Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar brand zakelijk bij Rochewood

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2700-3500 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Onze collega Schadebehandelaars werken bij verzekeraars, volmachtkantoren en (beurs)makelaars.
Gemiddeld wisselen zij om het jaar van opdrachtgever. Heb jij ook zin in meer afwisseling in je werk? In verschillende keukens kijken om te ontdekken wat goed bij je past? 

Verschillende organisaties ontdekken en toch blijven doen wat je vooral goed kunt. Het kan bij Rochewood!

Jij bent in je werk als Schadebehandelaar zowel adviseur voor de klant als voor de verzekeraar. Je bent in de lead als het gaat om de communicatie met de schade-experts, accountmanagers en interne collega’s. Vanaf de schademelding pak jij het volledige dossier op en ga je na wat de feiten zijn. Uiteindelijk neem jij het besluit of de schadeclaim terecht is en wat de feitelijke uitbetaling zal zijn aan de eiser. Jij houdt enerzijds rekening met de vooraf gemaakt reservering maar gaat ook voor het optimale resultaat voor de klant.  

Context
Bij extreme weersomstandigheden kunnen we samen wel voorspellen dat de schadeclaims gaan toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Om er samen met de schadeafdeling voor te zorgen dat de claims tijdig worden opgepakt en er geen achterstanden ontstaan.

Waar je gaat werken
Gemiddeld duren jouw opdrachten 9 maanden. Soms weet je al maanden van tevoren wat je volgende opdracht gaat worden. Bijvoorbeeld omdat je ergens een Schadebehandelaar gaat vervangen die met verlof gaat. Het komt ook voor dat opdrachtgevers onverwachts versterking op korte termijn nodig hebben. We zorgen er samen voor dat je het tenminste 1 maand van de voren weet. Organisaties waar jij opdrachten kunt verwachten zijn: Achmea, a.s.r., AON, Allianz, Nationale Nederlanden, Marsh of Victor insurance.

Jouw ontwikkeling
Bij Rochewood werk je continu aan jouw ontwikkeling als Schadebehandelaar. Zo volg je naast je opdracht ook diverse vakopleidingen. Om te beginnen zorgen we er samen voor dat je in het bezit bent en blijft van geldige Wft-diploma’s. Daarnaast beoordelen we samen welke vakopleiding goed is om te volgen. Ga je voor een volledig branchediploma brandverzekeringen, de module ‘risicobeoordeling en preventie’ of toch de module ‘Brandverzekering en Schaderegeling?

Team
Werken bij Rochewood betekent veel ervaring opdoen op verschillende plekken. En daar krijg je dus ook heel veel nieuwe collega’s bij! Soms werk je samen met een Rochewood collega op opdracht, op andere momenten zien jullie tijdens onze (online) kennissessies en masterclasses of informele uitjes. Als Schadebehandelaar brand zakelijk ga je in ieder geval kennis maken met onze nieuwste collega en managing partner Dennis. Hij is degene die met jou spreekt over je ambitie en je adviseert over welke stappen je het best kunt zetten om jouw carrièredoel te bereiken.

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2700-3500 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Schadebehandelaar met het specialisme zakelijke brandschade
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Lysanne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl