Bekijk actueel aanbod

Hypotheekacceptant bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2800-4000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo


Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal.

Video

Ik denk dat een serviceprovider juist daarom een mooie vervolgstap is als je werkt bij een advieskantoor. Dat is het in ieder geval voor mij gebleken. 

Samenwerken met 21 geldverstrekkers en 1200 advieskantoren door heel Nederland? Dat doe je als Hypotheekacceptant bij BCMGlobal!

Het werk dat je doet
Als Hypotheekacceptant ben je de belangrijkste schakel tussen de hypotheekadviseur en de eindklant aan de ene kant en de geldverstrekker aan de andere kant. Je weet al het nodige van hypotheken en wil vooral nog meer leren over het vak en de geldverstrekkers waarmee je werkt. Wat er kan, wat er niet kan en wat er toch wel mogelijk is als jij je best ervoor doet.

Dagelijks beoordeel je gemiddeld 6 hypotheekdossiers. Hoofdvraag: is het een verantwoord risico deze hypotheek te verstrekken? Je verdiept je in jaarstukken, loonstroken, arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen, koopovereenkomsten, taxatierapporten, echtscheidingspapieren, BKR-registraties en nog veel meer. Allemaal documentatie dat samen bepaalt of een hypotheek verstrekt kan worden. Past iets niet binnen de voorwaarden? Dan overleg je met je collega’s van de voorbespreekdesk wat de alternatieven zijn.

Wat je heel goed kunt
Als Hypotheekacceptant bij BCMGlobal doe je veel meer dan alleen het controleren van een hypotheekaanvraag. Doordat je werkt aan het eerste akkoord, ben je vooral op zoek naar de verbanden die bevestigen dat alle informatie die je hebt gekregen daadwerkelijk klopt. Dat is de verantwoordelijkheid die geldverstrekkers jou toevertrouwen. Is het inkomen bestendig en hoe is deze samengesteld? Welk verleden speelt er dat relevant is? Op welke manieren is er pensioen opgebouwd? Uit welke documentatie blijkt dat?

Om dit werk goed te kunnen, weet je veel van hypotheken, maar ook van wetgeving en fiscaliteit rondom het thema wonen. Je legt de juiste verbanden en begrijpt het verhaal rondom een aanvraag. Je bent je dus bewust van de klant achter elk dossier. Analytisch inzicht is essentieel om risico’s goed te beoordelen. Als cijfers voor jou gaan leven en je meer ziet dan een dossier, dan past het werken als Hypotheekacceptant bij BCMGlobal goed bij je.

Het team waarin je werkt
Het team behandelt met zo’n 70 collega’s gemiddeld tussen de 500 en 800 dossiers per week (eerste akkoord). Ook rente aanbiedingen worden hier gemaakt. Het gehele team is opgedeeld in subteams (gemiddeld 15 collega's) die zich elk specialiseren in verschillende geldverstrekkers. Om fluctuatie goed op te vangen is er daarnaast een subteam dat zich flexibel inzet waar piekdrukte is.

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. BCMGlobal is onderdeel van Link Group.

Werken bij BCMGlobal
Collega - Marinthe 2 (Tekst met afbeelding)

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij FlexFront en BCMGlobal dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Marinthe werkt als hypotheekacceptant voor BCMGlobal. Hoe ervaart zij haar baan? Let's talk!

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2800-4000 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Hypotheekacceptant op een acceptatiedesk van een geldverstrekker of serviceprovider
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl