Bekijk actueel aanbod

Starter claimbehandelaar

  • Utrecht
  • Inkomen
  • €2900-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Heb je de ambitie naar de functie van Claimbehandelaar door te groeien, maar weet je nog niet hoe? En werk je al enige tijd in de branche inkomensverzekeringen en kan je wel wat hulp bij je vervolgstap gebruiken? Via Rochewood leer je verschillende organisaties kennen en werk je tegelijkertijd aan je opleiding en toekomst!

Jij als Starter Claimbehandelaar

Momenteel ben je bijvoorbeeld al werkzaam in de rol van acceptant AOV of relatiebeheerder gericht op inkomensverzekeringen. Waar jouw ervaring ook ligt, je hebt de ambitie in de toekomst Claimbehandelaar te worden en weet nog niet op welke manier je daar gaat komen.

Samen met jou onderzoeken we welke stappen je nodig hebt om Claimbehandelaar te kunnen worden. We gaan samen dit traject oppakken en tot een succes brengen, en hebben daarbij aandacht voor jou en jouw ambitie. Je coach tijdens dit traject, Matthew, heeft kennis van de markt en mogelijke opleidingen. Als accountmanager begeleidt hij je voor en tijdens je opdracht. 

Waar Matthew de rol van coach op zich neemt en je helpt bij de loopbaanstappen die je zet, zullen de verschillende opdrachtgevers je feedback geven op je inhoudelijk functioneren. De afwisseling die detachering biedt, door te werken bij verschillende organisaties, zorgt ervoor dat jij je rugzak snel vult met ervaringen. Denk aan nieuwe bedrijfsculturen, werkwijzen en collega’s. Op deze manier kom je er snel achter welk type organisatie goed en minder goed bij je past. En wist je dat wij tegelijkertijd faciliteren in de opleiding die jij nodig hebt?

In de detachering wissel je iedere 6 tot 9 maanden van opdracht en omgeving. Het zou goed kunnen dat je eerste opdracht aansluit bij jouw ervaring. Voor jou de kans om een nieuwe organisatie te leren kennen, maar veel belangrijker: het startschot van jouw traject! We zoeken samen naar welke opleiding en ervaring je nodig hebt om uiteindelijk de stap naar Claimbehandelaar te kunnen zetten.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om onze kennissessies op kantoor bij te wonen, die in het teken staan van inkomen en verzuim. De volgende sessie wordt bijvoorbeeld geleid door Marjol Nikkels, die komt spreken over de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Direct een goede kans om met collega’s uit hetzelfde vakgebied te kunnen sparren!

Interview: Werken in de detachering (3)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Univé, Achmea en Rabobank?

Lees haar verhaal
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Inkomen
 • Kennis en ervaring 3 jaar werkervaring als acceptant-, relatiebeheerder- of adviseur inkomen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Widget: Werken bij Rochewood 2

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Sjoerd Plantinga
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
s.plantinga@rochewood.nl