Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar materieel bij VGA Verzekeringen

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • €3300-3591 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Dit is een vaste vacature in het Schadeteam van VGA Verzekeringen

Als Schadebehandelaar bij VGA behandel je claims die gerelateerd zijn aan het reilen en zeilen in de stad. Benieuwd? Lees de vacature!

Ben je een Amsterdammer in hart en nieren? Heb je er gestudeerd of heb je gewoonweg veel affiniteit met Amsterdam? Verzekeringsbedrijf Gemeente Amsterdam (VGA) bied je met de vacature ‘Schadebehandelaar materieel’ de kans een unieke positie in te bekleden. Dus ben je nu ook nog eens Schadebehandelaar van beroep? Lees dan verder!

Het werk dat je doet
Jij behandelt (complexe) aansprakelijkheidszaken in de breedste zin van het woord. Voornamelijk betreft het schades aan al het ‘rijdend en rollend’ in de stad, denk daarbij aan schade dat is onstaan door een aanrijding tussen tram en auto. Daarnaast kom je ook zaken tegen waarin schade is ontstaan door gebreken aan wegen of vervallen kadermuren. Een klein gedeelte van jouw dossiers betreft brand-/opstal schades aan bijvoorbeeld scholen.

Wat jij goed kan
Jij vervult een senior positie in het team. Collega’s kunnen met kennisinhoudelijke vragen bij je terecht, je coacht op inhoud en draagt zo bij aan de ontwikkeling. Indien er sprake is van complexe aansprakelijkheidskwesties neem je indien nodig het dossiers over. Jij bent continu op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en eventuele wijzigingen deel je met het team. Wordt er een audit afgenomen lever je je bijdrage of wordt er een projectgroep ingericht dan vind je het leuk daarin plaats te nemen.

Het team waarin je werkt
Het team bestaat uit ongeveer 17 collega's, zowel materieel- als letselschadebehandelaren. Daarnaast werken er momenteel ook een aantal gedetacheerden op de afdeling om ervoor te zorgen dat de werkvoorraden beheersbaar blijven. Het is de intentie van VGA het vaste team met een collega uit te breiden en dat is precies de vacature die je nu leest!

De sfeer in het team is informeel, collega’s vinden elkaar graag om (inhoudelijk) te sparren over zaken of gewoon even het weekend te bespreken. Wanneer een collega overloopt het werk neem jij iets over. Andersom gebeurt dat ook. Misschien is deze collegialiteit een van de redenen dat veel behandelaren al jaren werken bij VGA?

VGA Verzekeringen

VGA zorgt ervoor dat de gemeente Amsterdam (waaronder onderwijsinstellingen, GVB, Havenbedrijf, het Gemeentelijk Museum, Waternet en Brandweer) en hun medewerkers goed verzekerd zijn en blijven. Ook risicomanagement en schadebehandeling behoren tot het werk van VGA. Op het gebied van algemene aansprakelijkheid, wagenpark en brand is VGA risicodrager. Voor een aantal verzekeringen treedt VGA ook op als bemiddelaar.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract met de intentie tot een vast contract
 • Salaris €3300-3591 (36 uur)
 • Bonus Individueel keuzebudget (17,05% van jaarsalaris) te gebruiken voor onder andere vakantiegeld, extra vakantiedagen, opleidingen
 • Reiskostenvergoeding €0,06 p/km tot 30 km enkele reis
 • Vakantie Minimaal 18 vakantiedagen (36 uur) en meer vakantiedagen naar wens bij de kopen vanuit je keuzebudget
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Schadebehandelaar met het specialisme (complexe) aansprakelijkheid particulier en zakelijk
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Krijgt jouw sollicitatie geen vervolg ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter Lysanne gaat met je in gesprek over jou, de vacature en de opdrachtgever. Na dit gesprek delen we jouw sollicitatie en een door ons opgemaakt Rochwood-cv met VGA Verzekeringen en nemen zij de procedure verder over.

 • Het tweede gesprek voer je met Michiel Huigen de teammanager van de schade- en letselafdeling. Bij dit gesprek sluit ook een seniorcollega aan. De terugkoppeling op dit gesprek volgt via Lysanne en bij goed vervolg plannen we een derde gesprek in. Dit gesprek zal gevoerd worden met de Egon Jacobs de directeur schade, eventueel sluit hier nog een collega bij aan. De gesprekken worden face-to-face gevoerd in een corona-proof omgeving. Er is in de gesprekken alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl