Bekijk actueel aanbod

Afstudeerstage HR, arbeidsvoorwaarden en employee benefits bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Recruitment & Consultancy
  • €500 stagevergoeding per maand
  • 36 uur
  • Stage


Dit jaar, op zijn vroegst vanaf 1 februari, hebben wij een plekje gereserveerd voor een afstudeerstagiair(e). De stage is volledig gericht op onderzoek en is een mooie combinatie van HR, recruitment en bedrijfskunde.

Tijd om je schoolboeken om te zetten naar de praktijk? Kom onderzoek doen naar onze arbeidsvoorwaarden en adviseer ons over een futureproof salarishuis. Wedden dat je straks met een grote glimlach je diploma ondertekent?

Aan de slag!
Een eerlijk en passend salaris is vanzelfsprekend een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Dat vinden wij als werkgever ook. Om ervoor te zorgen dat onze salarissen eerlijk en passend zijn, voeren we eens per jaar een salarisbenchmark uit. Dit jaar willen we de benchmark samen met jou naar een hoger level tillen. We spelen met vraagstukken als: welke secundaire voorwaarden zijn belangrijk naast het salaris? Wat doen onze concurrenten en opdrachtgevers? Hoe gaan we om met de krapte op de arbeidsmarkt en stijgende salarissen?

Wat ga je doen
Jij duikt in de wereld van de primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden van acceptanten, schadebehandelaars, casemanagers verzuim, en letselschadebehandelaars. Jouw bronnen? Vacatures, werken-bij websites, CAO’s, interviews, en informatie uit onze sollicitatiegesprekken. Op basis van jouw onderzoek maak je een salarisbenchmark. Dit is belangrijk, want wij willen graag onze eigen professionals de juiste arbeidsvoorwaarden (blijven) bieden. Daarnaast willen wij, als dat nodig is, onze opdrachtgevers kunnen voorzien van onderbouwd advies.

Tijdens je stageperiode ga je vooral zelfstandig aan de slag met je afstudeeronderzoek. Natuurlijk krijg je de begeleiding die je nodig hebt en ben je altijd welkom op ons kantoor. Daarnaast is er ruimte genoeg zijn de organisatie te leren kennen en mee te kijken met ver schillende werkzaamheden binnen het recruitmentteam die jouw interesse hebben.

*Hoewel het onderzoek zich in de hoofdlijnen op dit thema zal richten, passen en/of vullen we waar we het onderzoek aan naar jouw wensen en de richtlijnen vanuit de opleiding.

Team Rochewood 
We werken met een relatief klein team met zo min mogelijk hiërarchie en met veel eigen verantwoordelijkheid. We hebben weliswaar 3 ondernemers aan het roer die ook meewerken in het bedrijf, maar ze kunnen tegen slechte grapjes. Het merendeel van de collega’s werkt al langere tijd bij Rochewood. We kennen elkaar dus goed, weten elkaar makkelijk te vinden en hebben veel vrijheid in ons werk. Juist om problemen helpen op te lossen of nieuwe dingen te proberen. We geven jou ook graag verantwoordelijkheid en zoeken iemand die daar goede dingen mee gaat doen.

Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)

Wij zijn een recruitmentbureau gericht op detachering, bemiddeling en recruitmentmarketing. Daarnaast zijn we werkgever en bemiddelaar voor meer dan 100 collega’s en partner voor meer dan 30 opdrachtgevers in Nederland. Op een ondernemende manier proberen we dagelijks het verschil te maken in werk.

Over ons
 • Contract Stage
 • Salaris €500 stagevergoeding per maand
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov)
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Kennis en ervaring Je rondt dit jaar een hbo-bachelor af, zoals HRM, Bedrijfskunde MER of Commerciële Economie en je woont binnen 60 minuten afstand van Harderwijk
 • Beschikbaarheid 36 uur

Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in op ons kantoor in Harderwijk. 

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl