Schadebehandelaar particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2600-3000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Ben jij een Schadebehandelaar met ervaring in het particuliere segment en heb je ambitie jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze vacature voor jou bedoeld! Wij hebben een plekje vrij voor een collega die Wft schade zakelijk wil halen, die een opdracht wil doen op het segment brand, verkeer en/of aansprakelijkheid en het liefst zo snel mogelijk! Ben jij onze nieuwe collega die we hierbij mogen helpen?

De basis van je carrière is gelegd en nu wil je door. Je weet in ieder geval zeker dat je jezelf verder wilt ontwikkelen in het Schadevak. Soms is dat best moeilijk en heb je een werkgever nodig die je daarbij helpt. Detachering kan voor jouw ontwikkeling de juiste stap zijn. En als Rochewood-collega in de detachering krijg je de kans nieuwe omgevingen te verkennen en te ontdekken wat het beste bij je past. Samen bouwen wij aan jouw carrière door er vaak met elkaar over te praten en natuurlijk opdrachten te vinden waar jij blij van wordt. Daarnaast faciliteren we opleidingen voor jouw inzetbaarheid. En terwijl jij het beste van jezelf laat zien aan onze opdrachtgevers, profiteer je van goed werkgeverschap.

Ontdek Rochewood

Jouw opdracht duurt zes tot negen maanden en ruim een maand voor het einde weet je wat jouw volgende opdracht gaat zijn. Omdat we de toekomst niet kunnen voorspellen, kunnen we je nu ook nog niet zeggen waar jij je eerste opdracht uit gaat voeren. Gelukkig kunnen we je voorbeelden geven van opdrachten die je bij Rochewood doet als Schadebehandelaar particulier.

 • Context
  Grote organisaties als a.s.r. maken veel gebruik van tijdelijke collega’s. De redenen hiervoor lopen uiteen. Denk aan de vervanging van collega’s die langdurig afwezig zijn door verlof en/of ziekte, piekperioden of projecten waarvoor extra capaciteit nodig is. Dit zijn de momenten waarop jij bij a.s.r. aan de slag gaat om de winkel draaiende te houden.

  Werkzaamheden
  Als Schadebehandelaar brand ben jij verantwoordelijk voor het hele traject van schade-intake tot afwikkeling. Nadat je in de (telefonische) intake alle benodigde informatie hebt opgehaald beoordeel je de dekking aan de hand van de polisvoorwaarden. Is er geen dekking? Dan wijs je de schadeclaim zorgvuldig af. Wanneer er wel dekking is neem je de claim in behandeling en wikkel je het af. Heb je nog geen volledig beeld? Dan schakel je eerst een deskundige zoals een schade-expert in. In het hele traject zorg je ervoor dat de klant continu op de hoogte is van de status en daarmee zoveel mogelijk ontzorgt wordt.

  Specialisme

  • Particuliere brandschades
 • Context
  Als Schadebehandelaar brand weet jij als geen ander dat wanneer er sprake is van een zware (herfst)storm de claims zullen toenemen. En niets is zo veranderlijk als het weer. Zulke plotselinge omstandigheden kunnen maken dat organisaties zoals Raetsheren en van Orden tijdelijk gebruik willen maken van jouw kennis en ervaring om het team te ondersteunen. Precies zo'n leuke opdracht waarin jij echt van toegevoegde waarde bent.

  Werkzaamheden
  Raetsheren en van Orden is een beursmakelaar, dit zorgt voor een andere dynamiek in je functie. Je onderhoudt contact met de klant en de verzekeraars die de eindbeoordeling doen bij een schade. Deze schades lopen uiteen van klein tot groot. Jij zorgt voor de inventarisatie van alle informatie, de analyse en beoordeling van de dekking aan de hand van de polisvoorwaarden. Indien nodig verhaal je de schade op de verantwoordelijke partij. In het hele proces draag je zorg voor een volledige vastlegging in het dossier.

  Specialisme

  • Zakelijke brandclaims
 • Context
  Veel organisaties hebben in de afgelopen maanden tijdelijk geen collega's meer aangenomen vanwege de situatie rondom Covid-19. Er werd even een pas op de plaats gemaakt om te beoordelen welke consequenties het allemaal zou hebben voor de organisatie. Zo is het ook gegaan bij AON. Inmiddels hebben zij intern het e.e.a. aangepast, zo werken collega's vanuit huis en kan jij als detacherignsprofessionals dit ook gaan doen! Dit maakt ook dat AON weer graag een beroep op jou doet om het Schadebehandelingsteam te komen ondersteunen en de werkvoorraden weg te werken.

  Werk je bij AON dan ga je zodra dat weer mag en kan aan de slag op een van de kantoren in het land, zo kan jij je aansluiten bij het team in Rotterdam, Breda, Eindhoven, Amsterdam of Zwolle. 

  Werkzaamheden
  Als Schadebehandelaar particuliere claims ben jij verantwoordelijk voor het hele traject van schade-intake tot afwikkeling. Nadat je in de (telefonische) intake alle benodigde informatie hebt opgehaald beoordeel je de dekking aan de hand van de polisvoorwaarden. Is er geen dekking? Dan wijs je de schadeclaim zorgvuldig af. Wanneer er wel dekking is neem je de claim in behandeling en wikkel je het af. Heb je nog geen volledig beeld? Dan schakel je eerst een deskundige zoals een schade-expert in. In het hele traject zorg je ervoor dat de klant continu op de hoogte is van de status en daarmee zoveel mogelijk ontzorgt wordt.

  Extra leuk: heb je je Wft schade zakelijk? Dan krijg je de kans om naast particuliere claims ook zakelijke claims te gaan behandelen! 

  Specialisme

  • Particuliere schadeclaims en mogelijk voeg je zakelijke schadeclaims toe aan je specialismen na deze opdracht bij AON!

Samen bouwen we aan jouw carrière tot jij je doel hebt bereikt! Wij bieden een stevig fundament en hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd aan opdrachtgevers waar jij kunt werken. Zo combineer je de voordelen van één werkgever met afwisseling en krijg je alle ruimte vooral te doen waar je goed in bent.

Ontdek detachering
Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
Verhalen - Schadebehandelaar 1 (blauw/grijs)

Wat houdt haar werk in? Hoe heeft ze 5 jaar lang studeren en werken gecombineerd? En waarom draait schadebehandeling steeds meer om care in plaats van claim? Annelieke vertelt het je!

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2600-3000 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Lease-auto Klasse A, privé rijden voor €40 eigen bijdrage
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid, Wft-schade zakelijk
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Overnachtingen vergoed als je minder wilt reizen, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Schadebehandelaar met het specialisme particuliere schades
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl