Bekijk actueel aanbod

Recruitmentspecialist Sociale zekerheid

  • Harderwijk
  • Sociale zekerheid, Recruitment & Consultancy
  • €2600-€3000 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo


Kom jij het Recruitmentteam van Rochewood versterken? Het salaris is gebaseerd op een werkweek van 36 uur inclusief studiebudget voor de nodige opleidingen, waaronder een training selectie- en gesprekstechnieken.

Zin om, met jouw kennis en ervaring van Sociale zekerheid, je in te zetten voor meer werkplezier bij jezelf en voor anderen? School je om en word Recruitmentspecialist bij Rochewood!

Jij adviseert vakspecialisten binnen het segment Sociale zekerheid over loopbanen. Vanuit jouw positie heb je veel kennis en inzicht in de huidige arbeidsmarkt. Je hebt daardoor ook veel te bieden. Voor sommige vakspecialisten is hun carrière vervolgen in het detacheringsteam van Rochewood een mooie kans. Voor anderen is bemiddeling naar een andere werkgever het best passend. Of misschien luidt het advies wel: blijf vooral waar je zit!

Context
Op de arbeidsmarkt is een tekort aan specialisten binnen het segment Sociale zekerheid. Dit maakt dat we bij Rochewood veel werk en uitdagingen hebben. Opdrachtgevers benaderen ons om vacatures te vervullen of detacheringscollega’s in te huren. Ook binnen het segment Sociale zekerheid zien we deze toename. Vooral arbodiensten en verzekeraars doen een beroep op onze Casemanagers, Claimbehandelaars en Acceptanten. Maar ook organisaties als NS en Randstad weten ons te vinden. Dit maakt dat we doorlopend zoeken naar specialisten om ons detacheringsteam te versterken. Je begrijpt: we breiden ons recruitmentteam graag uit met een nieuwe collega die de branche Sociale zekerheid al kent en Recruitmentspecialist wil worden. Jij dus!

Waar je gaat werken
Ons recruitmentbureau bestaat dit jaar precies 10 jaar. In die 10 jaar hebben we een bedrijf opgebouwd waar inmiddels 120 collega’s hun werk kunnen doen. Daarvan werken er 14 op kantoor in Harderwijk. Zij vormen het team dat ervoor zorgt dat de andere collega's gedetacheerd (of extern) bij onze opdrachtgevers kunnen werken. Je kunt ons dus een middelgrote mkb’er kunnen noemen.

Jouw ontwikkeling
De uitdaging van het recruitmentvak zit in de manier waarop je het werk doet. Bovendien ligt bij Rochewood de lat hoog. Dat is ook nodig om met vakspecialisten in contact te komen. We benaderen hen op Linkedin. Maar niet door plat vacatures in de mailbox te schuiven. Hoe dan wel? Dat is precies een van de vele dingen die je van collega’s gaat leren. Daarnaast volg je de training selectie- en gesprekstechnieken waarin je leert hoe wij gesprekken voeren. Alle collega's bij Rochewood hebben dezelfde training gevolgd namelijk!

Team
Je hebt drie collega’s in het Recruitmentteam. Arlette is specialist op het vakgebied Hypotheken, Marrianne haar specialisme is de schadeverzekeringsbranche en Lysanne heeft een specialisme op Letselschade. Zij is, tot jij zover bent, ook nog verantwoordelijk voor Sociale Zekerheid. Jij gaat dit segment namelijk van haar overnemen. Matthew is als Accountmanager Sociale zekerheid de collega met wie jij samenwerkt. Hij heeft contact met de opdrachtgevers en begeleidt de collega’s die jij voor het team hebt aangenomen. 

Gewoon goed geregeld

We hebben onze zaakjes goed op orde. Ook voor jou als collega. Zo profiteer je van een thuiswerkvergoeding, kun je via Rochewood een ergonomische thuiswerkplek samenstellen en krijg je van ons een MacBook en iPhone om optimaal je werk te kunnen doen.

Werken bij Rochewood
Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2600-€3000 (36 uur)
 • Bonus Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding, NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen, Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Inhoudelijke kennis van Sociale zekerheid/inkomensverzekeringen opgedaan in een functie als Claimbehandelaar, Casemanager of Acceptant
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl