Bekijk actueel aanbod

Acceptant AOV individueel (junior) bij Movir en Rochewood

  • Nieuwegein
  • Sociale zekerheid
  • €2500–3000 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Detachering
  • Hbo


Dit is een vacature voor een junior acceptant individueel AOV bij Rochewood en Movir inclusief een opleidingstraject, jaarcontract en nieuwe wft-diploma’s.

Grote kans dat deze vacature jou aanspreekt. Waarom? Bij Movir ligt er een mooi inwerkplan en opleidingstraject voor je klaar om het werk als Acceptant AOV individueel helemaal eigen te maken. 

Dankzij deze vacature zet je een mooie, volgende stap in de verzekeringswereld. Het komende jaar kun je via Rochewood aan de slag bij Movir. In deze vacature lichten we het traject zo duidelijk mogelijk toe.

Het werk dat je doet
Net als jijzelf waarschijnlijk doet met je zorgverzekering, nemen ondernemers in de meeste gevallen eens per jaar hun arbeidsongeschiktheidsverzekering onder de loep. Dit betekent dat er op jouw afdeling wijzigingen worden doorgegeven door de bestaande klanten in hun inkomen of het aantal gewerkte uren afgelopen jaar. De afspraken die via het intermediair met de klant zijn gemaakt worden ook nagekeken en waar nodig bijgeschaafd.  

Heeft de arbeidsongeschiktheidsverzekering van een timmerman nog voldoende dekking nu deze door drukte zijn uren ziet toenemen? Kan de premie van een horecaondernemer tijdelijk verlaagd worden nu deze door een nieuwe lockdown zijn deuren moet sluiten?  Dit zijn voorbeelden van casussen waar jij je in verdiept.

Wat je heel goed kunt
Acceptanten in het segment sociale zekerheid zijn van nature in staat nauwkeurig te werken. Het is namelijk belangrijk om de juiste verbanden te leggen en risico’s correct te beoordelen. Tegelijk ben je in staat verbinding te maken. In veel gevallen pak je namelijk de telefoon om snel te kunnen schakelen met het intermediair. Ook hier ben je in staat een kritische blik te houden om tegenstrijdige feiten bespreekbaar te maken.

Voor deze junior functie is het belangrijk dat je helemaal up to date bent op het gebied van de inkomensverzekeringen. Misschien heb je al eens gewerkt met de collectieve of individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering in een functie als claimbehandelaar, polisbeheerder of commercieel medewerker. Je hebt ervaring in het voeren van zakelijke (advies)gesprekken. Deze kennis en vaardigheden heb je namelijk vanaf dag één nodig in de dagelijkse gesprekken met de ondernemer.

De omgeving waarin je werkt
Steeds vaker nemen ondernemers hun arbeidsongeschiktheidsverzekering onder de loep. Daarnaast wordt in het nieuwe regeerakkoord gesproken over een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers per 2024. Bij verzekeraar Movir zorgt dit voor meer werk op de verschillende afdelingen. Je wordt in het eerste kwartaal opgeleid tot je alle werkstromen beheerst en zelfstandig aan de slag kan.

Begeleiding vanuit Rochewood
Naast de ervaren collega’s ter plekke, word je persoonlijk begeleid door een eigen accountmanager. In dit geval Matthew. Hij is contactpersoon voor jou en Movir. Geregeld hebben jullie met elkaar contact. Jullie evalueren de opdracht, hoe het met je gaat en wat je ambities zijn.

Het vervolg na het eerste jaar
Tijdens jouw eerste opdracht beoordelen we samen of het werk als acceptant AOV individueel bij je past. Ga je door in dit traject of kies je bijvoorbeeld zoals onze collega Yarnée voor een volgende stap in casemanagement. Het tweede jaar kunnen we verlengen met een contract voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment is het ook mogelijk een vakinhoudelijke opleiding te volgen. Een nieuwe opdracht vind je bij Movir of bij een van onze andere opdrachtgevers.

> Meer over loopbaanpaden en opleidingen

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500–3000 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen, Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-inkomen
 • Kennis en ervaring Werkervaring met inkomensverzekeringen en het voeren van (zakelijke) adviesgesprekken
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Marrianne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl