Bekijk actueel aanbod

Projectmanager IT bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €5000-6000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo

Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal in Maarssen. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

De projectenkalender van BCMGlobal begint zich al flink te vullen, grote strategische projecten die beginnen en nieuwe klanten staan in de rij om samen te werken! Als Projectmanager zorg jij er bijvoorbeeld voor dat een nieuwe samenwerking met geldverstrekkers op rolletjes loopt. Een belangrijke rol in de ontwikkeling van het end-to-end hypotheekplatform.

Context
Geldverstrekkers hebben veel werk te doen en kiezen er steeds vaker voor het platform en de services van BCMGlobal daarvoor te vertrouwen. Zo is het voor geldverstrekkers inmiddels mogelijk hypotheekacceptatie, hypothecair én bijzonder beheer volledig uit te besteden. Met haar dienstverlening, speelt BCMGlobal niet alleen in op de Residentiele Woninghypotheken, maar richten ze zich ook op  professionele investeerders en de groeiende vraag naar verhuurhypotheken. BCMGlobal is al vroeg in deze niche gedoken en heeft een volledig modern en geautomatiseerd Servicing Platform in de markt gezet. Op het gebied van verhuurhypotheken, maar ook voor de business lines hypotheekacceptatie en serviceproviding, worden nieuwe klanten verwacht en moet het platform verder worden ontwikkeld om nieuwe wensen van bestaande klanten te realiseren.

Waar jij in beeld komt
Als Projectmanager werk jij aan allerlei projecten rondom de dienstverlening van BCMGlobal. Afhankelijk van de tijd kan dit een groot strategisch project zijn, maar het kan ook de onboarding van (nieuwe) klanten zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld geldverstrekkers zijn die voor het eerst samenwerken, of geldverstrekkers die dat al doen, maar ook graag van andere diensten gebruik willen maken. Je neemt de leiding over deze onboardingstrajecten en werkt onderweg samen met allerlei collega's met verschillende expertises. Samen zorgen jullie ervoor dat nieuwe klanten goed landen en geserviced worden zoals het hoort. Deze onboardingsfase duurt gemiddeld zo'n 3 tot 4 maanden. Ook daarna blijf je nog 1 tot 2 maanden betrokken om ervoor te zorgen dat de klant ook hierna goed geserviced wordt voordat je overstapt naar een volgend project.

Verdere ontwikkeling en samenwerking
Voor een blijvend goede service is het van belang de organisatie te blijven ontwikkelen. Deze ontwikkeling richt zich onder andere op het herpositioneren van business lines, het doorontwikkelen van de IT-systemen (waar met name de balans tussen standaardisatie en maatwerk uitdagend is) en het uitdenken en uitwerken van nieuwe proposities. Jij bent als Projectmanager bij dit soort projecten betrokken door tussen klanten, collega’s (zoals collega’s van business support, product owners, analisten en testers) en directie te bewegen. Je overziet het grote geheel, zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment betrokken zijn en er uiteindelijk een succesvol resultaat uitrolt.

Wat je goed kunt
Daar waar je rechtstreeks rapporteert aan de directie, past deze rol je goed als jij je niet al te druk maakt om hiërarchie. Het wordt juist gewaardeerd als je lef toont, ondernemerschap toont en verantwoordelijkheid pakt de organisatie te verbeteren. Daarnaast heb je ervaring met het onboarden van nieuwe klanten, besef je hoe dit werkt in geval van hypothecaire geldverstrekkers, ben je in staat commerciële en technische vraagstukken op te lossen en zie je het zitten regelmatig van project te wisselen.

BCMGlobal

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers.

Werken bij BCMGlobal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €5000-6000 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Werkervaring in een vergelijkbare rol gericht op hypotheken bij een geldverstrekker of serviceprovider, bij voorkeur kennis van en ervaring met verhuurhypotheken (buy-to-let)
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan BCMGlobal. 

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.