Bekijk actueel aanbod

Accountmanager hypotheken voor het intermediair bij FlexFront

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €4200-5200 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege een nieuw ontwikkelde dienst.

FlexFront is een gloednieuwe dienst gestart: FlexFront Full Service. Als Accountmanager ga jij hier een succes van helpen maken!

Als accountmanager hypotheken ben jij binnen FlexFront dé persoon die ervoor zorgt dat advieskantoren nog meer willen samenwerken. Het was al mogelijk vooracceptatie en de binnendienst uit te besteden. Daar is actief beheer, borging van de zorgplicht en het genereren van online leads aan toegevoegd. Kortweg: FlexFront Full Service.

Het werk dat je doet
Om van deze nieuwe dienst een succes te maken is een proactieve accountmanager van harte welkom. Iemand die er energie van krijgt nieuwe contacten op te doen en haarfijn weet waar het intermediair mee geholpen is. En natuurlijk waar consumenten naar op zoek zijn. Welke groeimarkten zijn voor het intermediair interessant en welke geldverstrekker en hypothecaire producten passen daar het best bij? Omdat voorwaarden van geldverstrekkers vrijwel continu veranderen, heb je ook continu nieuwe gespreksstof.

Een belangrijk onderdeel van FlexFront Full Service is het eveneens nieuwe consumentenplatform MijnHypotheekGeregeld. Consumenten kunnen hier het juiste advieskantoor vinden voor hun woonwensen. Op deze manier biedt FlexFront ook de kleinere advieskantoren online zichtbaarheid en nieuwe commerciële leads. Een nuttige dienst in jouw commerciële arsenaal.

Wat je heel goed kunt
Omdat het hier gaat om het uitbouwen van een geheel nieuwe dienst, is jouw commerciële talent onmisbaar. Je bent het gezicht van de organisatie en niet bang (koude) acquisitie te doen (hoewel er meer dan genoeg warme leads zijn om op te volgen). Je hebt een ondernemende instelling en steekt de handen ook zelf uit de mouwen als er iets beter kan. Het resultaat van jouw werk is uiteindelijk omzetgroei en meer rendement. Zowel voor FlexFront als voor de klant. Dit realiseer je door nieuwe klanten te werven en doordat bestaande klanten FlexFront Full Service afnemen.

Het team waarin je werkt
Het commerciële team waarin je werkt, beheert de relaties met de samenwerkende advieskantoren en bouwt aan nieuwe relaties met advieskantoren die dat nog niet doen. Ook de (nieuwe) diensten en het eigen systeem en app worden door dit team onder de aandacht gebracht. Het team is opgedeeld in regio’s. Elke accountmanager (momenteel twee) heeft een eigen regio onder de hoede en combineert werken op kantoor, thuiswerken en bezoeken aan de advieskantoren. Jij zal de Randstad onder je hoede krijgen. Kenmerkend aan dit team is de ruime en gevarieerde ervaring in de hypothekenwereld. Juist als je ervaring hebt als hypotheekadviseur bij een tussenpersoon of als relatiemanager bij een geldverstrekker, kun jij je uitstekend inleven en verplaatsen in deze belangrijke klantgroep. Een handige eigenschap als je vooral beweegt tussen de wensen van je klant en wat er mogelijk is bij de geldverstrekkers.

Lees hier meer over FlexFront Full Service
Lees hier meer over MijnHypotheekGeregeld.nl

FlexFront

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland in de Gouden Lotus verkiezing. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront
opdrachtgever---flexfront-4---tekst-met-afbeelding

Arjan vervult een commerciële rol en werkt daar waar geldverstrekkers en het intermediair elkaar vinden. Hoe versterkt een serviceprovider allebei de kanten van de keten? Let's talk!

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €4200-5200 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding Leaseauto
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Werkervaring in de hypothecaire sector in een vergelijkbare rol
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan FlexFront.  
   

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl