Bekijk actueel aanbod

Accountmanager hypotheken voor het intermediair bij FlexFront

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €4200-5200 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo

Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

Als Accountmanager hypotheken ben jij binnen FlexFront dé persoon die ervoor zorgt dat het intermediair haar aanvragen bij FlexFront inbrengt, maar ook daarna de service ervaart die FlexFront kan bieden. 

De belevingswereld van je klanten (en zijn klanten)
Als accountmanager hypotheken ben jij binnen FlexFront dé persoon die ervoor zorgt dat het intermediair haar aanvragen bij FlexFront inbrengt, maar ook daarna de service ervaart die FlexFront kan bieden. Dit realiseer je vooral door de belevingswereld van advieskantoren én geldverstrekkers heel goed te begrijpen en samen te brengen.

Welke behoeften en situaties spelen een belangrijke rol? Waar zijn consumenten vooral naar op zoek? Welke groeimarkten zijn voor het intermediair interessant en welke geldverstrekker en hypothecaire producten passen daar het best bij? Omdat voorwaarden van geldverstrekkers vrijwel continu veranderen, heb je ook continu nieuwe gespreksstof. Duurzame hypotheken, lagere rentetarieven, verhuurhypotheken, rente-aanbiedingen die langer geldig blijven, een verhoogd plafond voor consumptieve kredieten, versoepeling van inkomenstoetsing of minder benodigde documentatie en snellere afhandeltijden om een paar voorbeelden te noemen.

Meedenken als business partner
Je bouwt aan bestendige relaties door veel te weten van de geldverstrekkers, maar vooral door echt mee te denken als business partner voor het intermediair. De hoofdvraag die jou bezighoudt: hoe kunnen geldverstrekkers en advieskantoren elkaar versterken en beter vinden? Het zet je niet alleen aan het denken, je steekt vooral ook de handen uit te mouwen als er iets beter kan. Bijvoorbeeld een spoedaanvraag die ‘vastzit’ in het proces een duwtje in de juiste richting geven. Soms kan dat betekenen dat je collega’s in het team Hypotheekacceptatie hetzelfde duwtje moet geven. Daarnaast is FlexFront heel goed bezig met kennisdeling door online workshops te organiseren (veelal in samenwerking met de geldverstrekkers). Deze worden goed ontvangen en bieden net dat beetje extra dat zo gewaardeerd wordt. Juist op dit onderwerp is ook voor jou alle ruimte te pionieren en de eigen organisatie en die van je klanten naar een hoger niveau te tillen.

Commercie en (nieuwe) verdienmodellen
In dit team wordt de nodige commerciële vaardigheid gevraagd. Je bent immers het gezicht van de organisatie. Communicatief gezien sta je stevig in je schoenen, weet je te overtuigen op inhoud, maar ben je stijlflexibel als het aankomt op het in beweging krijgen van de juiste mensen. Het financiële resultaat van jouw werk is enerzijds het genereren van meer omzet doordat er meer hypotheekaanvragen binnenkomen op de korte termijn. Dit is momenteel de kern van het verdienmodel van FlexFront. Anderzijds bouw je aan relaties waarvoor op de langere termijn ook andere, minder conjunctureel gevoelige, diensten kunnen worden ontwikkeld en geleverd. FlexFront is niet voor niets beoordeeld als de serviceprovider die de meest positieve invloed heeft op het rendement van het intermediar.

Bestendige relaties
Dit resultaat haal je vooral dankzij bestendige relaties die graag met FlexFront samenwerken, vertrouwen in de dienstverlening en de gesprekken met jou als meerwaarde ervaren. Hoewel je geen directe invloed hebt op de behoefte van consumenten om een hypotheek aan te gaan, heb je wel invloed op wat het intermediair daarmee kan doen. Als je begrijpt wat dat van je vraagt, dan heb je de juiste ondernemende geest voor deze belangrijke rol. 

Het team waarin je werkt
De commerciële afdeling waar je deel van bent, beheert de relaties met de samenwerkende advieskantoren en bouwt aan nieuwe relaties met advieskantoren die dat nog niet doen. Ook de (nieuwe) diensten en het eigen systeem en app worden door dit team onder de aandacht gebracht. Het team is opgedeeld in regio’s. Elke accountmanager heeft een eigen regio onder de hoede en combineert werken op kantoor, thuiswerken en bezoeken aan de advieskantoren. Jij zal de Randstad onder je hoede krijgen.

Kenmerkend aan dit team is de ruime en gevarieerde ervaring in de hypothekenwereld. Juist als je ervaring hebt als hypotheekadviseur bij een tussenpersoon of als relatiemanager bij een geldverstrekker, kun jij je uitstekend inleven en verplaatsen in deze belangrijke klantgroep. Een handige eigenschap als je vooral beweegt tussen de wensen van je klant en wat er mogelijk is bij de geldverstrekkers.

FlexFront

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland in de Gouden Lotus verkiezing. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront
Opdrachtgever - FlexFront 3 (kolommen flipover)
Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €4200-5200 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding Leaseauto
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Werkervaring in de hypothecaire sector in een vergelijkbare rol
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan FlexFront.  
   

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.