Bekijk actueel aanbod

Medewerker backoffice / binnendienst hypotheken (senior) bij FlexFront

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €3000-3500 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • Vaste vacature
  • Mbo

Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever FlexFront in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie. 

Video

''Niet alleen het tempo, maar vooral het idee dat je iets complex voor iemand regelt, maakt mensen blij met mijn werk.''

Op een woning kun je snel verliefd raken, maar een gemiddelde hypotheekaanvraag kan meer tijd kosten. Jij zorgt er in deze rol voor dat zowel de adviseur als de consument een probleemloos proces ervaart.

Het werk dat je doet
FlexFront verzorgt de hypothecaire binnendienst voor een groeiende groep klanten, variërend van kleine onafhankelijke advieskantoren tot een aantal grote ketens in Nederland. Jij begeleidt de hypotheekaanvraag en beheert het volledige hypotheekdossier vanaf het moment dat de aanvraag is ingediend tot acceptatie. Op afstand neem je de binnendienst over namens de klant en overzie je de lijnen tussen de adviseur, consument, geldverstrekker, acceptant en de notaris. 

Gemiddeld beheer je zo’n 40 á 50 dossiers tegelijkertijd voor een of twee klanten. De doorlooptijd van een dossier varieert van een week tot enkele maanden. Je verzamelt en controleert van elk dossier alle benodigde documentatie, zoals de hypotheekakte, bankgaranties, werkgeversverklaringen, verzekeringen en notaris- en bemiddelingsnota’s. Elke aanvraag kent daarnaast een eigen tijdslijn waarin belangrijke zaken moeten worden afgerond. Denk aan het passeren bij de notaris of de geldigheidstermijn van het rente-aanbod en eventuele ontbindende voorwaarden. Je zorgt er samen met de consument en adviseur voor dat de tijdslijn keurig gevolgd wordt.

Wat je heel goed kunt
Dit werk ga je (heel) leuk vinden als je houdt van organiseren en regelen. Je overziet en beheert immers voor veel verschillende consumenten een spannend en soms stressvol proces. Daarnaast kun je jouw administratieve talent goed kwijt in dit werk. Omdat je daarnaast binnenkomende telefoontjes en e-mails beantwoordt, is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen werkzaamheden en zelf prioriteert. Soms zal je werk even moeten pauzeren om iets dringenders op dat moment op te pakken. Vanwege het vele klantcontact met zowel adviseurs als consumenten, komt werkervaring bij een tussenpersoon of geldverstrekker overigens heel goed van pas. 

Het team waarin je werkt
Het team Compleet Dossier Service telt momenteel 10 collega’s die elk gespecialiseerd zijn in een of meerdere klanten. Ook jij gaat je initieel richten op een of meerdere klanten. Hoewel je aan een eigen werkvoorraad werkt, werkt het team volgens het principe ‘dag-bij’. Iedereen helpt elkaar de taken van de dag af te ronden. Je werkt weliswaar vanuit een eigen werkvoorraad, maar bent als team verantwoordelijk voor een goede afsluiting van de dag.

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland in de Gouden Lotus verkiezing. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij FlexFront en BCMGlobal dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Mireille is via Rochewood als binnendienstmedewerker begonnen bij FlexFront. Hoe ervaart ze haar nieuwe baan? Let's talk!

Lees verhaal
FlexFront - Mireille (kleurblok met afbeelding vacature)
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3500 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Kennis en ervaring Werkervaring op een (commerciële) binnendienst bij een verzekeraar, tussenpersoon, serviceprovider of geldverstrekker
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan FlexFront.  
   

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.