Bekijk actueel aanbod

Interim Letselschadebehandelaar zwaar letsel bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Letselschade
  • Vanaf 24 uur
  • Project, Freelance
  • Hbo, Wo


Ben jij (bijna) beschikbaar voor een vervolgopdracht als interim Letselschadebehandelaar? Of juist op zoek naar je eerste opdracht als freelancer? Lees dan verder voor meer informatie en stuur je gegevens in via de sollicitatiebutton

Jouw werkzaamheden als Interim Letselschadebehandelaar wisselen per opdracht. Je behandelt zelfstandig complexe letselschadedossiers. Hieronder vallen onder andere langlopende/verouderde zaken, zaken waarin sprake is van ernstig letsel of overlijden, langdurige arbeidsongeschiktheid en media-gevoelige zaken. Je beslist zelfstandig over het inzetten van expertises/deskundigen en onderhoudt contact met alle betrokken partijen.

Context
Jouw expertise wordt ingeschakeld om een afdeling te ondersteunen in de behandeling van langlopende en/of complexe letselschade dossiers. Door met een andere bril naar deze dossiers te kijken, deze te benaderen vanuit een andere invalshoek weet jij weer beweging te brengen in deze zaken. Waar mogelijk breng je de zaak tot een regeling.

Waar je gaat werken
De opdrachten op dit niveau duren wat langer dan gemiddeld. Je kunt ervan uitgaan dat je minimaal een jaar bij een opdrachtgever aan de slag bent. Wij hebben en onderhouden een uitgebreid relevant netwerk. Jij profiteert daardoor van een continue instroom aan uitdagende opdrachten bij o.a. Nationale Nederlanden, Achmea, a.s.r., DAS, Bovemij of Leaseplan.. Wij begrijpen de markt, kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons.

Team
We hebben een gemêleerd Letselschadeteam, ervaren en minder ervaren collega’s werken bij verschillende organisaties. In de meeste gevallen werk je alleen, in sommige gevallen werken er andere freelancers of Rochewood-collega’s tegelijkertijd bij dezelfde organisaties. Ook als freelancer krijg je  persoonlijke begeleiding van Daphne. Zij zorgt ervoor dat je optimaal je werk kunt doen. Samen spreken jullie over jouw ambities, de inhoudelijke opdracht. Ook als een opdracht afloopt evalueren jullie samen hoe de voorgaande periode is verlopen.

Samenwerken met Rochewood

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers samengewerkt aan succesvolle interim-opdrachten. Juist als bemiddelende partij weten we onze kennis van werk, de markt en organisaties in het bank- en verzekeringswezen voor allerlei vakspecialisten in te zetten. Ook voor jou kunnen wij de schakel zijn tussen jouw kwaliteiten en de opdracht die daarbij past. Weten waar je aan toe bent en wat je met elkaar afspreekt, vormt de basis voor elke relatie die we aangaan.

Lees verder
 • Contract Projectcontract
 • Kennis en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt als Letselschadebehandelaar ervaring in het behandelen van langlopende/complexe letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid Vanaf 24 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het gesprek voer je met een van onze accountmanagers uit jouw vakgebied. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten dan stemmen we samen de praktische zaken af rondom jouw tarief. Na akkoord bouwen we jouw Rochewood-cv en presenteren we dit aan onze opdrachtgevers. Mogelijk volgt er een tweede gesprek met een van de managers. Bij goed vervolg plannen we een feestelijke onboarding in op kantoor waar we de overeenkomst van samenwerking opmaken. 

Daphne Voets
Consultant team Letselschade
t
06 12 80 92 92
e
daphne@rochewood.nl