Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar licht letsel naar middelzwaar letsel bij Rochewood

  • Leusden
  • Letselschade
  • €2500-3100 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo


We hebben één plek vrij in ons Letselschadeteam van Rochewood voor 32 of 36 uur per week. Het salaris is gebaseerd op een werkweek van 36 uur inclusief de Leergang licht letsel, Leergang middelzwaar letsel en eventueel de wft-diploma’s basis en schade particulier.

Video

Dit jaar hebben we al een hoop collega’s aan een volgende stap geholpen in de wereld van letselschade. Ben je net zo geboeid door het vak, maar zoek je meer ervaringen, kennis en begeleiding? Dan is dit traject (inclusief vast contract) het overwegen waard.

Als Letselschadebehandelaar bij Rochewood werk je gedetacheerd bij verschillende organisaties. Goed voor je netwerk en je ontdekt al werkend welke omgeving bij je past. Daarnaast volg je onze vakopleidingen. Het einddoel van dit alles? Jou samen ontwikkelen tot Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel.

Het werk dat je doet
Voordat je dat doet, werk je aan opdrachten gericht op licht letsel aan de kant van wettelijke aansprakelijkheid (WA). Je werkt zelfstandig aan letselschadedossiers, waar meestal sprake is van kneuzingen, (niet complexe) breuken en hondenbeten. Dit zijn voornamelijk zaken met een looptijd tot ongeveer 6 maanden waar je ook materiële schade behandelt. Je doet zelfstandig de intake, beoordeelt de aansprakelijkheid en schakelt indien nodig een schaderegelaar in.

Waar je gaat werken
Letselschade is een ervaringsvak. Daarom zijn de mogelijkheden vaak beperkt als je nog niet veel ervaring hebt. Gelukkig bieden wij uitkomst! We werken samen met verzekeraars en expertisebureaus, zoals Achmea en Segdwick. Hier is veel werk te doen en doe je waardevolle ervaring op. Hoe meer je leert en kunt, hoe groter het aanbod aan opdrachten geleidelijk wordt. Zo kun je in de toekomst mogelijk aan de slag met middelzware letselschadedossiers bij verzekeraars als a.s.r., Allianz, Nationale Nederlanden of de aan kant van rechtsbijstand via DAS en Flyct.

Hoe jij je gaat ontwikkelen
Naast de ervaring die je opdoet in jouw opdrachten, werk je aan je ontwikkeling door onze vakopleidingen te volgen. Afhankelijk van waar je al staat, kan dit gaan om licht en/of middelzwaar letsel. Om met vakopleidingen te starten is Wft-basis en Wft-schade particulier vereist. Ook deze kun je voorafgaand via Rochewood behalen en zijn inbegrepen als voorwaarden.

> Bekijk hier ons assortiment aan vakopleidingen

Het team waarin je werkt
Je wordt collega van een team van ongeveer 30 Letselschadebehandelaars die aan allerlei opdrachten werken. Het kan zelfs zo zijn dat je tegelijk met een collega bij dezelfde opdrachtgever werkt. Het gehele team wordt overzien door zowel een accountmanager als recruiter vanuit Rochewood.

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

Werken bij Rochewood
 • Contract Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris €2500-3100 (36 uur)
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Werken aan je eigen loopbaanpad en ontwikkeling: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Toegang tot onze vakopleidingen, Leergang middelzwaar letsel, Leergang zwaar letsel, Wft-basis, Wft-schade particulier, NIVRE Register-expert
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Je hebt al wat werkervaring met letselschadebehandeling, bijvoorbeeld bij een belangenbehartiger, een expertisebureau of in een stage
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het gesprek voer je met onze recruiter Lysanne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Ga je akkoord, dan bouwen we jouw Rochewood-cv en presenteren we jou aan onze opdrachtgevers. Mogelijk volgt er een tweede gesprek met een van de managers. Bij goed vervolg plannen we een feestelijke onboarding in op kantoor in een corona-proof omgeving om jouw contract te ondertekenen.

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl