Bekijk actueel aanbod

Change & IT business partner

  • Nieuwegein
  • Hypotheken
  • €0000-0000 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd, Freelance
  • Wo

Meebouwen aan een IT-organisatie in opkomst? Lijkt het je een uitdaging het beste end-to-end hypotheek servicing platform verder te ontwikkelen? Link Group groeit. Groei jij mee?

Link Group bestaat uit drie bedrijven. Samen bieden ze complete hypothecaire outsourcing onder één dak FlexFront neemt van ruim 1600 samenwerkende advieskantoren en adviseurs de afwikkeling van hypotheekaanvragen en dossiers uit handen. Nationaal Hypotheek Loket en Link Asset Services hebben toegang tot 12 verschillende geldverstrekkers en verzorgen zowel hypotheekacceptatie als regulier en bijzonder beheer.

Meer over Link Group
 • Als Change & IT business partner ben je binnen Link Group de chef de mission van het team Change en Business support. De dames en heren die ervoor zorgen dat alle IT doet wat het moet doen en servicing tot een heel nieuw niveau kan worden doorontwikkeld. Link Group beschikt over een zelfgebouwde IT-omgeving (Fast) waarmee ze hypotheek servicing bieden aan inmiddels 17 verschillende geldverstrekkers en ruim 1600 advieskantoren. Van hypotheekacceptatie tot hypotheekbeheer: alles is mogelijk onder één dak. 

  Er is dankzij de overname door Link Group beschikking over de nodige middelen om echt door te ontwikkelen. Verwacht onderweg een hoop topics die typisch zijn in een snel veranderende omgeving. Daarin zijn KPI’s als doorlooptijden, volumes, first time right percentages en klanttevredenheid belangrijke resultaten. Deze ondanks rappe verandering op niveau houden, is waar je uiteindelijk verantwoordelijk voor bent.

  Daar zijn goede relaties met leveranciers en klanten voor nodig. Je bent voor hen een business partner, denkt vanuit verschillende perspectieven, onderhandelt over (prijs)afspraken en levertijden, houdt service level agreements in de gaten en zorgt ervoor dat alle ingezette middelen daadwerkelijk bijdragen aan het eindresultaat. Waar je aan werkt is overigens relatief kort cyclisch, waardoor je continu gericht werkt aan een op korte termijn op te leveren resultaat.

  Tot slot zijn de medewerkers met wie je werkt essentieel voor het gezamenlijke succes. Momenteel moet het team zich nog verder ontwikkelen naar één goed samenwerkend geheel. Je begeleidt je team naar het niveau dat daarvoor nodig is en hebt de vrijheid het team naar eigen inzicht verder te vormen. Op het gebied van HR kun je denken aan het maken en bewaken van werkafspraken, coachen, begeleiden, beoordelen en werven van nieuwe teamleden.

 • Wat jou gaat aanspreken in deze omgeving is op dit moment de schaal. De omgeving is dankzij de schaal wendbaarder dan je mogelijk gewend bent. Je stapt namelijk in op een moment dat er nog ontzettend veel bereikt kan worden en de middelen ervoor zijn. Dat vraagt wel een bepaalde ondernemingsdrang en verantwoordelijkheidsgevoel. De welbekende prikkel opnieuw ergens aan te bouwen. Natuurlijk breng je aanvullend de nodige functionele IT-kennis voorzien van strategisch inzicht en de besluitvaardigheid om ook kleinere knopen door te hakken. 

  Omdat je veel vrijheid en vertrouwen krijgt is je communicatie essentieel. Je zoekt uit jezelf geregeld het contact met je collega’s en directie en stemt af wat je plannen zijn. Overtuigen op basis van de inhoud kun je. Daarbij helpt een gestructureerde manier van werken. Als jij namelijk weet waar je het over hebt en het overzicht houdt over wat je doet, dan heb je al gauw aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen.

 • Als Change & IT business partner ben je zichtbaar in alle lagen van de organisatie. Je begeleidt operationeel je team (nu 10 collega’s), werkt samen met projectteams, schakelt met klanten en leveranciers en het internationale IT-team van Link Group, rapporteert aan directie, bent lid van het managementteam én neemt deel aan het Change Advisory Board. Met wie je ook werkt, jij brengt visie en bevlogenheid op het gebied van IT- en changemanagement.

''De klant van vandaag heeft recht op de beste service en met de middelen die vandaag ter beschikking staan is dat mogelijk. Wij combineren jong talent met kwaliteit en ervaring en een strategische visie die zich toespitst op optimale klanttevredenheid. Onze organisatie combineert de digitale ontwikkeling met logisch nadenken en dat samenspel geeft mij de energie om iedere dag verder te bouwen aan een innovatieve klantgerichte organisatie.''

Gijs - Directeur underwriting

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €0000-0000 (40 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Lease-auto Lease-auto
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • PA/PE en register certificering PA/PE abonnement
 • Diploma Wo
 • Kennis en ervaring Bewezen trackrecord als leidinggevende/projectmanager in een IT-omgeving, bij voorkeur kennis van financial servicing
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl