Bekijk actueel aanbod

Medewerker kennis en kwaliteit (senior) bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • €3800 - 4700 (40 uur)
  • 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

Hoe houd je kwantiteit kwalitatief op orde? Misschien wel de belangrijkste vraag waar deze rol om draait. Van leren en ontwikkelen jouw werk maken in een groeiende organisatie? Ga aan de slag specialist bij BCMGlobal!

Video

Hoe houd je kwantiteit kwalitatief op orde? Misschien wel de belangrijkste vraag waar deze rol om draait. Van leren en ontwikkelen jouw werk maken in een groeiende organisatie? Ga aan de slag als specialist bij BCMGlobal!

Als je meer dan 40.000 hypotheekaanvragen per jaar verwerkt, dan roept dat de vraag op hoe je zicht houdt op de kwaliteit daarvan. Als medewerker kennis en kwaliteit overzie je de kwaliteit van het werk en het kennisniveau van je collega’s. In eerste instantie van de afdelingen Mid office (hypotheekacceptatie), maar op termijn ook van (Bijzonder) Beheer en de Back office.  

Het werk dat je doet
Maandelijks voer je steekproefsgewijs controles op verwerkte hypotheekdossiers. Je verdiept je in vaardigheden als verslaglegging en communicatie richting het management, geldverstrekkers en adviseurs. Zo is er afgesproken altijd te bellen voor rapellen. Wordt dit altijd gedaan? Er is een vaardighedenmatrix uitgewerkt die vat wat een hypotheekacceptant goed moet kunnen. Op welk niveau zit men nu? Waar blinkt men in uit en wat kan beter? 

Om werk goed te doen is naast vaardigheid ook kennis belangrijk. Veel van die kennis zit al in het hoofd van elke ervaren hypotheekacceptant, maar is daardoor soms lastig overdraagbaar. Helemaal als er wordt thuisgewerkt en voor nieuwe collega’s. Daarnaast verschilt het per geldverstrekker wat je precies moet weten en kunnen. Lastig als je collega’s zou willen inzetten op meer dan één geldverstrekker. Daarom wil men als ondersteuning een uitgebreide kennisbank inrichten. Eén overzichtelijke digitale plek waar altijd up-to-date informatie te vinden is. Jij beheert de kennisbank, schrijft content en overziet de aanlevering van kennis en artikelen.

Kwaliteit is goud waard. Rapportages en standaarden die dit aantonen net zo goed. Het geeft geldverstrekkers vertrouwen met BCMGlobal samen te werken. Jouw werk levert dus een positieve bijdrage aan het imago en de groei van BCMGlobal.

Wat je heel goed kunt
Zoals de naam van de functie doet vermoeden, ben je ook zelf iemand die veel bezig is met kennis en kwaliteit. Je herkent het verschil tussen goed en beter, leert graag en bent geïnteresseerd in kennisoverdracht. Daarnaast ben je een goede schrijver en kun je (veel) informatie feitelijk en beknopt overbrengen. Omdat je slechts één van de twee bent die dit werk doet, gaat eigen initiatief en verantwoordelijkheid je goed van pas komen. De functie is op veel vlakken nog te vormen als je goede ideeën hebt.

Informatie en kennis kun je op talloze manieren overbrengen. Wat is het meest effectief? Prikkel je het visueel vermogen via een infographic? Of zijn teksten met bullets een beter idee. Houdt een video beter de aandacht vast? Of is een tutorial de beste manier om iets uit te leggen? Aan jou om te ontdekken wat het beste werkt.

Het team waarin je werkt
Momenteel zijn er twee collega’s die zich volledig richten op kennis en kwaliteit. Een daarvan vertrekt binnenkort en vervang jij. Jullie zijn eigenlijk een duo dat heel gericht betrokken is bij het werk van heel veel collega’s. Je hebt dus op een zinvolle manier te maken met bijna alle facetten van de organisatie.

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. BCMGlobal is onderdeel van Link Group.

Werken bij BCMGlobal

De mid-office verwerkt jaarlijks meer dan 40.000 hypotheekaanvragen. Kwantiteit die kwalitatief uitstekend moet zijn. Wat komt daar allemaal bij kijken? Atakan werkt als hypotheekacceptant en vertelt het je.

Lees verhaal
Collega - Atakan (Tekst met afbeelding)
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3800 - 4700 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet, Wft-vermogen
 • Kennis en ervaring Werkervaring als kwaliteitsmedewerker in de financiële dienstverlening of als hypotheekacceptant
 • Beschikbaarheid 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan BCMGlobal. 

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl