Bekijk actueel aanbod

Senior Sluiter AVB/Varia bij Schouten Zekerheid

  • Capelle aan den IJssel
  • Verzekeringen
  • 32, 36 of 40 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Dit is een vaste vacature in het Specialistenteam grootzakelijk van Schouten Zekerheid.

Werk jij als specialist met grootzakelijke AVB en of Varia-verzekeringen? Wie weet kan jij binnenkort als Senior Sluiter bij Schouten Zekerheid starten. Ga de uitdaging aan en solliciteer nu!

Als senior Sluiter verricht je alle werkzaamheden rondom het beoordelen van grootzakelijke risico’s van corporate clients. De dossiers die bij jou binnenkomen hebben raakvlakken met aansprakelijkheid (AVB/Varia) waarbij de focus vooral zal liggen op de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidszaken. Jouw werk is maatwerk, je zal je dus voornamelijk verdiepen in complexe aanvragen en mutaties.

Jij bent als Sluiter het aanpreekpunt voor de top 75 corporate clients. Jij begrijpt de risico’s die ondernemers lopen, in diverse branches. Je informeert en adviseert over de risico’s en de beschikbare producten, zodat de ondernemer zeker weet goed verzekerd te zijn. Adviseren doe je ook intern zodat de verstandigste keuzes worden gemaakt rondom inkoop of een pool op de juiste manier wordt samengesteld. Je bent er voor de klant wat maakt dat je creatieve oplossingen kan en mag bedenken.

Wat je heel goed kunt
Jij vervult een senior positie in het team. Collega’s kunnen met kennisinhoudelijke vragen bij je terecht. Jij bent continu op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en eventuele wijzigingen binnen beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid verzekeringen. Vanuit jouw ervaring weet je een complete risicobeoordeling te maken, de juiste conclusies te trekken en dit te vertalen naar een passend advies voor de klant. Je doorziet risico’s, legt de juiste verbanden en kan dit duidelijk uitleggen aan je collega’s in de buitendienst, de klant of directie.

Het team
Het team bestaat uit ongeveer 17 specialisten verdeeld over verschillende (zakelijke) vakgebieden. Samen met een collega specialist Sluiter grootzakelijk brand ben je verantwoordelijk voor acceptatie van de aanvragen bij de bestaande en nieuwe grootzakelijke klanten. In de kantoortuin zal je een werkblok delen met de collega’s in het specialisme aansprakelijkheidsverzekeringen van particulier tot grootzakelijk. Jullie vinden elkaar om (inhoudelijk) te sparren over zaken, maar ook zeker voor een grapje of om het weekend te bespreken.

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is als familiebedrijf al meer dan 65 jaar een begrip in de verzekeringsmarkt. Met ruim 200 collega’s zijn zij de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de vijf grootste, onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland. Schouten Zekerheid zorgt ervoor dat diverse branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties en hun medewerkers goed verzekerd zijn en blijven. Denk hierbij aan de Koninklijke Horeca Nederland, MKB Infra, de tuinbranche en nog velen meer.

Ontdek Schouten Zekerheid
 • Contract Jaarcontract met de intentie tot een vast contract, Salarisschaal op aanvraag
 • Bonus Prestatiebeloning o.b.v. individuele resultaten, Pro rato 13e maand o.b.v. de positieve bedrijfsresultaten
 • Reiskostenvergoeding NS Businesscard (ov), Leaseauto
 • Vakantie 28 vakantiedagen + 8,25% vakantiegeld
 • Pensioen en verzekering Premievrij pensioen + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken + laptop + telefoon + thuiswerkvergoeding €2 per dag + internetvergoeding €25 per maand + ergonomische thuiswerkplek
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk, Branchediploma Aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Kennis en ervaring Ervaring als Sluiter met het specialisme beroeps- en of bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl