Bekijk actueel aanbod

Acceptant particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2300 – 3000 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

Dagelijks veel (klant)contact, op particulier verzekeringsvlak de inhoud in en vooral mooie oplossingen helpen realiseren: daar krijg je energie van! Dankzij de gesprekken die jij voert kan de tussenpersoon weer verder met zijn werk. Lees snel verder wat er voor jou kan veranderen in een baan als Acceptant particulier.

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Wij bouwen aan carrières in de financiële dienstverlening. Steeds meer mensen kiezen ervoor dat samen met ons te doen. Nieuwe ervaringen en kennis opdoen en ontdekken wat je echt leuk vindt zijn daarin belangrijke motieven. Iedere opdracht voelt weer als een nieuwe baan. Dat biedt kansen!

Ontdek Rochewood
 • Context
  Een verandering van het systeem, het samenvoegen van twee teams en werkvoorraden die wekelijks wijzigen. De reden voor de particuliere acceptatie afdeling van a.s.r. om tijdelijk een aantal externe medewerkers aan het team toe te voegen. Deze afdeling ervaart drukke perioden mede door de overnames van verzekeringsmaatschappijen Generali en de Europeesche. Dit is waar jij als Acceptant particulier in de detachering van grote toegevoegde waarde bent.

  Werkzaamheden 
  De drie serviceteams binnen a.s.r. staan dagelijks klaar voor alle tussenpersonen waarmee samengewerkt wordt. Enerzijds ben jij verantwoordelijk voor het informeren van de adviseurs. Daarnaast accepteer je verzekeringen die niet standaard worden geaccepteerd. De helft van je tijd zal jij vooral bezig zijn met het informeren van de klant. De andere helft van jouw tijd ben je bezig met het accepteren en verwerken van de administratie rondom acceptatie.

  Om jouw start bij a.s.r zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen ligt er een op maat gemaakt opleidingstraject van 3 weken voor je klaar. Voor de telefonie wordt een rooster gemaakt in de laatste week van de maand en zo weet je of jij om 08:00, 08:30 of om 09:00 wordt verwacht op jouw werkdagen in de volgende maand.

  Specialisme

  • Particuliere schadeverzekeringen
 • Context
  In Europa heeft Baloise ruim 7000 medewerkers, het team in Nederland is te kenmerken als een klein en hecht team met een open cultuur. Deze verzekeraar is volop in beweging, veel ruimte dus om hierin mee te groeien. Groeien op de Nederlandse markt is iets wat deze verzekeraar als doelstelling heeft voor de komende jaren. De afgelopen maanden hebben zij hier al hard aan gewerkt en dat betekent een vacature in het team. Jij kan een onderdeel uitmaken van deze ontwikkeling op het kantoor in Beesd.

  Werkzaamheden
  Als Acceptant motorrijtuigen houd jij je dagelijks bezig met het inventariseren van de risico’s van de particuliere en zakelijke autoverzekeringen. De autoverzekeringen zullen zowel via het internet als bij de tussenpersoon worden afgesloten en dat maakt jouw werk extra uitdagend. Jij bent verantwoordelijk voor het dossier en de afhandeling van de klantvraag. Je realiseert je dat de klant de hoogste prioriteit heeft en je handelt hier dan ook naar. Jij bent al een specialist op het gebied van motorrijtuigen of wilt daarin graag gaan specialiseren. Met jouw ervaring als particulier acceptant krijg jij hier de mogelijkheid door te stromen naar het zakelijke segment. 

  Specialismen

  • Particuliere schadeverzekeringen (voor deze vacature bezit jij over je wft schade zakelijk certificaat)
  • Motorrijtuigen
 • Context
  Afgelopen zomer werd bekend dat NN Group de schadeverzekeringstak van Vivat - goed voor 300.000 schadepolissen, over heeft genomen. Op de afdeling particuliere acceptatie multibranche zijn de werkzaamheden door al deze veranderingen flink opgelopen en dat is waar jouw hulp gevraagd is.

  Werkzaamheden 
  Op dit moment werken er 5 collega particuliere acceptanten bij Vivat. Samen met Sharina, Riaz, Tamara, Claudia en Jamila ga jij je bezighouden met het beoordelen, offreren en accepteren van de particuliere risico’s. Jij bent het aanspreekpunt voor de volmachten en intermediairs. Je staat je klant te woord bij vragen, maar neemt ook proactief contact op als een aanvraag of wijziging niet duidelijk is.

  Je werkt met een duidelijke planningstool zodat je weet wat er die dag van je gevraagd wordt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw voorkeuren. Samen met het team zorg je dat het werk gedaan wordt en dat er geen (verdere) achterstanden ontstaan. De sfeer is informeel, er is ruimte voor een praatje en een grapje, zolang er ook hard gewerkt wordt en de klant goed geholpen.

  Specialisme

  • Particuliere schadeverzekeringen

Terwijl jij werkt aan je opdrachten bij onze opdrachtgevers profiteer je van goed werkgeverschap. We zijn niet voor niets detacheerder én werkgever. Een goed contract, duidelijke voorwaarden en persoonlijke begeleiding hoort daar gewoon bij. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen in het werk dat je doet, maar ook daarbuiten door opleidingen te volgen waar je echt wat aan hebt.

Ontdek detachering
Widget - Detachering (4 kolommen)
Verhalen - Acceptant 1 (blauw/grijs)

Verhalen inspireren. Daarom werken we de verhalen uit van de mensen die bij Rochewood werken. En dat doen ze in allerlei rollen bij allerlei organisaties. Dit keer het verhaal van Erwin (Acceptant). Wat komt er bij kijken als een verzekeringsportefeuille opnieuw wordt beoordeeld? Hebben verzekeraars voldoende grip op risico's? En wat is er in 20 jaar tijd veranderd in zijn vak? Erwin vertelt het je!

Lees zijn verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2300 – 3000 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov)
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Overnachtingen vergoed als je minder wilt reizen, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Kennis en ervaring Werkervaring als adviseur, acceptant of binnendienstmedewerker particuliere schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Antoinet Tichelaar
Recruiter
t
06 13 72 02 13
e
a.tichelaar@rochewood.nl