Bekijk actueel aanbod

Junior acceptant zakelijk verzekeren bij Rochewood

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2300-2750 (36 uur)
  • 32 of 34 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

Dit is een vacature voor een junior zakelijk acceptant bij Rochewood inclusief een opleidingstraject, het behalen van een wft diploma en mogelijkheden voor vakinhoudelijke opleidingen.

Bij meerdere verzekeraars ervaring opdoen? Ontdekken wat het best bij je past? Het kan bij Rochewood!

Jouw werk bestaat vooral uit het accepteren van zakelijke verzekeringen, voornamelijk gericht op het MKB. Je gaat aan de slag met de beoordeling van risico’s, premiestellingen en clausules. Je stelt offertes en polissen op. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor medewerkers van Rabobank. Deze werkzaamheden hoef je op dit moment nog niet tot in de puntjes te beheersen want er staat een mooi opleidingstraject voor je klaar waarin je alles nog mag gaan leren. 

Context
We stomen je in deze eerste opdracht klaar om volledig aan de slag te gaan als zakelijk acceptant. De eerste 9-12 maanden zul je aan de slag gaan bij Interpolis in het opleidingstraject. Hoe jouw volgende opdracht er uit ziet bepalen we met elkaar zodra het einde van je eerste opdracht in zicht is. Jouw expertise wordt ingeschakeld omdat er bijvoorbeeld een collega met verlof is of omdat de werkvoorraden zijn opgelopen. Jij versterkt verschillende organisaties op het moment dat zij jou echt nodig hebben. Zoals Interpolis op dit moment. 

Waar je gaat werken
Jouw eerste opdracht is bij Interpolis, onderdeel van Achmea in Tilburg. De eerste 3 weken ga je samen met ±5 collega's aan de slag met alle theoretische kennis die je nodig hebt in het werk als acceptant. De volgende 4 weken van de opleidingsperiode ga je deze kennis ook in de praktijk toepassen. Na de intensieve opleidingsperiode van 7 weken (volledig op kantoor) ga je meedraaien als volwaardig acceptant. Natuurlijk staat er nog wel een buddy voor je klaar om je te begeleiden waar nodig. Het eerste half jaar zal je geregeld te vinden zijn op het kantoor in Tilburg om te zorgen dat je de juiste ontwikkeling doormaakt in jouw carrière als zakelijk acceptant.  

Jouw ontwikkeling
In het eerste half jaar bij Rochewood ga je heel veel leren. De opleidingsklas bij Interpolis geeft je een goede basis voor het werk als zakelijk acceptant. Maar ook de wft-diploma's zijn belangrijk, bij voorkeur heb je deze tot en met wft schade zakelijk al helemaal op orde. Studerend voor wft schade zakelijk of moet je nog beginnen? Geen probleem! Voor het einde van de opleidingsperiode zal je wft schade zakelijk in bezit moeten hebben. Daarna zullen we beoordelen welke vervolgopleiding bij je past. Bijvoorbeeld een branche-opleiding brandverzekeringen of een onderdeel van de opleiding Assurantie A.

Team
Naast je collega’s op de werkvloer heb je ook collega (zakelijk) Acceptanten bij Rochewood. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige Rochewood-collega bij een opdrachtgever. Op onze (online) kennissessies en masterclasses tref je in ieder geval meerdere keren per jaar jouw collega Acceptanten bij Rochewood. Ga je aan de slag als junior acceptant zakelijke schadeverzekeringen bij Rochewood dan is de kans groot dat onze collega Risette jouw accountmanager is. Zij is degene die met jou spreekt over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor de volgende.

Rochewood

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

Werken bij Rochewood
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2300-2750 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Werken aan je eigen loopbaanpad en ontwikkeling: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Toegang tot onze vakopleidingen, Wft-schade zakelijk
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring als acceptant of binnendienstmedewerker bij een tussenpersoon of verzekeraar met verzekeringsproducten
 • Beschikbaarheid 32 of 34 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl