Senior letselschadebehandelaar bij Letsolv

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €3750-4500 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

Wanneer heb jij voor het laatst stil gestaan bij de vraag: wat geeft jou werkplezier? Een lastige vraag om te beantwoorden, toch belangrijk om er zo nu en dan bij stil te staan. Welke ambities heb je en past de huidige werkomgeving daar nog wel bij? Om je een goed beeld te kunnen vormen is het goed idee je eens te oriënteren op kansen voor jou op de arbeidsmarkt. En als je daar dan toch mee gaat beginnen, lees dan deze vacature van Letselschadebehandelaar bij Letsolv! Wees gewaarschuwd want het zou tot een sollicitatie kunnen leiden.

Welkom, Letsolv! Een nieuwe frisse organisatie in de Letselschademarkt, gericht op het oplossen van (complexe) letselschadezaken. Wederzijds vertrouwen, openheid en samenwerking zijn de kernwaarden waarnaar zij handelen. Zo hebben ook wij Letsolv leren kennen. Een open cultuur, alles is bespreekbaar en er worden geen gouden bergen beloofd. Niet naar collega’s, niet naar de cliënten. Realistisch zijn en de juiste verwachtingen scheppen, dat is de sleutel naar het succes van Letsolv. 

Werken bij Letsolv betekent bouwen aan jouw succesvolle carrière. Je krijgt alle kans te werken aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling, zowel in de praktijk als ook in het volgen van (expertise)opleidingen. Het team waarin je werkt bestaat uit enthouaiste en ambitieuze collega's, klaar om de organisatie verder uit te bouwen. Kom jij het team versterken? Bij Letsolv kijken ze uit naar jouw komst!

 • Je start met het opbouwen van een eigen bestand aan letselschadedossiers. De nieuwe dossiers worden aan jou of jouw collega’s toebedeeld waarbij gekeken wordt naar het niveau dat je op dat moment aan kunt.

  Dossiers behandel je volledig zelfstandig. Je voert intakes, bouwt het dossier op, bezoekt de cliënten, legt contact met de wederpartijen en schakelt waar nodig deskundigen in. Uiteindelijk is het jouw streven de zaak voor de cliënt te regelen.

  In het hele traject ervaren alle betrokken partijen jouw prettige manier van werken. Je managet de verwachtingen, bent eerlijk en realistisch over wat wel en niet kan.

 • Om te beoordelen of het werken bij Letsolv goed bij je past is het goed de situatie van de organisatie te kennen.

  Letsolv is een organisatie in (snelle) opbouw, er is veel beweging en positieve energie. Het betekent echter ook dat nog niet alle werkprocessen zijn vastgelegd. Er ligt dus niet een handboek voor je klaar waarin beschreven staat hoe je moet gaan werken. De werkwijze ga je samen met jouw collega’s vormgeven. Samen pionieren en hard werken aan het betrouwbare merk Letsolv. Linksom of rechtsom begint dat met het leveren van uitstekend werk zodat ook wederpartijen, zoals verzekeraars, Letsolv een goede naam in de markt toekennen.

  Word je al enthousiast van bovenstaande maar wil je eigenlijk nog meer? Dan is het goed te weten dat de ambitie is al snel een tweede vestiging te openen in regio Rotterdam, gevolgd door een vestiging rond Utrecht. Hiervoor zoekt Letsolv een Letselschadebehandelaar die uiteindelijk de ambitie heeft vestigingsmanager te worden. Die het leuk lijkt om samen met de oprichters een geschikte locatie te zoeken, het team daar op te bouwen en verder uit te breiden om vervolgens dagelijks de vestiging op een eigentijdse wijze te leiden. Ambieer je op termijn geen managementfunctie maar wil je liever inhoudelijk de diepte in? Dan kun je, in de volgende fase, terecht in het expertisecentrum in Rotterdam. 

 • Het team bestaat op dit moment uit zes collega’s. De twee oprichters houden zich bezig met het verder op- en uitbouwen van de landelijke organisatie. De organisatie is marktgericht en verwacht een hoge instroom aan dossiers vanuit hun netwerk. 

  Een ervaren senior Letselschadebehandelaar behandelt momenteel de (complexe) dossiers. Hij houdt zich daarnaast wekelijks bezig met de coaching van de collega’s van Letsolv en is ook als vraagbaak/adviseur beschikbaar om te sparren over inhoudelijke zaken.

  Het Letselschadeteam bestaat daarnaast uit nog drie collega’s en dat is nog maar het begin. Twee collega’s zijn (vrij) nieuw in het vak en de derde collega heeft ruime ervaring. Dit team zal in de komende maanden blijven groeien en dus wordt naar nog meer nieuwe collega's gezocht. In eerste instantie wordt er vanuit de vestiging Bergen op Zoom gewerkt, maar Letsolv gaat er van uit dat letselschadedossiers overal behandeld kunnen worden. Zodra de vestiging Rotterdam open gaat zal een gedeelte van de collega's mee gaan, maar thuiswerk is zeker ook een optie.

Verhalen - Binnendienstmedewerker 1 (blauw/grijs)

"Het moet een eerlijk verhaal zijn, naar alle partijen". Om dit te kunnen waarborgen is er onder andere gekozen voor een bonusregeling die niet uren gestuurd is maar op gerealiseerde omzet. Daarnaast doneert Letsolv een vastgesteld percentage van de winst aan goede doelen.

 • Contract Jaarcontract met de intentie tot een vast contract
 • Salaris €3750-4500 (40 uur)
 • Prestatiebeloning Bonusregeling op basis van gerealiseerde omzet
 • Lease-auto Lease-auto
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen (40 uur)
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget Opleidingbudget voor bijvoorbeeld de opleiding tot NIVRE Register-expert
 • Vrije keuze Thuiswerken, Laptop en telefoon
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Letselschadebehandelaar, letselschadejurist of belangenbehartiger met minimaal 2 jaar ervaring op het niveau middelzware letselschadeclaims
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Deze vormen een belangrijk onderdeel in de selectieprocedure. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl