Bekijk actueel aanbod

Medewerker expertisedesk hypotheken (junior) bij FlexFront)

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2300-3000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever FlexFront in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

Video

Als ik FlexFront bel, heb ik binnen 10 seconden een expert aan de lijn. Of ik nou een commerciële vraag heb, mijn dossier een duwtje nodig heeft, inhoudelijk wil sparren of een zaak wil voorbespreken; ik word direct en top geholpen!

Werk je in de financiële dienstverlening, maar zoek je een goede vervolgstap? Nieuwsgierig naar de wereld van hypotheken? FlexFront werkt samen met zo'n 20 geldverstrekkers en ruim 1200 advieskantoren. Ze zijn ook al 5 jaar op rij uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland. Kom jij de vernieuwde expertisedesk versterken?

Het werk dat je doet
Als collega op de expertisedesk ben je het meest van iedereen in gesprek met klanten. Zo werden er in 2020 om precies te zijn 123.862 telefoontjes behandeld. Je spreekt vooral adviseurs van intermediairs en beantwoordt inhoudelijke vragen over hypotheekaanvragen, hypotheekdossiers en de voorwaarden van geldverstrekkers (dat zijn al gauw meer dan 1600 mogelijke combinaties).

Overigens bel je zeker niet de gehele dag aan een stuk door. Je dag is namelijk verdeeld in specialisatieblokken. Dat geeft afwisseling. Het ene blok beheer je binnenkomende telefonie en het andere blok verwerk je de administratie of beheer je de mailbox. Tot slot heb je nog verdiepingsblokken waarin je werkt aan je (product)kennis of klantonderzoek uitvoert. Het team wil zich niet voor niets ontwikkelen tot hét expertisecentrum binnen de organisatie. Jouw ontwikkeling is daarvoor minstens zo belangrijk.

Het logische resultaat van jouw werk is een klant die maar wat graag met FlexFront samenwerkt. Daarnaast werk je ook nog eens aan het vervullen van een woonwens van de consument. Hoe mooi is dat?!

Wat je heel goed kunt
Zoals gezegd ben je veel in gesprek met klanten. Dat moet je zeker liggen. Extraverte eigenschappen als communicatief talent, overweg kunnen met verschillende persoonlijkheden en het in rap tempo afwisselen van gesprekken, passen goed bij dit werk. Daarnaast moet je inhoudelijk het nodige weten van hypotheken en best stevig in je schoenen staan. Adviseurs weten precies wat ze willen en bellen niet voor niets.

Het team waarin je werkt
De expertisedesk telt op dit moment tien collega’s en is onderdeel van de afdeling Sales. De gehele afdeling wordt geleid door één manager. Je werkt geregeld samen met commercieel medewerkers, de voorbespreekdesk, accountmanagers en natuurlijk de hypotheekacceptanten. De eerste periode werk je vooral op kantoor en wordt je ingewerkt door verschillende collega's. Je wordt dus gelijk onderdeel van het team en leert het werk vooral door het zelf te ervaren. Als het goed gaat, kun je ook thuis aan het werk. Onder normale omstandigheden kun je tot 2 dagen per week thuiswerken. Juist nu men veel vanuit huis werkt is onderlinge verbondenheid belangrijk. Daarom begint elke dag met een dagstart en is er genoeg tijd geregeld met elkaar bij te praten. 

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland in de Gouden Lotus verkiezing. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront
Collega - Margriet (Tekst met afbeelding)

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij FlexFront en BCMGlobal dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Mireille is via Rochewood gestart op de expertisedesk van FlexFront. Hoe ervaart ze haar nieuwe baan? En wat kun jij allemaal verwachten? Let's talk

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2300-3000 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Vakopleidingen Wft-vermogen, Wft-hypothecair krediet
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis
 • Kennis en ervaring Werkervaring in de financiële dienstverlening, bijvoorbeeld bij een geldverstrekker/bank, tussenpersoon of serviceprovider
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis en plannen we het eerste gesprek. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter Arlette gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Daarnaast winnen we ten minste 1 referentie in. Gaat dit allemaal goed? Dan stellen we je voor aan FlexFront en plannen we het tweede gesprek met jou in. We helpen je ook het gesprek voor te bereiden.
   

 • Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voorkomen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl