Bekijk actueel aanbod

Hypotheekacceptant bij BCMGlobal

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2800-4000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo


Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever BCMGlobal.

Video

Ik denk dat een serviceprovider juist daarom een mooie vervolgstap is als je werkt bij een advieskantoor. Dat is het in ieder geval voor mij gebleken. 

Als hypotheekacceptant ben je de belangrijkste persoon tussen de hypotheekadviseur en zijn klant en de geldverstrekker. Dagelijks beoordeel je zelfstandig hypotheekaanvragen van allerlei verschillende consumenten. Is het mogelijk een hypothecaire financiering te verstrekken en iemands woonwens te vervullen?

Het werk dat je doet
Je verdiept je in loonstroken, arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen, koopovereenkomsten, taxatierapporten, echtscheidingspapieren, BKR-registraties en nog veel meer. Aan de hand van al deze documentatie samen bepaal jij of een hypothecaire financiering verstrekt kan worden. Past iets niet binnen de voorwaarden? Dan overleg je met collega’s of de geldverstrekker wat de alternatieven zijn.

Als hypotheekacceptant bij BCMGlobal doe je meer dan het controleren van documentatie. Je werkt immers aan het eerste akkoord van een hypothecaire financiering. Je onderzoekt vooral de verbanden die bevestigen dat alle informatie daadwerkelijk klopt. Is het inkomen nu voldoende, maar ook bestendig voor de langere termijn? Wat is het financiële verleden en hoe weegt dit in de beoordeling? Op welke manieren is er pensioen en inkomen opgebouwd? Uit welke documentatie blijkt dat? Slechts een greep uit de vele vragen die jij stelt.

Toe aan meer afwisseling in je werk? Bij BCMGlobal kun je werken met meer dan 20 verschillende geldverstrekkers, waaronder Argenta, Lot Hypotheken, Vista, NIBC Direct, Tulp Hypotheken en Munt Hypotheken.

Wat je heel goed kunt
Om de juiste vragen te kunnen stellen, weet je veel van hypotheken, wetgeving en fiscaliteit. Deze kennis heb je ook nodig in de dagelijkse gesprekken met adviseurs. Zij kunnen jou bellen of mailen als ze vragen hebben over het acceptatieproces.

Verder beschik je van nature over analytisch inzicht. Dat is belangrijk om de juiste verbanden te leggen en risico’s te beoordelen. Tegelijkertijd blijf jij je bewust van het verhaal rondom een aanvraag voor een hypothecaire financiering. Achter elk dossier zit immers een woonwens van een consument. Wat kan wel? Een klantvriendelijke en hulpvaardige instelling is onmisbaar om woonwensen te helpen vervullen.

Het team waarin je werkt
Het team behandelt met zo’n 60 collega’s gemiddeld tussen de 500 en 1000 dossiers per week (eerste akkoord). Ook renteaanbiedingen worden door het team uitgebracht. Het gehele team is opgedeeld in kleinere teams van gemiddeld 15 collega's, gespecialiseerd in een of meerdere geldverstrekkers. Om piekdrukte goed op te vangen is er daarnaast een team dat werkt waar dat het hardst nodig is.

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. BCMGlobal is onderdeel van Link Group.

Werken bij BCMGlobal
Collega - Marinthe 2 (Tekst met afbeelding)

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij FlexFront en BCMGlobal dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Marinthe werkt als hypotheekacceptant voor BCMGlobal. Hoe ervaart zij haar baan? Let's talk!

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2800-4000 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Hypotheekacceptant op een acceptatiedesk van een geldverstrekker of serviceprovider
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl