Bekijk actueel aanbod

Manager beheer verhuurhypotheken bij Link Asset Services

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €5000-6000 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

Lijkt het je een uitdaging het beste end-to-end hypotheek servicing platform verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan dé hypotheekservicer van Nederland? Er is een mooie leidinggevende plek beschikbaar gekomen bij Link Asset Services!

Voor end-to-end hypothecair beheer ben je bij Link Asset Services aan het juiste adres. Voor verschillende geldverstrekkers wordt bijzonder beheer verricht. Op het gebied van buy-to-let worden voor geldverstrekkers verhuurhypotheken beheerd. Op dit gebied is Link Asset Services een nieuwe speler op de Nederlandse markt met flinke groeiambitie. Je zit hier goed op je plek als je houdt van pionieren en meebouwen aan een sterk merk.

Link Asset Services is samen met FlexFront en Nationaal Hypotheek Loket onderdeel van Link Group. Samen bieden ze complete hypothecaire outsourcing onder één dak.

Meer over Link Asset Services
 • De markt van verhuurhypotheken is booming! Een beter moment om als manager op deze afdeling te starten is er dus niet. 

  Jij begeleidt een, nu nog, klein team van specialisten die namens geldverstrekkers verhuurhypotheken (ook bekend als buy-to-let) beheren. De collega’s komen in actie op het moment dat er finaal akkoord is verstrekt. Het werk omvat grofweg de begeleiding van het passeren, uitwerken van hypotheekaktes en notarisinstructies, het klantbeheer na verstrekking en al het bijkomende (directe) klantcontact. Omdat verhuurhypotheken gemiddeld kortere rentevaste periodes kennen, komen mutaties en beheerwerkzaamheden vaker voor.

  De continuïteit en groei van de afdeling is een van de belangrijkste doelen die jij als Manager voor ogen hebt. Je zorgt ervoor dat je collega’s het werk kunnen doen waar ze goed in zijn in een omgeving waar men zich prettig voelt. Logisch resultaat is dat daardoor doelstellingen en afspraken met de geldverstrekkers behaald en nagekomen kunnen worden. Richting de geldverstrekkers ben jij vanuit Link Asset Services hét gezicht en de stem als het gaat om deze portefeuille. Zeker ook als je nieuwe mogelijkheden ziet de dienstverlening verder uit te bouwen.

  De collega’s waarmee je werkt zijn essentieel voor het gezamenlijke succes. Er wordt hard gewerkt en er is beschikking over een IT-omgeving die zich blijft ontwikkelen, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Jij begeleidt het team naar het hoogst haalbare niveau en hebt daarin de vrijheid het team naar eigen inzicht verder te vormen. Daarvoor zorg je voor de juiste mate van begeleiding, maak en bewaak je werkafspraken en bepaal je samen met HR een passende HR-gesprekscyclus.

 • Succesvolle hypotheek servicing draait vooral om strak geregisseerde processen (operational excellence). Je bent dus thuis in een procesgerichte omgeving waar zaken als datarapportages, tooling en datakwaliteit ervoor zorgen dat geldverstrekkers de juiste service ervaren. Echter, benader je het vanuit het perspectief van de klant, in dit geval particulieren die beleggingsobjecten laten financieren, dan is customer intimacy minstens zo belangrijk. Deze klanten ervaren vooral zorgvuldigheid en vlotte afhandeling als onderscheidend. Als Manager bewaak je de balans en zorg je ervoor dat deze twee waarden elkaar vooral blijven versterken. Omdat het team verschillende labels (klanten) beheert, is het goed kunnen schakelen tussen verschillende belangen belangrijk.

  Je stapt in op een moment dat er veel bereikt kan worden en de middelen daarvoor beschikbaar zijn. De markt groeit en de afdeling groeit mee. Welke ontwikkelingen zie jij in de markt? En hoe kan Link Asset Services daarop inspelen? Dit vraagt de nodige ondernemingsdrang en verantwoordelijkheidsgevoel. De prikkel opnieuw ergens aan te bouwen en de drive ervoor te gaan. Natuurlijk breng je daarnaast nodige kennis van de financiële dienstverlening en hypotheken voorzien van strategisch inzicht en de besluitvaardigheid om ook kleinere knopen door te hakken. Daarnaast heb je eerder bewezen een leidende rol te kunnen voeren in een hypothecair team.

  Omdat je in deze rol veel vrijheid en vertrouwen krijgt, is je communicatie des te belangrijker. Je zoekt uit jezelf geregeld het contact met jouw collega’s en stemt met de directie af wat je plannen zijn. Overtuigen op basis van de inhoud kun je. Een van nature gestructureerde manier van werken gaat je daarbij helpen. Als jij namelijk weet waar je het over hebt en het overzicht houdt over wat je doet, dan heb je al gauw aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen.

 • Dit is een van de jongste afdelingen binnen Link Asset Services en bestaat nu nog uit 4 collega’s, waaronder een meewerkend teammanager (interim). Het is de bedoeling deze positie vast in te vullen. Naast het nodige lijnmanagement blijf je betrokken in projectteams, al dan niet afdelingsoverstijgend, en ben je lid van het managementteam van Link Group.

Algemeen - Hypotheken

Hoewel Link Asset Service opereert in Nederland, is het moederbedrijf Link Group een internationale organisatie. Dat ga je zeker merken in deze functie. Zo wordt het betalingsverkeer verzorgd door de operationele hub in Ierland. Jij hebt daarin een coördinerende rol en schakelt veel met buitenlandse collega's. Ook projecten spelen veelal in een internationale context. Are you up for the challenge?

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €5000-6000 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Ervaring in een leidinggevende functie in een operationeel team gericht op hypotheken (bijvoorbeeld beheer, acceptatie of customer loyalty), beheersing van de Engelse taal op professioneel niveau
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl