Bekijk actueel aanbod

Acceptatiemedewerker zakelijk verzekeren bij Achmea

  • Leiden
  • Verzekeringen
  • €2600-3000 (36 uur)
  • 32 of 34 uur
  • Vaste vacature
  • Mbo


Achmea en Rochewood werken met elkaar samen op het gebied van werving en detachering. Via Rochewood kun jij als conversiemedewerker aan de slag in het conversieteam BCP/ZIB agrarisch.

Samen met een projectteam werken aan een succesvolle conversie van de agrarische portefeuille? Samen maken we er werk van!

Als acceptatiemedewerker speel je een rol in de vertaling van de verzekerde risico’s van de klant. Waar de klant nu afspraken heeft volgens de Bedrijven Compact Polis (BCP) zorgen jullie er samen voor dat de klant succesvol wordt omgezet naar Zeker in Bedrijf (ZIB Agrarisch). Jij draagt zorg voor de polisadministratie en het verwerken van de wijzigingen. Ook ondersteun je waar mogelijk de acceptanten in de risicobeoordeling.  

Context 
Het werken in dit projectteam past goed bij jou als je graag bijdraagt aan een concreet einddoel. Namelijk het converteren van 27.000 polissen van de Bedrijven Compact Polis (BCP) naar Zeker in Bedrijf (ZIB Agrarisch). Je gaat onder andere aan het werk met de volgende producten: verkeer, AVB (aansprakelijkheid), rechtsbijstand, milieu en brand.

Waar je gaat werken
Het conversieteam BCP/ZIB Agrarisch zal voor de komende 3 jaar aan de slag gaan als onderdeel van de afdeling Acceptatie Bedrijven Agro. Deze afdeling bedient onder andere het label Interpolis voor de Rabobank van zakelijke schadeverzekeringen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met een groep van 10 tot 15 collega's waaronder ook andere Rochewood-collega's zetten jullie je schouders eronder.

De eerste drie weken zullen vooral in het teken staan van het volgen van de interne opleiding van Achmea en het inwerken. Waar mogelijk zal dit zo veel mogelijk op kantoor plaats vinden. Je krijgt in de opleiding de mogelijkheid en tijd om de ZIB-producten en agrarisch portefeuille helemaal eigen te maken. Bij versoepelingen werk je gemiddeld 1 dag per week op kantoor, de rest mag je invullen met thuiswerken.

Jouw ontwikkeling
Je gaat de komende 1-3 jaren via Rochewood aan de slag in dit projectteam bij Achmea in Leiden. Wij zien deze vacature als een mooie eerste stap in de detachering. Een stap die we na dit project gaan vervolgen. Bijvoorbeeld als Acceptant bij Achmea of een van onze andere opdrachtgevers.

Team
Zodra je aansluit in het projectteam zal je alvast kennismaken met een aantal Rochewood-collega’s. Jullie werken op dagelijkse basis met elkaar samen. Op onze (online) kennissessies en masterclasses tref je daarnaast in ieder geval meerdere keren per jaar jouw andere Rochewood-collega's. Onze collega Risette wordt jouw accountmanager. Zij is degene die met jou spreekt over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor de volgende.

Via Rochewood kom je nog eens ergens. We werken samen met meer dan 35 verschillende opdrachtgevers in Nederland. We vinden samen met jou ongetwijfeld de juiste match. Het is ook nog eens goed voor jouw netwerk. Wedden dat je straks weer met een glimlach aan het werk gaat?

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2600-3000 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 21,25 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen, Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Ervaring met administratief werk gericht op de particuliere en/of zakelijke schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32 of 34 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Marrianne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl