Bekijk actueel aanbod

Medewerker business support bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2600-3200 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo


Dt is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal.

''Men is blijer met iemand die goed communiceert, dan iemand die technisch ontzettend goed is. Doe je dat niet, dan staan er voor je het weet 50 collega’s aan je bureau.''

Ben jij op je huidige werk degene die altijd vragen krijgt over haperende software, vastlopers en vragen die je veelal kunt beantwoorden met: heb je al opnieuw opgestart? Is dit al volledig je werk en kun je complexere problemen aan of zou je hier juist je werk van willen maken? Dan ben jij de troubleshooter die we zoeken!  

Het werk dat je doet
Als medewerker Business Support stap je in een omgeving die (bijna) volledig draait op IT. Dat betekent in dit geval dat er, naast een eigen gebouwde applicatie (Fast), in allerlei verschillende systemen van externe partijen wordt gewerkt. En die systemen werken ook allemaal op een of meerdere manieren met elkaar samen. Gaat er ergens iets mis, dan is de impact dus direct te merken en ligt de oplossing niet snel voor de hand. Dat maakt je werk ook zo belangrijk.

Je werk behelst meer dan alleen het oplossen van ad hoc problemen. Waar mogelijk werk je aan bestendige verbeteringen waardoor toekomstige problemen voorkomen kunnen worden. Naast functioneel beheer zorg je ook voor alle werkplekken en IT-faciliteiten op en buiten kantoor (thuiswerkplekken).

Wat je heel goed kunt
Je bent vooral goed in het oplossen van IT-gerelateerde problemen. Je voelt je dus vooral thuis in een rol waar je veel praktische kennis nodig hebt van applicaties en gebruikte hardware. Echter, je doet dit voor collega’s die de nodige druk hiervan voelen en richting jou kunnen ventileren. Daarom is je communicatief vermogen in deze functie zo belangrijk en daarmee het vermogen stress weg te nemen zonder dat dit je dit zelf overneemt. Daarmee bedoelen we dat je collega’s je kunnen vertrouwen en zelf de rust bewaart in je werk. Je houdt je hoofd koel.

Het team waarin je werkt
Het team is het afgelopen jaar samengevoegd, daar waar men voorheen apart werkte voor elke business unit. De collega's zijn in tweetallen per dagdeel verantwoordelijk voor alle binnenkomende tickets vanuit de gehele organisatie. Zo krijg je vragen mee van alle afdelingen, van acceptatie tot beheer tot de expertisedesk. Al werkende leer je zo de verschillende systemen en werkwijzen kennen.

BCMGlobal

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers.

Werken bij BCMGlobal
Collega - Remco (Tekst met afbeelding)

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij BCMGlobal en FlexFront dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Remco is via Rochewood gestart op de afdeling Business Support. Hoe ervaart hij zijn baan? En aan welke projecten werkt hij zoal? Let's talk!

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2600-3200 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Kennis en ervaring Ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in de financiële dienstverlening
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl