Bekijk actueel aanbod

Hypotheekacceptant bij Rochewood

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2700-3600 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

Kom werken in het Hypotheek acceptatieteam van Rochewood voor 32 of 36 uur per week. Het salaris is gebaseerd op een werkweek van 36 uur.

De hypotheekbranche is booming. Er is veel vraag naar goede collega’s met specialistische kennis van en ervaring met hypotheekacceptatie. Jij versterkt verschillende organisaties omdat zij jou echt nodig hebben!

Hypotheekacceptant
Als hypotheekacceptant ben je de belangrijkste schakel tussen de hypotheekadviseur aan de ene kant en de geldverstrekker aan de andere kant. Dagelijks beoordeel je hypotheekdossiers met als hoofdvraag: is het een verantwoord risico deze hypotheek te verstrekken? Je verdiept je in jaarstukken, loonstroken, arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen, koopovereenkomsten, taxatierapporten, echtscheidingspapieren, BKR-registraties en nog veel meer. Allemaal documentatie die samen bepaalt of een hypotheek verstrekt kan worden. 

Context 
De hypotheekbranche is booming. Er is veel vraag naar goede collega’s met specialistische kennis van en ervaring met hypotheekacceptatie. Jij versterkt verschillende organisaties omdat zij jou echt nodig hebben. Dit komt bijvoorbeeld doordat er een collega met verlof is, omdat de werkvoorraden zijn opgelopen of omdat er nieuwe aanvragen opgepakt moeten worden zodat andere collega’s zich bezig kunnen houden met de lopende. Waar je ook gaat werken. Je gaat direct zelfstandig aan de slag!

Waar je gaat werken 
We bieden je een baan waarin je afwisselt tussen verschillende organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken wat voor type organisatie goed bij je past. Maar je kunt ook onafhankelijk van de organisatieprocessen de focus leggen op jouw persoonlijke (en inhoudelijke) doelen. Misschien ontdek je tijdens je opdracht wel een nieuwe richting binnen Hypotheken die je leuk vindt. Zoals de buy- to- let markt, bijzonder beheer, business analyse of een rol als teamleider van een acceptatiedesk. 

Voor welke opdrachtgever je uiteindelijk gaat werken is afhankelijk van jouw ambitie en expertise
Misschien past een grote verzekeraar bij je. Of kies je liever voor een serviceprovider of bank. Rochewood heeft verschillende partners zoals FlexFront, Achmea, a.s.r., Nationale Nederlanden, Rabobank en BCMGlobal.

Jouw ontwikkeling
Bij Rochewood werk je altijd aan je eigen ontwikkeling. Naast je opdracht volg je verschillende vakopleidingen. Als je nog niet in het bezit bent van een Wft- hypothecair krediet dan ga je daar als eerste mee beginnen. Dit diploma is een vereiste om bij opdrachtgevers aan de slag te kunnen gaan. Wft- vermogen is de volgende opleiding die op de planning staat. Heb je die al? Dan gaan we samen bekijken welke (vak)opleidingen goed bij je passen. Zo zou je bijvoorbeeld een vakopleiding Woningfinanciering I & II kunnen kiezen. Een Wft zakelijk kredietverlenen, Bijzonder beheer of Erkend hypothecair planner. Je kunt op elk moment in je loopbaan bij Rochewood met ons sparren over welke stap het beste past bij jouw ontwikkelpad.

Team
Kom je bij ons werken dan krijg je er in korte tijd veel nieuwe collega’s bij. Niet alleen jouw Rochewood collega’s maar ook de collega’s bij de opdrachtgever waar je werkt. Ga je aan de slag als hypotheekacceptant bij Rochewood, dan is de kans groot dat ik jouw aanspreekpunt word. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken welk ontwikkelpad het beste bij jou past!

Rochewood

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2700-3600 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Werken aan je eigen loopbaanpad en ontwikkeling: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Toegang tot onze vakopleidingen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Kennis en ervaring Werkervaring als hypotheekacceptant
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het gesprek voer je met onze recruiter Arlette. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Ga je akkoord, dan bouwen we jouw Rochewood-cv en presenteren we jou aan onze opdrachtgevers. Mogelijk volgt er een tweede gesprek met een van de managers. Bij goed vervolg plannen we een feestelijke onboarding in op kantoor in een corona-proof omgeving om jouw contract te ondertekenen.

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl