Bekijk actueel aanbod

Acceptant zakelijke schadeverzekeringen bij Interpolis en Rochewood

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2750-3300 (36 uur)
  • 32 of 34 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Interpolis en Rochewood werken met elkaar samen op het gebied van werving en detachering. Via Rochewood kun jij als Acceptant aan de slag in het acceptatieteam MKB van Interpolis.

Tijd om de overstap maken naar een vooruitstrevend verzekeraar als Interpolis? Samen maken we er werk van!

Een groot onderdeel van je werkzaamheden is het accepteren van zakelijke verzekeringen, voornamelijk gericht op het MKB. Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling van risico’s, premiestellingen en clausules. Je stelt offertes en polissen op. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor medewerkers van Rabobank. Jij ondersteunt hen door het geven van advies over risico en preventie. 

Context
De organisatie waarvoor je werkt wisselt gemiddeld iedere 9 maanden. Dat betekent dat je opnieuw systemen, collega Acceptanten, werkwijzen en richtlijnen leert kennen. Deze afwisseling zorgt voor leuke dynamiek en variatie in je werk. Jouw expertise wordt ingeschakeld omdat er bijvoorbeeld een collega met verlof is of omdat de werkvoorraden zijn opgelopen. Jij versterkt verschillende organisaties op het moment dat zij jou echt nodig hebben. Zoals Interpolis op dit moment. 

Waar je gaat werken
Jouw eerste opdracht is bij Interpolis, onderdeel van Achmea in Tilburg. Je versterkt de afdeling Interpolis Acceptatie MKB, een onderdeel van de divisie Schade en Inkomen. Het project duurt naar verwachting een jaar. Er zijn een aantal opties zodra jouw opdracht bij Achmea ten einde loopt. In de samenwerking met Achmea zijn afspraken gemaakt die het voor jou mogelijk maken in vaste dienst te treden. Dus heb je ervaren dat Achmea goed bij je past en je na je detacheringsperiode nog niet klaar bent voor een volgende opdrachtgever? Dan openen we de gesprekken voor een overname. Ben je nieuwsgierig naar andere organisaties? Dan gaan we samen kijken naar een leuke opdracht bij bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, a.s.r. of Victor Insurance.

Jouw ontwikkeling
De ontwikkelingen binnen de verzekeringsbranche staan nooit stil en daarom is het belangrijk dat ook jij bezig blijft met jouw persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie zullen dat de wft-diploma’s tot en met schade zakelijk zijn, deze zijn verplicht om te kunnen starten in een opdracht. Helemaal bij? Dan is het een mooi moment om te starten met bijvoorbeeld de branche-opleiding brandverzekeringen of een onderdeel van de opleiding Assurantie A.

Team
Naast je collega’s op de werkvloer heb je ook collega (zakelijk) Acceptanten bij Rochewood. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige Rochewood-collega bij een opdrachtgever. Op onze (online) kennissessies en masterclasses tref je in ieder geval meerdere keren per jaar jouw collega Acceptanten bij Rochewood. Ga je aan de slag als Acceptant zakelijke schadeverzekeringen bij Rochewood dan is de kans groot dat onze collega Risette jouw accountmanager is. Zij is degene die met jou spreekt over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor de volgende.

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2750-3300 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 21,25 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen, Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Acceptant of (Commercieel) binnendienstmedewerker zakelijke schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32 of 34 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Marrianne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl