Schadebehandelaar verkeer zakelijk

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2900-3500 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Heb jij nog plezier in je werk? Bied je huidige baan je voldoende uitdaging en bovenal geeft het je nog energie? Zeker wanneer je veel thuis werkt en je de collega’s minder ziet, is het logisch dat deze vragen wel eens door je hoofd spoken. Soms is het in de zoektocht naar de antwoorden wel eens goed jezelf te oriënteren op de arbeidsmarkt. Heb je besloten dat het wel eens tijd is voor een nieuwe uitdaging? Vergeet dan niet je sollicitatie bij Rochewood in te sturen!

Je werkt misschien al een aantal jaar met heel veel plezier bij je huidige werkgever, je hebt mooie stappen in je carrière mogen zetten en haalt voldoening uit je functie. Ondanks het feit dat je het goed naar je zin hebt denk je steeds vaker na over het perspectief, welke uitdagingen zijn er voor jou? Heb je dan wel eens overwogen als detacheringsprofessional aan de slag te gaan? Om jouw kennis en ervaring in te zetten bij verschillende organisaties wanneer zij het echt nodig hebben. Als Rochewood-collega in de detachering ligt de lat hoog, onze opdrachtgevers verwachten professionals die direct van toegevoegde waarde zijn. Dat is precies waar jij de uitdaging gaat vinden! En terwijl jij het beste van jezelf laat zien aan onze opdrachtgevers, profiteer je van goed werkgeverschap, begeleiding en opleidingen.

Ontdek Rochewood

Jouw opdracht duurt zes tot negen maanden en ruim een maand voor het einde weet je wat jouw volgende opdracht gaat zijn. Omdat we de toekomst niet kunnen voorspellen, kunnen we je nu ook nog niet zeggen waar jij je eerste opdracht uit gaat voeren. Gelukkig kunnen we je voorbeelden geven van opdrachten die je bij Rochewood doet als Schadebehandelaar verkeer zakelijk.

 • Context 
  Allsecur wordt Allianz Direct. Naast een wijziging in naam en product betekent het ook een wijziging in het team op de afdeling verkeer bij Allianz. De teams en werkstromen worden anders ingericht, dat heeft (tijdelijk) consequenties voor de werkvoorraden. Daarnaast is er ook nog eens sprake van een seizoensgebonden piek in schades nu het herfst- en winterseizoen weer voor de deur staan. Genoeg reden voor Allianz om jou aan hun team toe te voegen!

  Werkzaamheden 
  Jij gaat je bezig houden met de beoordeling van claims met betrekking tot zakelijke verkeersschaden. Je beoordeelt de polisdekking, schuldvraag en aansprakelijkheid. Je verzamelt alle informatie zodat het dossier compleet is. Ook zorg je ervoor dat er een extern deskundig expert wordt ingeschakeld. Na beoordeling ga jij aan de slag met de schadereserves en stel je de juiste partij schadeloos. Je pleegt regres op de (verzekeraars van de) aansprakelijke partij. Je onderhoudt voornamelijk telefonisch of per mail de contacten met alle partijen.   

  Specialismen

  • Wet aansprakelijkheid motorrijtuigen (WAM/WEGAM)
 • Context
  De afgelopen maanden hebben er een aantal grote wijzigen plaatsgevonden in de manier van werken bij AON. De reden dus om een aantal nieuwe collega's aan verschillende teams toe te gaan voegen. Om in te spelen op al deze ontwikkelingen maakt AON nu gebruik van detacheringscollega’s zodat de bezetting op orde blijft en ieder dossier de aandacht krijgt die het verdient. Werk je bij AON dan kan je aan de slag op een van de kantoren in het land, zo kan jij je aansluiten bij het team in Rotterdam, Breda, Eindhoven, Amsterdam of Zwolle. Voorlopig zal er echter als gevolg van COVID-19 vanuit huis worden gewerkt.   

  Werkzaamheden 
  Jij gaat je bezig houden met de beoordeling van claims met betrekking tot zakelijke verkeersschaden. Je beoordeelt de polisdekking, schuldvraag en aansprakelijkheid. Je verzamelt alle informatie zodat het dossier compleet is. Ook zorg je ervoor dat er een extern deskundig expert wordt ingeschakeld. Heb je naast ervaring op het segment verkeersschades ook kennis van zakelijke brand- of aansprakelijkheidsschades? Extra fijn, want dan kan je ook de collega's van deze afdelingen ondersteunen als dat nodig is.

  Specialisme

  • WAM/WEGAM
  • OVS
  • Zakelijke motorrijtuigen
 • Context 
  De schadeverzekeringstak van Vivat is overgenomen door de NN Group (Nationale Nederlanden). Vivat zit nu in een transitieperiode totdat alle werkzaamheden definitief overgaan naar de collega's bij Nationale Nederlanden. In deze periode moeten alle werkzaamheden voortgezet worden. Voor de afdeling Schadebehandeling betekent dit zoveel als mogelijk dossiers worden afwikkelen en lopende dossiers bijwerken en compleet maken. Jij komt de collega's van Vivat in deze, toch wel gekke, tijd ondersteunen. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel draaiende blijft en er geen achterstanden ontstaan. 

  Werkzaamheden 
  Jij gaat je bezig houden met de beoordeling van claims met betrekking tot zakelijke verkeersschaden. Je beoordeelt de polisdekking, schuldvraag en aansprakelijkheid. Je verzamelt alle informatie zodat het dossier compleet is. Ook zorg je ervoor dat er een extern deskundig expert wordt ingeschakeld. Na beoordeling ga jij aan de slag met de schadereserves en stel je de juiste partij schadeloos. Je pleegt regres op de (verzekeraars van de) aansprakelijke partij. Je onderhoudt voornamelijk telefonisch of per mail de contacten met alle partijen.   

  Specialismen

  • Wet aansprakelijkheid motorrijtuigen (WAM/WEGAM)

Wij bieden een stevig fundament en hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd aan opdrachtgevers waar jij kunt werken. Zo combineer je de voordelen van één werkgever met afwisseling en krijg je alle ruimte vooral te doen waar je goed in bent.

Ontdek detachering
Widget - Detachering 1 (blauw/grijs)
Verhalen - Schadebehandelaar 1 (blauw/grijs)

Wat houdt haar werk in? Hoe heeft ze 5 jaar lang studeren en werken gecombineerd? En waarom draait schadebehandeling steeds meer om care in plaats van claim? Annelieke vertelt het je!

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2900-3500 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Lease-auto Klasse B, privé rijden voor €60 eigen bijdrage
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid, Brancheopleiding Motorrijtuigen
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Overnachtingen vergoed als je minder wilt reizen, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Schadebehandelaar met het specialisme zakelijke verkeersclaims
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl