Bekijk actueel aanbod

Accountmanager detachering bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Intern
  • €3000-3600 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

Aandacht voor elkaar, gedreven en zorgvuldig, wat is jouw reactie bij het lezen van deze begrippen? Een goede nominatie voor het meest irritante jargon 2020? Maakt het je nieuwsgierig of herken je jezelf op een bepaalde manier? We zijn benieuwd naar jouw reactie en biechten dan ook graag op wat het voor ons betekent. En mocht jouw reactie nu enigszins positief zijn, dan hebben we een leuke vacature om te lezen:

Ken je ons al? Met 15 collega's in Harderwijk bouwen we aan carrières (van inmiddels 100 collega's buiten Harderwijk)  in de financiële dienstverlening. Dat doen we door te bemiddelen tussen mensen en werk. We doen aan detachering, bemiddeling van freelancers en werving & selectietrajecten. Eigenlijk kun je ons het best recruitmentspecialist noemen. Dat is precies wat jij als Accountmanager ook gaat zijn.

Ontdek Rochewood
 • Je neemt een portefeuile over met 10 tot 15 Rochewood-collega's werkzaam bij opdrachtgevers als Achmea, Rabobank en Nationale Nederland. Hoofdmoot: verzekeringen. Zeker 50% van jouw werk bestaat uit het begeleiden van deze collega’s. Je hebt regelmatig (telefonisch) contact, bezoekt ze op hun werkplek en evalueert hoe het werk ervaren wordt. In je gesprekken sta je stil bij ambities, functioneren, opleidingsbehoeften en hoe het buiten werk met ze gaat. Eigenlijk ben je dus een hele volledige gesprekspartner. Belangrijkste daarin is dat je vooral realiseert dat je bouwt aan gelijkwaardige relaties en je best doet het werkgeluk hoog te houden. Als mensen ervaren dat ze bij je terecht kunnen, dan ga je samen ook succes realiseren.

 • Met het beheren van een portefeuille vol collega's, neem je ook de relatie met (strategische) opdrachtgevers op je. Dat is immers waar ze werken. Met de ene opdrachtgever werken we al samen als preferred supplier, met de ander nog niet. Aan jou de uitdaging dit verder uit te bouwen. Hoe meer opdrachtgevers jij immers bindt, hoe meer je te bieden hebt aan onze collega's en daar zijn ook je collega's van recruitment heel blij mee.

  Bij Rochewood zijn accountmanagement en recruitment belegd in twee verschillende teams. Hoewel je elkaar dagelijks ziet hebben we vaste momenten gepland waar we met elkaar in gesprek gaan. Zo voeren we ieder kwartaal een portefeuillegesprek waarin de in-, door- en uitstroom in jouw portefeuille wordt geanalyseerd en ontwikkelingen bij jouw opdrachtgevers worden besproken. Hier kan recruitment vervolgens op inspelen. Door onze werving continu bij te blijven sturen, blijven we ook nieuwe collega's aantrekken voor jouw opdrachtgevers. Ideaal toch?

  De arbeidsmarkt draait momenteel om het vinden en behouden van de juiste mensen. De kandidaat staat centraal. Waar recruitment richt zich vooral richt op continue werving en benadering van nieuwe collega's, richt jij je vooral op (door)plaatsing en begeleiding van de collega's. Selectiegesprekken worden door allebei de teams gevoerd.

 • Benieuwd naar je collega's? Net als jij werken Ron, Bianca, Lennard, Daphne, Risette, Matthew en Joanan als Accountmanager. Ieder met een eigen portefeuille, maar het komt meer dan eens voor dat Rochewood-collega's van portefeuille wisselen. Bijvoorbeeld omdat net die ene ideale opdracht bij jouw opdrachtgever beschikbaar is. Daar kun je elkaar gemakkelijk voor vinden. Eens per maand is er een gepland gezamelijk overleg waar ideeën, ervaringen en de beste (of juist minder goede) voorbeelden worden gedeeld.

Je werkt met collega's die bewust hebben gekozen voor een carrière in de detachering. Jij bent hun aanspreekpunt, manager, coach. Eigenlijk ben je wat ze van je nodig hebben dat je bent. En dat kan wisselen. Waarom mensen overtuigd raken bij ons in de detachering te werken?

Hoe wij detacheren

Je krijgt veel ruimte en vrijheid te werken op een manier die je prettig vindt. Wil je een dag thusiwerken of start je wat later om even langs de tandarts te gaan? Prima! Zolang je het in je agenda zet, weten wij waar je bent. De spaarzame uurtjes op kantoor (want je bent veel onderweg) is er natuurlijk ook ruimte te klimmen op onze prestigieuze tafeltennisladder.

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3600 (40 uur)
 • Prestatiebeloning Variabel salaris tot €18.000 per jaar en meer bij een overscore op de (team)targets
 • Lease-auto Klasse B, privé rijden voor €60 eigen bijdrage
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget Vrijheid opleidingen te volgen
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken, Macbook, iPhone 10
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Minimaal 5 jaar werkervaring als Accountmanager/Recruiter in de arbeidsbemiddeling/detacheringsbranche
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Wij vinden het belangrijkst dat wij heel goed bij elkaar passen. Dat is best lastig te vertalen naar harde eisen. Daarom dagen wij jou uit samen met ons het juiste antwoord te vinden. Doe daarom vooral extra je best op de motivatievragen. Verras ons met jouw sollicitatie en zorg dat je bij de selectie zit. Wij kijken ernaar uit!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl