Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar complexe letselschades bij VGA

  • Amsterdam
  • Letselschade
  • €4000-4494 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Dit is een vaste vacature in het Letselschadeteam van VGA Verzekeringen.

Als Letselschadebehandelaar bij VGA behandel je claims die gerelateerd zijn aan het reilen en zeilen in de stad. Benieuwd? Lees de vacature!

Amsterdam is continu in beweging. Ruim 850.000 inwoners en miljoenen toeristen per jaar die zich door de talloze straatjes manoeuvreren en over de vele bruggetjes lopen, fietsen of rijden. Als Letselschadebehandelaar bij VGA behandel jij claims die hieraan gerelateerd zijn. Ben je een Amsterdammer in hart en nieren? Heb je er gestudeerd of heb je gewoonweg veel affiniteit met Amsterdam? Bekijk dan deze vacature bij VGA Verzekeringen in Amsterdam!

Het werk dat je doet
Als Letselschadebehandelaar bij VGA krijg je een eigen bestand waarvoor jij verantwoordelijk bent. Jij behandelt (complexe) aansprakelijkheidsschaden met letsel. Je beoordeelt aansprakelijkheid, onderzoekt de toedracht en de medische gevolgen van het ongeval, stelt de exacte schade vast en regelt de afwikkeling en vergoeding. Onderweg beheer je het contact met betrokken partijen, zoals schade-experts, medisch adviseurs, advocaten, belangenbehartigers en (her)verzekeraars. Daarnaast maak je onderdeel uit van een klantteam waarin je met een Sluiter/Acceptant namens het team schade, VGA vertegenwoordigt bij de klant.

Wat jij goed kan

Jij beheert een gemêleerd bestand, bestaande uit dossiers waarin sprake is van zzp-schades, overlijdensschades, wegbeheerszaken, motorrijtuigschades en regresloonschades. Het betreft zowel nieuwe als (lang)lopende zaken. Als Senior in het team behandel jij deze complexe zaken. Een functie met variatie tussen de diverse aansprakelijkheidsgebieden maakt het voor jou leuk en daarin kom je het best tot je recht.

Het team waarin je werkt
Het team bestaat uit ongeveer 17 collega's, zowel materieel- als letselschadebehandelaren. Daarnaast werken er momenteel ook een aantal gedetacheerden op de afdeling om ervoor te zorgen dat de werkvoorraden beheersbaar blijven. Het is de intentie van VGA het vaste team met een collega uit te breiden en dat is precies de vacature die je nu leest!

De sfeer in het team is informeel, collega’s vinden elkaar graag om (inhoudelijk) te sparren over zaken of gewoon even het weekend te bespreken. Wanneer een collega overloopt het werk neem jij iets over. Andersom gebeurt dat ook. Misschien is deze collegialiteit een van de redenen dat veel behandelaren al jaren werken bij VGA?

VGA Verzekeringen

VGA zorgt ervoor dat de gemeente Amsterdam (waaronder onderwijsinstellingen, GVB, Havenbedrijf, het Gemeentelijk Museum, Waternet en Brandweer) en hun medewerkers goed verzekerd zijn en blijven. Ook risicomanagement en schadebehandeling behoren tot het werk van VGA. Op het gebied van algemene aansprakelijkheid, wagenpark en brand is VGA risicodrager. Voor een aantal verzekeringen treedt VGA ook op als bemiddelaar.

Meer over VGA Verzekeringen
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €4000-4494 (36 uur)
 • Bonus Individueel keuzebudget (17,05% van jaarsalaris) te gebruiken voor onder andere vakantiegeld, extra vakantiedagen, opleidingen
 • Reiskostenvergoeding €0,06 p/km tot 30 km enkele reis
 • Vakantie Minimaal 18 vakantiedagen (36 uur) en meer vakantiedagen naar wens bij de kopen vanuit je keuzebudget
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Letselschadebehandelaar complexe letselschades (ervaring met langlopende zaken)
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl