Bekijk actueel aanbod

Relatiebeheerder zakelijke schadeverzekeringen bij Achmea

  • Apeldoorn
  • Verzekeringen
  • €2300-3250 (34 uur)
  • 32 of 34 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Ga via Rochewood het komende jaar aan de slag bij Achmea. Het salaris is gebaseerd op een 34-urige werkweek.

Achmea en Rochewood werken met elkaar samen op het gebied van werving en detachering. Via Rochewood kun jij als Relatiebeheerder zakelijk verzekeren aan de slag!

Je adviseert (startende) zzp'ers, mkb-ondernemers of Vve's over zakelijke verzekeringen. In deze rol adviseer je klanten op afstand. Jouw klantenbestand bestaat uit de bestaande klanten, zij nemen op dagelijkse basis telefonisch contact met jouw afdeling op bij vragen. Zelf benader je overigens ook klanten via telefoon, per e-mail of in de chatbox. Jouw werkdag bestaat uit informeren, offreren, sluiten en mutaties. Wat je ook doet, je doet het op basis van kennis en begrip. Dat wil zeggen dat je niet alleen veel weet, maar dit ook begrijpelijk overbrengt.

Context

Je gaat voor het komende jaar via Rochewood aan de slag op de afdeling MKB schade bedrijven bij Achmea. In de inwerkperiode ga je volledig aan de slag op het kantoor in Apeldoorn. Zodra je zelfstandig aan de slag kan wissel je werk op kantoor (minimaal 1 dag in de week, meer mag altijd!) af met je eigen thuiswerkplek. Samen met je collega’s maak je een rooster zodat de klant van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 18:00 altijd contact op kan nemen met de afdeling.

Waar je gaat werken
Er zijn een aantal opties zodra jouw opdracht bij Achmea ten einde loopt. In deze samenwerking zijn afspraken gemaakt die het voor jou mogelijk maken in vaste dienst te treden. Het is na een periode van een jaar mogelijk om bij Achmea in dienst te treden. Liever blijven werken in de detachering? Ook dat kan! Dan gaan we samen opnieuw in gesprek om te beoordelen welke volgende opdracht voor jou passend zou zijn.

Jouw ontwikkeling
Om goed voorbereid van start te gaan als adviseur ga je eerst aan de slag met de op maat gemaakte opleiding. De eerste drie weken zijn gericht op de theorie en vanaf week 4 ga jij dit in de praktijk brengen en kan je steeds meer zelfstandig aan de slag. Een buddy staat gedurende deze tijd klaar voor al je vragen en begeleiding. De opleiding is gericht op het eigen maken van de verschillende werkstromen (motorrijtuigen, wonen, aansprakelijkheid). Je begint met een van de werkstromen en gedurende je opdracht zal je op meerdere werkstromen worden ingewerkt. Je kan daarnaast ook aan de slag met bijvoorbeeld het wft-diploma schade zakelijk. Deze is niet verplicht om te starten in deze opdracht. 

Team
Met jouw start in een van de teams op de afdeling schade en inkomen van Centraal Beheer Achmea krijg je er in korte tijd veel nieuwe collega’s bij. In ieder geval 16 teamgenoten waar je dagelijks mee samen werkt. Risette zal je begeleiden tijdens je opdracht via Rochewood. Zij is degene die met jou spreekt over je ambitie en je adviseert over welke stappen je het best kunt zetten om jouw carrièredoel te bereiken.
 

Rochewood

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

Werken bij Rochewood
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2300-3250 (34 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 21,25 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Binnendienstmedewerker of Adviseur met als specialisme particuliere én zakelijke schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32 of 34 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl