Bekijk actueel aanbod

Acceptant zakelijk verzekeren (junior) bij VvAA

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2500-3250 (38 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

Werk jij als particulier acceptant en kan jij niet wachten een opleidingstraject in te stappen om alle ins- en outs van zakelijke acceptatie te leren? Lijkt het je interessant naast zakelijk verzekeren kennis op te doen van medische risico’s binnen de zorgsector? Ga de uitdaging aan en solliciteer nu!

VvAA bestaat al bijna 100 jaar. Het begon in 1924 toen een huisarts, dierenarts en tandarts bedachten dat zij beter hun autoverzekering zelf konden regelen. Sindsdien is het rap gegaan. Anno 2020 biedt VvAA zowel particuliere als zakelijke schadeverzekeringen en zorgverzekeringen voor zorgverleners. Dankzij het dagelijkse werk van ruim 800 collega’s kunnen zorgverleners zich vooral bezighouden met waar ze goed in zijn: de juiste zorg leveren. Naast verzekeringen, biedt VvAA ook een platform en collectief om bij aan te sluiten. Ruim 123.000 zorgverleners, van tandarts tot dierenarts en van apotheker tot medisch specialist, zijn lid van VvAA. Elke collega noemt zichzelf ook ledenadviseur. VvAA is op die manier de stem en steun van zorgverlenend Nederland.

Meer over VvAA
 • Als Acceptant zakelijk verzekeren ga jij aan de slag in het team Acceptatie & Administratie. Jij verricht alle werkzaamheden rondom het beoordelen van de risico’s, het accepteren en administreren van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de   verzekeringsaanvragen en mutaties. Je gaat aan de slag met alle werkzaamheden rondom portefeuillebeheer. Als zakelijk Acceptant ben je betrokken bij productontwikkeling en inhoudelijke projecten. De zorg en verzekeringsbranche zijn continue in beweging en dat maakt dat de ontwikkelingen in jouw vakgebied ook niet stil staan.

  Het kantoor in Utrecht is open tussen 07:00 en 20:00. Jouw werktijden zijn tussen 08:30 en 17:30. Samen met het team acceptatie ben je namelijk verantwoordelijk voor het telefoonrooster. In overeenstemming met je collega’s is flexibiliteit mogelijk.  

 • Omdat je particuliere acceptatie al in de vingers hebt, begrijp je wat het werk van je vraagt. Zakelijke kennis mag je nog ontwikkelen. Je wordt namelijk on the job opgeleid. Al werkend en onder begeleiding van een ervaren collega, leer je alles over de zorgsector, zakelijk verzekeren en zakelijke risicobeoordeling. Je houdt bij VvAA regie op je eigen opleidingstraject.

  Voor het acceptatievak is cijfermatig inzicht belangrijk. Je bent analytisch ingesteld, doorziet risico’s, legt de juiste verbanden en kan het duidelijk uitleggen aan je collega accountmanagers of de klanten die je spreekt. Onze klanten zijn veelal hoogopgeleide professionals die vrij veel van je verwachten. Met name de eerste maanden vragen een meer dan gemiddelde energie en nieuwsgierigheid om straks zelfstandig je werk te kunnen doen.

 • Vanuit Utrecht werk je voor de zorgsector draag je indirect bij aan betere zorg in Nederland. Daarnaast biedt deze rol een uniek inkijkje in deze boeiende wereld. Je gaat een hoop leren en meekrijgen van de zorgsector.

 • Solliciteren op een vacature
  Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Eenmaal afgerond, komt jouw sollicitatie bij Rochewood terecht. Binnen 5 werkdagen krijg jij van ons een persoonlijke reactie. In het positieve geval bellen we jou om eerst telefonisch kennis te maken en je sollicitatie te bespreken. Zien we de match helaas niet? Ook dan mag je van ons een persoonlijke reactie verwachten met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of er wellicht een andere vacature is die bij je past.

  Eerste gesprek met Rochewood
  Het eerste gesprek voer je met Marianne van den Heuvel (Recruiter) op het kantoor van Rochewood in Harderwijk. In dit gesprek gaan we vooral in op jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Daarnaast winnen we ten minste 1 referentie in. Gaat dit allemaal goed? Dan plannen wij het tweede gesprek bij VvAA met je in en helpen we je met de voorbereiding.

  Tweede gesprek met VvAA
  Het tweede gesprek voer je met André Boele (Manager) en een HR-adviseur. Dit gesprek vindt altijd plaats op kantoor in Utrecht, zodat je de organisatie echt kunt zien en beleven. Er is in dit gesprek alle ruimte om te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voorafgaand aan dit gesprek wordt er een PPA-assessment afgenomen.

  Arbeidsvoorwaardenvoorstel
  Als jij en VvAA na dit gesprek enthousiast blijven over elkaar, dan volgt er een arbeidsvoorwaardenvoorstel. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

  Onboarding
  Gefeliciteerd! Je nieuwe baan is een feit. Je kunt uitkijken naar je inwerkperiode. De eerste maand is er een om veel te leren over het werk dat je gaat doen en wordt veelal als behoorlijk druk ervaren. Het belangrijkste doel is dat jij je vlot vertrouwd voelt om zelfstandig en met plezier je werk te kunnen doen. Daarnaast leer je ook de organisatie en werkomgeving beter kennen.

Werken bij VvAA is werken voor de zorg.

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500-3250 (38 uur)
 • Bonus 13e maand
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Opleidingen Vrijheid opleidingen te volgen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring (als acceptant) met particuliere schadeverzekeringen waaronder de aansprakelijkheidsverzekering
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl