Bekijk actueel aanbod

Medewerker finance bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2600-3200 (40 uur)
  • 24, 28 of 32 uur
  • Vaste vacature
  • Mbo


Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

Financieel gezond zijn is een voorwaarde om als organisatie succesvol te blijven. Vooral als je in korte tijd flink groeit. Er is daardoor een plek vrijgekomen in het financiële team van BCMGlobal!

Momenteel wordt het werk beschreven in deze vacature nog gedaan door meerdere collega’s. Als medewerker Finance breng je deze werkzaamheden samen in één nieuwe rol. Hoewel je start met vooral ondersteunend werk, is het op termijn mogelijk meer verantwoordelijkheid te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het zelfstandig uitvoeren van de salarisadministratie.

Het werk dat je doet
Qua werk ben je betrokken bij de financiële gang van zaken van de gehele organisatie. Zo houd je de debiteuren- en crediteurenadministratie bij, verzorg je de facturatie, verwerk je bankmutaties, zoek je tussenrekeningen uit en ondersteun je bij maandafsluitingen, opmaak van de jaarrekening en de salarisadministratie. Naast deze typische werkzaamheden werk je mee aan kleinere projecten. Zo is de afdeling qua systemen recent overgestapt van Twinfield naar ERP Ln (corporate financieel systeem). De komende maanden valt er nog veel te optimaliseren aan processen en werkwijzen. Hoe werken we als afdeling Finance zo efficiënt mogelijk met de gereedschappen die we hebben?

Wat je heel goed kunt
Om dit werk goed te doen, heb je het al eens gedaan. Niet per se in de financiële dienstverlening, maar wel het liefst bij een bedrijf van vergelijkbare grootte. Daarnaast is het goed te weten dat de organisatie net een fusie achter de rug heeft en hard groeit. Nieuwe diensten, nieuwe klanten, nieuwe collega’s (van 110 naar 160 in een jaar tijd) en nieuwe werkwijzen. Ook deze afdeling verandert. Dat biedt kansen, maar moet je echt liggen, omdat het meer eigen initiatief vraagt. Denk je dus verder dan je eigen dagelijkse werkzaamheden, dan past deze vacature zeker bij je.

Het team waarin je werkt
Hoewel je zo’n 160 collega’s hebt, werk je zelf in een relatief klein team van straks 4 collega’s, waaronder een business controller, een accountant en een financieel manager. Stuk voor stuk specialisten in hun vak en al langer werkzaam binnen de organisatie. Jij bent de eerste in deze nieuwe rol.

BCMGlobal

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. BCMGlobal is onderdeel van Link Group.

Werken bij BCMGlobal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2600-3200 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo
 • Kennis en ervaring Werkervaring als financieel medewerker bij een vergelijkbare organisatie qua grootte
 • Beschikbaarheid 24, 28 of 32 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan BCMGlobal. 

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.