Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar (specialist) bij Achmea Personenschade en Rochewood

  • Apeldoorn
  • Letselschade
  • €3100-4000 (36 uur)
  • 32, 34 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Achmea Personenschade en Rochewood werken met elkaar samen op het gebied van werving en detachering. Via Rochewood kun jij als Letselschadebehandelaar aan de slag in het letselteam van Achmea.

Video

Tijd om de overstap maken naar een vooruitstrevend verzekeraar als Achmea? Samen maken we er werk van!

Je behandelt zelfstandig middelzware tot complexe letselschadedossiers, waarin sprake is van niet objectiveerbare klachten zoals: whiplash, breuken, kneuzingen, verlies van inkomen en (niet complexe) zzp-schades. Je schakelt specialisten zoals schaderegelaars, medisch adviseur en arbeidsdeskundigen op het juiste moment in en weet uiteindelijk tot een regeling te komen.

Context
Je kiest er bewust voor, om voor een langere periode het Letselschadeteam van Rochewood bij Achmea te komen versterken. Denk daarbij aan periode van minimaal 1 tot maximaal 3 jaar. Er zijn binnen Achmea Personenschade verschillende teams die jij gaat ondersteunen. Wanneer zij overlopen, beleggen zij een aantal dossiers bij jou zodat de werkvoorraad en doorlooptijden onder controle blijven.

Waar je gaat werken
Er zijn een aantal opties zodra jouw opdracht bij Achmea ten einde loopt. In de samenwerking met Achmea zijn afspraken gemaakt die het voor jou mogelijk maken in vaste dienst te treden. Dus heb je ervaren dat Achmea goed bij je past en je na je detacheringsperiode nog niet klaar bent voor een volgende opdrachtgever? Dan openen we de gesprekken voor een overname. Ben je nieuwsgierig naar andere organisaties? Dan gaan we samen opnieuw in gesprek om te beoordelen wat voor jou passend zou zijn. 

Jouw ontwikkeling
Als je nog niet in het bezit bent van de Wft-basis en Wft-schade particulier, ga je daar als eerst mee beginnen. Dit is een vereiste om bij Achmea je functie te mogen uitoefenen. Je krijgt hiervoor 3 maanden de tijd. Heb je de Wft-diploma’s (al) behaald? Dan beoordelen we samen welke (vak)opleiding en/of module goed bij je past. Denk daarbij aan de Leergang middelzwaar letsel, Medische Aspecten van Ongevallenletsel of Schade bij Zelfstandigen.

Team
Je neemt plaats in het Letselschadeteam van Rochewood bij Achmea Personenschade (APS). APS is een grote afdeling waar ruim 300 Letselschadeprofessionals werkzaam zijn, verdeeld over de locaties Apeldoorn en Tilburg. Jij hebt voornamelijk contact met de collega’s uit het team waarvoor jij op dat moment dossiers behandelt, de desbetreffende teammanager en natuurlijk jouw eigen Rochewood-collega’s. Daarnaast spreek je periodiek met Daphne over de opdracht, jouw ontwikkeling en natuurlijk jouw plannen voor de toekomst.  

Via Rochewood kom je nog eens ergens. We werken samen met meer dan 35 verschillende opdrachtgevers in Nederland. We vinden samen met jou ongetwijfeld de juiste match. Het is ook nog eens goed voor jouw netwerk. Wedden dat je straks weer met een glimlach aan het werk gaat?

Werken bij Rochewood

Achmea Personenschade en Rochewood werken met elkaar samen op het gebied van werving en detachering. Dankzij deze samenwerking kun jij je sneller ontwikkelen, doe je waardevolle ervaring op en zet je echt stappen in de wereld van letselschade.

Werken bij APS
Collega - Fatima (Tekst met afbeelding)
 • Contract Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris €3100-4000 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Werken aan je eigen loopbaanpad en ontwikkeling: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Leergang middelzwaar letsel, Wft-basis, Wft-schade particulier, NIVRE Register-expert
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Ervaring in het behandelen van middelzware tot complexe letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32, 34 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Lysanne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl