Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulier

  • Utrecht
  • €2300 – 3200 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

Heb jij ervaring met het behandelen van schades en is het tijd voor een nieuwe omgeving? Word jij blij van een baan met klantcontact? Dan is deze vacature als Schadebehandelaar multibranche particulier wellicht iets voor jou! 

Wij bouwen aan carrières in de financiële dienstverlening. Steeds meer mensen kiezen ervoor dat samen met ons te doen. Juist als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt de kans nieuwe ervaringen op te doen, je kennis en netwerk flink uit te bereiden en te ontdekken welk specialisme het best bij je past. Bovendien voelt elke opdracht als een nieuwe baan. Zo blijf je uitgedaagd! Terwijl je uitblinkt bij onze opdrachtgevers profiteer je van goed werkgeverschap, zoals personaliseerbare arbeidsvoorwaarden, gerichte begeleiding en toegang tot vakopleidingen waar je echt wat aan hebt.

Ontdek Rochewood
 • Context
  Wanneer je kiest voor een carrière in de detachering bij Rochewood bouwen we samen aan jouw carrière als Schadebehandelaar. Dat betekent werken in mooie opdrachten bij leuke organisaties, daar hoort a.s.r. zeker bij! Ze hebben verschillende teams waarin zij gemiddeld eens per kwartaal nieuwe detacheringsprofessionals laten instromen. Denk bijvoorbeeld aan de afdeling Schadebehandeling brand of verkeer. Afhankelijk van bijvoorbeeld het weer wordt bepaald op welke afdeling jij aan de slag kunt gaan. Grote kans dat we binnenkort te maken krijgen met een herfststorm, dan zal de afdeling inboedel/opstal (brand) een beroep op jou doen! Of denk bijvoorbeeld aan sneeuw/ijzel straks in de winter, grote kans dat er meer ongelukken gebeuren op de weg en dat jij als Schadebehandelaar de afdeling motorrijtuigen (verkeer) gaat versterken. Wat het ook gaat worden, een opdracht bij a.s.r. draagt bij aan jouw ontwikkeling!

  Werkzaamheden
  Als Schadebehandelaar particulier ben jij verantwoordelijk voor het hele traject van schade-intake tot afwikkeling. Nadat je in de (telefonische) intake alle benodigde informatie hebt opgehaald beoordeel je de dekking aan de hand van de polisvoorwaarden. Is er geen dekking? Dan wijs je de schadeclaim zorgvuldig af. Wanneer er wel dekking is neem je de claim in behandeling en wikkel je het af. Heb je nog geen volledig beeld? Dan schakel je eerst een deskundige zoals een schade-expert in. In het hele traject zorg je ervoor dat de klant continu op de hoogte is van de status en daarmee zoveel mogelijk ontzorgt wordt.

  Specialisme

  • Particuliere schadeclaims
 • Context
  Afgelopen zomer werd bekend dat NN Group de schadeverzekeringstak van Vivat - goed voor 300.000 schadepolissen, over heeft genomen. Op de afdeling particuliere acceptatie multibranche zijn de werkzaamheden door al deze veranderingen flink opgelopen en dat is waar jouw hulp gevraagd is.

  Werkzaamheden 
  Op dit moment werken er 5 collega particuliere acceptanten bij Vivat. Samen met Sharina, Riaz, Tamara, Claudia en Jamila ga jij je bezighouden met het beoordelen, offreren en accepteren van de particuliere risico’s. Jij bent het aanspreekpunt voor de volmachten en intermediairs. Je staat je klant te woord bij vragen, maar neemt ook proactief contact op als een aanvraag of wijziging niet duidelijk is.

  Je werkt met een duidelijke planningstool zodat je weet wat er die dag van je gevraagd wordt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw voorkeuren. Samen met het team zorg je dat het werk gedaan wordt en dat er geen (verdere) achterstanden ontstaan. De sfeer is informeel, er is ruimte voor een praatje en een grapje, zolang er ook hard gewerkt wordt en de klant goed geholpen.

  Specialisme

  • Particuliere schadeverzekeringen

Terwijl jij werkt aan je opdrachten bij onze opdrachtgevers profiteer je van goed werkgeverschap. We zijn niet voor niets detacheerder én werkgever. Een goed contract, duidelijke voorwaarden en persoonlijke begeleiding hoort daar gewoon bij. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen in het werk dat je doet, maar ook daarbuiten door opleidingen te volgen waar je echt wat aan hebt.

Ontdek detachering
Widget - Detachering (4 kolommen)
Verhalen - Acceptant 3 (blauw/grijs)

Verhalen inspireren. Daarom werken we de verhalen uit van de mensen die bij Rochewood werken. En dat doen ze in allerlei rollen bij allerlei organisaties. Dit keer het verhaal van Anne. Wat doe je als een traineeship niet brengt wat je had verwacht? Waarom is eigen initiatief zo belangrijk voor je ontwikkeling? En wat kun je verwachten van detachering? Anne vertelt het je!

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2300 – 3200 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Jij hebt werkervaring als Schadebehandelaar particuliere schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Antoinet Tichelaar
Recruiter
t
06 13 72 02 13
e
a.tichelaar@rochewood.nl