Bekijk actueel aanbod

Relatiemanager hypotheken bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €5500-6500 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

Steeds meer geldverstrekkers kiezen voor het servicing platform van BCMGlobal. Volledig end-to-end, accepteert en beheert BCMGlobal al de hypotheken van meer dan 20 geldverstrekkers. En er is nog veel meer werk te doen!

Het werk dat je doet
Als Relatiemanager hypotheken overzie jij de samenwerking met geldverstrekkers (klanten) die de acceptatie en het beheer van hypotheken hebben uitbesteed aan BCMGlobal. Deze dienstverlening moet continu op rolletjes blijven lopen terwijl veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Voor de klanten ben je het gezicht van BCMGlobal. Je gaat wekelijks in gesprek over de samenwerking, de plannen en projecten. Worden de tijdslijnen gehaald en is de kwaliteit op orde? Je hoort dit als eerste als dit zo is, maar ook als en waar het beter kan. Juist dan ben je een zelfverzekerd sparringpartner en troubleshooter die hoort, meedenkt en werk maakt van feedback. 

Ook hele nieuwe ontwikkelingen en wensen pik je op en vertaal je naar concrete change requests. Zie dit als projecten die je vervolgens samen met collega’s van allerlei disciplines opzet. Het servicing platform van BCMGlobal wordt dankzij jouw werk continu ontwikkeld en verbeterd om te voorzien in veranderende behoeften en omstandigheden. 

Wat voor de ene klant goed werkt, kan ook de ander uitkomst bieden. Maar dit gaat niet vanzelf. Je werkt daarom proactief aan verbetervoorstellen. Best practices werk je uit en bespreek je op eigen initiatief met je klanten. Wie weet wat voor mooie projecten en ontwikkelingen hier nog uit kunnen rollen.

Dit zijn typische changes waar je aan werkt:

 • Een geldverstrekker wil naast aflossingsvrije en annuïtaire hypotheken ook lineaire hypotheken verstrekken.
 • Een geldverstrekker wil voorwaarden aanpassen, zoals het verruimen van loan-to-value-ratio naar 90%.
 • Een geldverstrekker wil een heel nieuw hypothecair product in de markt zetten, zoals de duurzame hypotheek.
 • De productgids wordt verrijkt met hele nieuwe voorwaarden.

Wat je heel goed kunt
Goed relatiebeheer is vergelijkbaar met schaken op verschillende borden. Van klant tot collega’s tot leveranciers. Meerdere stukken moeten aansluiten en elkaar op het juiste moment opvolgen. Jij overziet het gehele bord. Tijd en geld zijn daarin belangrijk, want niet elke wens is realiseerbaar tegen de prijs of tijd die men verwacht. Met commerciële handigheid weet je deze verwachtingen te managen en change request waar nodig te ‘verkopen’. Daarnaast heb je inzicht in (de ontwikkeling van) bedrijfsprocessen van BCMGlobal en haar klanten en vind je het leuk hier continu aan te werken. Je begrijpt business proces outsourcing, de toegevoegde waarde voor klanten en voert ook op inhoud het gesprek met geldverstrekkers.

Het team waarin je werkt
BCMGlobal staat volop in de steigers, groeit en verandert. Er is ontzettend veel expertise in huis en er wordt hard gewerkt de groeiende klantportefeuille te blijven servicen. Hoewel je geen collega’s hebt die hetzelfde werk doen als jij, werk je met vrijwel elke afdeling samen. Van product owners tot beheermedewerkers en van support tot business intelligence.

Meer weten over beheer? Deze vacature legt precies uit wat jouw collega's hier precies voor doen.

BCMGlobal

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. 

Werken bij BCMGlobal
Opdrachtgever - FlexFront (4 kolommen met achtergrond)

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij FlexFront en BCMGlobal dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Arjan vervult een commerciële rol en werkt daar waar geldverstrekkers en het intermediair elkaar vinden. Hoe versterkt een serviceprovider allebei de kanten van de keten? Let's talk!

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €5500-6500 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding Leaseauto
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet, Wft-vermogen
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Relatiemanager bij een geldverstrekker, serviceprovider of adviesketen
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan BCMGlobal. 

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl