Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particuliere schadeverzekeringen bij Rochewood

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2200-2800 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo


Zin om jouw loopbaan verder vorm te geven? Jezelf te specialiseren tot Schadebehandelaar complexe aansprakelijkheid, zakelijke brandschades of misschien wel Letselschadebehandelaar? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambitie! Nieuwsgierig naar wat Rochewood voor jou kan betekenen daarin?

Bij Rochewood ga je ervaring op doen, elk jaar een nieuwe opdracht doen en aan de slag met vakopleidingen! Samen bouwen we aan jouw carrière.

Je behandelt zelfstandig particuliere schadeclaims vanaf het moment dat de melding binnenkomt tot aan de uiteindelijk afwikkeling. Je beoordeelt aan de hand van de ontvangen gegevens of er dekking is voor de gemelde schade, beoordeelt zelfstandig de aansprakelijkheid, en binnen jouw bevoegdheid wikkel je de claim af. In het hele proces schakel je met alle betrokken partijen, schakel je indien nodig specialisten in en zorg je voor een volledige vastlegging in het systeem. 

Context
De organisatie waarvoor je (vanuit huis) werkt, wisselt gemiddeld iedere 6 maanden. Dat betekent dat je opnieuw systemen, collega Schadebehandelaars, werkwijzen en richtlijnen leert kennen. Op deze manier doe je iedere keer nieuwe, waardevolle ervaring op. De opdrachten die je doet, kiezen we samen uit. Daarbij letten we er op dat er genoeg uitdaging in zit en tegelijkertijd je een opdrachtgever iets komt brengen. Je wordt immers ingezet vanwege jouw expertise. Soms omdat er tijdelijk extra ondersteuning nodig is op een afdeling en een andere keer omdat er een vaste collega voor langere tijd afwezig is. 

Waar je gaat werken
De meeste opdrachten zijn bij grote verzekeraars zoals Achmea, a.s.r. en Nationale Nederlanden. Het is aannemelijk dat jouw eerste opdracht bij een van deze organisaties zal zijn. Tijdens jouw opdracht beoordelen we samen wat een goede volgende voor jou zal zijn. Dit kan zijn bij een andere verzekeraar of bij een (volmacht)kantoor/intermediair zoals Aon, Volmachtkantoor Nederland of VKG.

Jouw ontwikkeling
De Wft basis en schade particulier heb je nodig om te kunnen starten als Schadebehandelaar particulier. Heb je deze nog niet omdat je bijvoorbeeld aan de rechtsbijstandskant werkt? Geen probleem! Dan krijg je via Rochewood de gelegenheid deze alsnog te halen. Daarna is het afhankelijk van jouw ambitie welke vakopleiding goed is om te volgen. Denk aan de Wft schade zakelijk of een branchediploma brand, motorrijtuigen of aansprakelijkheid. 

Team
Je maakt onderdeel uit van het Schadebehandelingsteam van Rochewood. Jouw collega’s zie je regelmatig op onze (online) kennissessies en masterclasses of informele uitjes. Ook kan het zijn dat jullie samen aan de slag gaan op dezelfde afdeling. De kans is groot dat Lennard jouw vaste contactpersoon vanuit Rochewood gaat zijn. Naast zijn rol als managing partner werkt hij als accountmanager waarin hij jou begeleidt in je opdracht. Hij is degene waarmee je gesprekken voert over jouw ambities en ontwikkeling.

Rochewood

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-2800 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring in het behandelen van particuliere schadeclaims
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het gesprek voer je met onze recruiter Lysanne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Ga je akkoord, dan bouwen we jouw Rochewood-cv en presenteren we jou aan onze opdrachtgevers. Mogelijk volgt er een tweede gesprek met een van de managers. Bij goed vervolg plannen we een feestelijke onboarding in op kantoor in een corona-proof omgeving om jouw contract te ondertekenen.

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl