Bekijk actueel aanbod

Junior acceptant zakelijk verzekeren bij Rochewood

  • Den Haag
  • Verzekeringen
  • €2300-2750 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo


Dit is een vacature voor een junior zakelijk acceptant bij Rochewood inclusief een opleidingstraject, het behalen van een wft diploma en mogelijkheden voor vakinhoudelijke opleidingen.

Bij meerdere verzekeraars ervaring opdoen? Ontdekken wat het best bij je past? Het kan bij Rochewood!

Dankzij deze vacature zet je een mooie, volgende stap in de verzekeringswereld. Het komende jaar kun je via Rochewood aan de slag bij verzekeraar Nationale Nederlanden (NN). In deze vacature lichten we het traject zo duidelijk mogelijk toe.

Het werk dat je doet
Als acceptant beoordeel en accepteer je zakelijke risico’s voor het MKB. Je bepaalt feitelijk of en hoe de risico’s die een bedrijf loopt op schade, te verzekeren zijn door NN. Daarbij bepaal je de premie en eventuele clausules en preventiemaatregelen. Uiteindelijk lever je een volledige offerte en verzekeringspolis op die de adviseur (meestal werkzaam bij een tussenpersoon) met de klant bespreekt.

Is het wagenpark van een financieel advieskantoor voldoende verzekerd tegen stormschade? Hoe kunnen conflicten met leveranciers worden ondervangen met een bedrijfsrechtsbijstandverzekering? Dit zijn voorbeelden van de risico’s en verzekeringen waar jij je in verdiept. 

Wat je heel goed kunt
Acceptanten hebben van nature analytisch inzicht en werken nauwkeurig. Dat is namelijk belangrijk om de juiste verbanden te leggen en risico’s correct te beoordelen. Tegelijkertijd blijf je bewust van de context rondom een verzekeringsvraag. Je helpt namelijk bedrijven te blijven ondernemen, doordat risico’s goed afgedekt zijn.

Qua kennis weet je veel van (zakelijke) verzekeringen en kun je een beeld vormen bij typische bedrijfsrisico’s. Deze kennis heb je ook nodig in de dagelijkse gesprekken met adviseurs. Zij kunnen jou bellen of mailen als ze vragen hebben over het acceptatieproces. De extra Wft-diploma’s en het inwerktraject geven je de kennis die je nodig hebt.

De omgeving waarin je werkt
Meerdere van onze collega’s werken momenteel bij NN. De kans is dus groot dat je met ervaren Rochewood-collega’s gaat samenwerken. Overigens ook niet zo gek, want er is veel werk te doen. Dat komt mede door de overname van Delta Lloyd en VIVAT/Reaal in het verleden. Daarnaast is het tweede halfjaar altijd een drukkere periode. Ideaal voor jou om in korte tijd veel werkervaring op te doen en veel te leren. Naast het opdoen van werkervaring, ga je aan de slag met het behalen van extra Wft-diploma’s, zoals Wft-schade zakelijk.

Begeleiding vanuit Rochewood
Naast de ervaren collega’s ter plekke, word je persoonlijk begeleid door een eigen accountmanager. In dit geval Joanan. Hij is contactpersoon voor jou en NN. Geregeld hebben jullie met elkaar contact. Hoe het gaat in de opdracht, hoe het gaat jou persoonlijk, wat je ambities zijn en om tussentijds te evalueren.

Het vervolg na het eerste jaar
Na een jaar werken weten we allebei of het werken als zakelijk acceptant bij je past. Het tweede jaar kunnen we verlengen met een contract voor onbepaalde tijd. Het is vanaf dat moment ook mogelijk een van de zwaardere branche-opleidingen te volgen. Qua werk kun je hetzelfde werk blijven doen, doorstromen binnen NN of eventueel bij een andere verzekeraar aan de slag.

> Meer over loopbaanpaden en opleidingen

Rochewood

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

Werken bij Rochewood
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2300-2750 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Werken aan je eigen loopbaanpad en ontwikkeling: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Toegang tot onze vakopleidingen, Wft-schade zakelijk
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring als acceptant of binnendienstmedewerker bij een tussenpersoon of verzekeraar met verzekeringsproducten
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl