Bekijk actueel aanbod

Acceptant zakelijk AVB bij VvAA

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2750-4250 (38 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

Werk jij als zakelijk Acceptant, ben je bekend met AVB en wil je graag gaan specialiseren op aansprakelijkheid of rechtsbijstand? Of spreekt juist de zorgsector jou aan? Ga de uitdaging aan en solliciteer nu!

VvAA bestaat al bijna 100 jaar. Het begon in 1924 toen een huisarts, dierenarts en tandarts bedachten dat zij beter hun autoverzekering zelf konden regelen. Sindsdien is het rap gegaan. Anno 2020 biedt VvAA zowel particuliere als zakelijke schadeverzekeringen en zorgverzekeringen voor zorgverleners. Dankzij het dagelijkse werk van ruim 800 collega’s kunnen zorgverleners zich vooral bezighouden met waar ze goed in zijn: de juiste zorg leveren. Naast verzekeringen, biedt VvAA ook een platform en collectief om bij aan te sluiten. Ruim 123.000 zorgverleners, van tandarts tot dierenarts en van apotheker tot medisch specialist, zijn lid van VvAA. Elke collega noemt zichzelf ook ledenadviseur. VvAA is op die manier de stem en steun van zorgverlenend Nederland.

Meer over VvAA
 • Als Acceptant zakelijk verzekeren AVB ga je aan de slag in het team Acceptatie & Administratie Zorgondernemingen (4 collega’s). Je verricht alle werkzaamheden rondom het beoordelen van zakelijke risico’s en het accepteren van de zakelijke schadeverzekeringen. Ongeveer 90% van de aanvragen die bij jou binnenkomen hebben raakvlakken met aansprakelijkheid (AVB). Jouw werk is over het algemeen maatwerk. Je zult je dus voornamelijk verdiepen in complexe aanvragen en mutaties. Je draagt zorg voor goed risicobeheer van de bestaande verzekeringsportefeuille. Als zakelijk Acceptant ben je betrokken bij productontwikkeling en inhoudelijke projecten. De zorg en verzekeringsbranche zijn continue in beweging en dat maakt dat de ontwikkelingen in jouw vakgebied ook niet stil staan.

  Het kantoor in Utrecht is open tussen 07:00 en 20:00. Jouw werktijden zijn tussen 08:30 en 17:30. Samen met het team acceptatie ben je namelijk verantwoordelijk voor het telefoonrooster. In overeenstemming met je collega’s is flexibiliteit mogelijk.  

 • Als Acceptant zakelijk verzekeren AVB breng jij ervaring met het accepteren van zakelijke schadeverzekeringen specifiek gericht op aansprakelijkheid en/of rechtsbijstand. Vanuit jouw ervaring weet je een complete risicobeoordeling te maken, de juiste conclusies te trekken en dit te vertalen naar een passende verzekering voor de klant. Ervaring met verzekeringen in de zorgsector of zorgondernemingen is niet vereist, interesse zeker wel. Verder is cijfermatig inzicht belangrijk. Je bent analytisch ingesteld, doorziet risico’s, legt de juiste verbanden en kan het duidelijk uitleggen aan je collega accountmanager of in sommige gevallen de klant zelf.

 • Vanuit Utrecht werk je voor de zorgsector draag je indirect bij aan betere zorg in Nederland. Daarnaast biedt deze rol een uniek inkijkje in deze boeiende wereld. Je gaat een hoop leren en meekrijgen van de zorgsector.

 • Solliciteren op een vacature
  Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Eenmaal afgerond, komt jouw sollicitatie bij Rochewood terecht. Binnen 5 werkdagen krijg jij van ons een persoonlijke reactie. In het positieve geval bellen we jou om eerst telefonisch kennis te maken en je sollicitatie te bespreken. Zien we de match helaas niet? Ook dan mag je van ons een persoonlijke reactie verwachten met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of er wellicht een andere vacature is die bij je past.

  Eerste gesprek met Rochewood
  Het eerste gesprek voer je met Marianne van den Heuvel (Recruiter) op het kantoor van Rochewood in Harderwijk. In dit gesprek gaan we vooral in op jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Daarnaast winnen we ten minste 1 referentie in. Gaat dit allemaal goed? Dan plannen wij het tweede gesprek bij VvAA met je in en helpen we je met de voorbereiding.

  Tweede gesprek met VvAA
  Het tweede gesprek voer je met André Boele (Manager) en een HR-adviseur. Dit gesprek vindt altijd plaats op kantoor in Utrecht, zodat je de organisatie echt kunt zien en beleven. Er is in dit gesprek alle ruimte om te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voorafgaand aan dit gesprek wordt er een PPA-assessment afgenomen.

  Arbeidsvoorwaardenvoorstel
  Als jij en VvAA na dit gesprek enthousiast blijven over elkaar, dan volgt er een arbeidsvoorwaardenvoorstel. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

  Onboarding
  Gefeliciteerd! Je nieuwe baan is een feit. Je kunt uitkijken naar je inwerkperiode. De eerste maand is er een om veel te leren over het werk dat je gaat doen en wordt veelal als behoorlijk druk ervaren. Het belangrijkste doel is dat jij je vlot vertrouwd voelt om zelfstandig en met plezier je werk te kunnen doen. Daarnaast leer je ook de organisatie en werkomgeving beter kennen.

Werken bij VvAA is werken voor de zorg.

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2750-4250 (38 uur)
 • Prestatiebeloning 13e maand
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • PA/PE en register certificering PA/PE abonnement
 • Vrije keuze Collectiviteitskorting op verzekeringen, Iedere week vers fruit, Fitnessabonnement, Per week 2 uur extra aan vakantiedagen op te sparen als je 40 uur werkt
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk, Branchediploma aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Kennis en ervaring Werkervaring als zakelijk Acceptant en de thema's als rechtsbijstands- en of aansprakelijkheidsverzekeringen (AVB)
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl