Bekijk actueel aanbod

Acceptant brand zakelijk bij Rochewood

  • Den Haag
  • Verzekeringen
  • €2750-3800 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Kom werken in het Acceptatieteam van Rochewood voor 32 of 36 uur per week. Het salaris is gebaseerd op een werkweek van 36 uur inclusief studiebudget voor een branche-opleiding.

Afwisselen tussen verzekeraars en/of makelaars of graag je netwerk uitbreiden. Ontdek wat bij jou past en vergeet vooral niet te solliciteren!

Jij bent verantwoordelijk voor acceptatie en beheer van de brandverzekeringen voor de zakelijke klanten. Samen met je collega acceptanten zorg jij voor de uitvoering van het acceptatiebeleid en behoud van het rendement in de portefeuilles. Daarvoor bepaal je de risico’s, premiestellingen en clausules. Van daaruit stel je offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis op. Je geeft zo nodig opdracht tot inspectie en beoordeelt het inspectierapport.

Context
Bij andere organisaties een kijkje in de keuken nemen, afwisseling in je werk en regelmatig nieuwe collega’s ontmoeten. Het werken bij Rochewood zorgt voor een leuke dynamiek in je carrière. Jij versterkt verschillende organisaties op het moment dat zij behoefte hebben aan jouw expertise. Denk bijvoorbeeld aan een project waarbij het rendement op de portefeuilles wordt (her)beoordeeld, of een conversieproject waarbij nieuwe voorwaarden aan bestaande klanten worden voorgelegd. Als specialist op het gebied van zakelijke brandverzekeringen ondersteun jij de Acceptatieafdelingen voor een periode van gemiddeld 9 maanden.

Waar je gaat werken
Grote organisaties zijn continue bezig met het implementeren van nieuwe systemen, veranderen van afdelingen en ook overnames vinden regelmatig plaats. Denk bijvoorbeeld aan de overname van Delta Lloyd en Vivat door Nationale Nederlanden. Op zo’n moment is er behoefte aan jouw specialistische kennis en kan het zijn dat jij een afdeling voor anderhalf jaar komt versterken. Wanneer de projecten ten einde lopen staat de volgende vaak al klaar. Je wisselt opdrachten af bij organisaties zoals Achmea, a.s.r., Allianz, Nationale Nederlanden, AON, VKG, Marsh of Victor insurance.

Jouw ontwikkeling
De ontwikkelingen binnen de verzekeringsbranche staan nooit stil en daarom is het belangrijk dat ook jij bezig blijft met jouw persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie zullen dat de wft-diploma’s tot en met schade zakelijk zijn, deze zijn verplicht om te kunnen starten in een opdracht. Helemaal bij? Dan is het een mooi moment om te starten met bijvoorbeeld de branche-opleiding brandverzekeringen of een onderdeel van de opleiding Assurantie A.

Team
Naast je collega’s op de werkvloer heb je ook collega (zakelijk) Acceptanten bij Rochewood. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige Rochewood-collega bij een opdrachtgever. Op onze (online) kennissessies en masterclasses tref je in ieder geval meerdere keren per jaar jouw collega Acceptanten bij Rochewood. Ga je aan de slag als zakelijk Acceptant brand bij Rochewood dan is de kans groot dat onze collega Joanan jouw accountmanager is. Hij is degene die met jou spreekt over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor de volgende.

Rochewood

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan.

Werken bij Rochewood
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2750-3800 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Werken aan je eigen loopbaanpad en ontwikkeling: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Toegang tot onze vakopleidingen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Acceptant met het specialisme zakelijke brandverzekeringen opgedaan bij een verzekeraar
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Marrianne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl