Bekijk actueel aanbod

Medewerker marketing & communicatie (junior) bij FlexFront

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2400-3000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo


Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever FlexFront in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

Wil je verliefd worden op een nieuw merk? Heb je (nog weinig) interesse in hypotheken of serviceproviding, maar gaat jouw marketinghart alsnog sneller kloppen als je ‘beste serviceprovider van het jaar’ hoort? Dan is deze vacature zeker 2 tot 3 minuten leestijd waard.

Hypotheekservicing doet Flexfront zo goed dat ze al 5 jaar op rij zijn beoordeeld als beste serviceprovider van Nederland. Dankzij de groei, goede naam en overname door Link Group, is het mogelijk de marketing flink op te schroeven. Vandaar dat jij van harte welkom bent!

Het werk dat je doet
Als medewerker marketing & communicatie bouw je mee aan het merk FlexFront en werk je aan naamsbekendheid van geldverstrekkers onder de samenwerkende hypotheekadviseurs. FlexFront valt eenvoudig te omschrijven als een team hypotheekexperts dat advieskantoren (die op hun beurt consumenten adviseren over hypotheken) helpt en ondersteunt. Heb je zelf een hypotheek? Dan is de kans groot dat je toekomstige collega’s je hier achter de schermen mee geholpen hebben.

Je stapt in op alle dagelijkse werkzaamheden van het marketingteam. Die zijn vooral gericht op het bedenken en uitrollen van kort cyclische marketingcampagnes. Bijvoorbeeld het creatief bekendmaken van een unieke nieuwe voorwaarde van een geldverstrekker of gewijzigde rentepercentages onder de ruim 1200 samenwerkende advieskantoren. Gevolg: hypotheekadviseurs die hierop inspringen en een hoop nieuwe hypotheekaanvragen indienen waar vervolgens je collega’s mee aan de slag kunnen. Een mooi resultaat van jouw werk! 

Er worden daarnaast maandelijks online workshops en webinars georganiseerd. Je helpt vooral met de nodige administratie en organisatie die daarbij komt kijken. Qua communicatie schrijf je mee aan nieuwsbrieven, beheer je de mailbox en communiceer je dagelijks met de volgers op Linkedin en Facebook. Je kunt zeker je creativiteit kwijt in het bedenken en posten van relevante content. Ook het onderhouden en verbeteren van de website (www.flexfront.nl) en eigen app (Fast) behoort tot je werk.

Wat je heel goed kunt
Het begint allemaal bij een flinke dosis enthousiasme om te helpen bouwen aan een merk. Je hebt wel een idee wat dat inhoudt, bijvoorbeeld dankzij je opleiding. Heel veel werkervaring op het gebied van marketing is nog niet nodig. Omdat je met vrijwel alle afdelingen binnen FlexFront en Link Group te maken hebt, verschijnen er geregeld collega’s aan je bureau met ideeën die ze écht met je moeten delen. Aan jou te besluiten wat je wel en niet oppakt. Prioriteren kun je als de beste.

Qua taalvaardigheid schrijf je natuurlijk foutloos Nederlands en haal je ook als tweede lezer elke spel- en schrijffout er naadloos uit. Het gaat jou helpen als je conceptueel kunt denken en je hersenspinsels vertaalt naar praktische oplossingen. Dat mogen dus best kleine acties of ideeën zijn, zolang je het hogere doel maar niet vergeet. Overigens levert vaardigheid in Adobe Photoshop/Illustrator/InDesign, Google Analytics en eventueel Google Ads bonuspunten op.

Het team waarin je werkt
Momenteel werken er twee collega’s op de marketingafdeling: Marianne en Chairin. Om toe te komen aan nieuwe marketingprojecten, ga je hen het eerste jaar vooral ondersteunen en veel operationeel werk uit handen nemen. Onderweg zijn er genoeg mogelijkheden te ontdekken wat je nog meer kunt doen. Jouw goede ideeën zijn van harte welkom!

FlexFront

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland in de Gouden Lotus verkiezing. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront
Collega - Mireille (Tekst met afbeelding)

Mireille kan een van je nieuwe collega's worden. Ze is dagelijks in de weer voor de advieskantoren die samenwerken met FlexFront. Haar blog biedt een inkijkje in wat ze bij FlexFront allemaal doen.

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2400-3000 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Kennis en ervaring Opleiding richting marketing & communicatie, bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl