Bekijk actueel aanbod

Teammanager bijzonder beheer bij Link Asset Services

  • Amersfoort
  • Hypotheken
  • €5000-6000 (40 uur)
  • 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Lijkt het je een uitdaging het beste end-to-end hypotheek servicing platform verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan dé hypotheekservicer van Nederland? Er is een mooie leidinggevende plek beschikbaar gekomen in het team bijzonder beheer van Link Asset Services!

Voor end-to-end hypothecair beheer ben je bij Link Asset Services aan het juiste adres. Voor twee geldverstrekkers wordt bijzonder beheer verricht. Op het gebied van buy-to-let worden voor drie geldverstrekkers verhuurhypotheken beheerd. Op dit gebied is Link Asset Services een nieuwe speler op de Nederlandse markt met flinke groeiambitie. Je zit hier goed op je plek als je houdt van pionieren en meebouwen aan een sterk merk. 

Link Asset Services is samen met FlexFront en Nationaal Hypotheek Loket onderdeel van Link Group. Samen bieden ze complete hypothecaire outsourcing onder één dak.

Meer over Link Asset Services
 • Als Teammanager bijzonder beheer hypotheken leid en begeleid jij het team dat zich richt op het zorgvuldig beheren en afbouwen van (hypothecaire) betalingsachterstanden in opdracht van de geldverstrekkers. Ook het herstructureren van leningen, treffen van betalingsregelingen, begeleiden van woningverkoop en incasseren van restschulden overgebleven na (gedwongen) verkoop, hoort bij het werk dat men hier doet.  

  De continuïteit van de afdeling is een van de belangrijkste doelen die jij als Teammanager voor ogen hebt. Je zorgt ervoor dat je collega’s het werk kunnen doen waar ze goed in zijn in een omgeving waar men zich prettig voelt. Logisch resultaat is dat daardoor doelstellingen en afspraken met de geldverstrekkers behaald en nagekomen kunnen worden. Richting de geldverstrekkers ben jij vanuit Link Asset Services hét gezicht en de stem als het gaat om bijzonder beheer. Ook als je nieuwe mogelijkheden ziet de dienstverlening verder uit te bouwen.

  De collega’s waarmee je werkt zijn essentieel voor het gezamenlijke succes. Het team staat, maar er is ruimte voor verbetering. Je begeleidt de teams naar het hoogst haalbare niveau en hebt daarin de vrijheid het team naar eigen inzicht verder te vormen. Daarvoor zorg je voor de juiste mate van begeleiding, maak en bewaak je werkafspraken en bepaal je samen met HR een passende HR-gesprekscyclus. Juist een mensgerichte manier van leidinggeven kun je hier goed kwijt.

 • Succesvolle hypotheek servicing draait vooral op strak geregisseerde processen (operational excellence). Je bent dus thuis in een procesgerichte omgeving waar zaken als datarapportages, tooling en datakwaliteit ervoor zorgen dat geldverstrekkers de juiste service ervaren. Echter, benader je het vanuit het perspectief van de consument, in dit geval huishoudens met betalingsachterstanden op de hypotheek, dan is customer intimacy minstens zo belangrijk. Consumenten ervaren vooral zorgvuldigheid en de persoonlijke benadering als onderscheidend. Als Teammanager bewaak je de balans en zorg je ervoor dat deze twee waarden elkaar vooral versterken.

  Je stapt in op een moment dat er veel bereikt kan worden en de middelen daarvoor beschikbaar zijn. Welke ontwikkelingen zie jij in de markt? En hoe kan Link Asset Services daarop inspelen? Dit vraagt wel ondernemingsdrang en veel verantwoordelijkheidsgevoel. De prikkel opnieuw ergens aan te bouwen en de drive ervoor te gaan. Natuurlijk breng je daarnaast nodige kennis van de financiële dienstverlening en hypotheken voorzien van strategisch inzicht en de besluitvaardigheid om ook kleinere knopen door te hakken. Daarnaast heb je eerder bewezen een succesvol leidende rol te kunnen voeren in een hypothecair team. 

  Omdat je in deze rol veel vrijheid en vertrouwen krijgt, is je communicatie des te belangrijker. Je zoekt uit jezelf geregeld het contact met jouw collega’s en stemt met de directie af wat je plannen zijn. Overtuigen op basis van de inhoud kun je. Een van nature gestructureerde manier van werken gaat je daarbij helpen. Als jij namelijk weet waar je het over hebt en het overzicht houdt over wat je doet, dan heb je al gauw aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen.

 • Het gehele team bestaat uit 12 doorgewinterde collega’s, elk met een andere achtergrond. De een heeft al gewerkt in (bijzonder) beheer of is financieel planner geweest terwijl de ander in de incassowereld heeft gewerkt. Juist die diversiteit aan kennis en kunde maakt de aanpak van Link Asset Services onderscheidend en zal jou als Teammanager vast aanspreken. Tot slot ben je ook betrokken in projectteams, al dan niet afdeling overstijgend, en ben je lid van het managementteam van Link Group.

Collega - Link - Gijs

''Wij combineren jong talent met kwaliteit en ervaring en een strategische visie die zich toespitst op optimale klanttevredenheid. Onze organisatie combineert de digitale ontwikkeling met logisch nadenken en dat samenspel geeft mij de energie om iedere dag verder te bouwen aan een innovatieve klantgerichte organisatie.''

Gijs - Managing director underwriting

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €5000-6000 (40 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantiedagen 26 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • PA/PE en register certificering PA/PE abonnement
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Kennis en ervaring Werkervaring in een leidinggevende rol gericht op hypotheken, bij voorkeur richting bijzonder beheer
 • Beschikbaarheid 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl