Bekijk actueel aanbod

Junior Recruiter

  • Harderwijk
  • Marketing en Recruitment
  • €2200-2400 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Ben jij een type dat altijd wilt weten hoe iets in elkaar zit? Vind je het leuk om dingen net wat beter te doen dan een ander en daar dan vol voor te gaan? Oftewel ben je nieuwsgierig, eager en vol energie? Dan lijkt het erop dat je goed past in ons Recruitmentteam. Ben je er klaar voor om opgeleid te worden tot Recruiter? Kom dan maar op met jouw sollicitatie!

Jij als Junior Recruiter

Recruitment is een vak apart, binnen Rochewood is er dan ook een apart Recruitmentteam waar jij onderdeel van uitmaakt. Iedere Recruiter heeft een eigen specialisme, zowel vakinhoudelijk als branche gerelateerd. Rick bijvoorbeeld heeft een specialisme op Online Marketing en de bancaire functies. Wij helpen je graag om jouw specialisme te gaan ontwikkelen!

In een reguliere werkweek ben je zo’n 40% van je tijd in gesprek met professionals. Dit zijn zowel telefonische gesprekken als sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor voor de vacatures binnen jouw specialisme. Je werft hoofdzakelijk professionals die bij ons op (jaar)contract komen en een carrière in de detachering ambiëren. Daarnaast heb je een werving en selectie traject per keer lopen waarbij je een professional voor een van onze opdrachtgevers werft.

De overige 60% van jouw tijd besteed je aan heel praktische zaken zoals het schrijven van vacatureteksten, benaderen van professionals uit ons eigen netwerk via Linkedin of het voorstellen van professionals bij onze opdrachtgevers. Ook ben je in jouw rol bezig met minder praktische zaken zoals het professionaliseren van ons Recruitmentproces. Denk daarbij aan optimaliseren van vacatureteksten, het aanbrengen van wijzigingen in de werkwijze ten behoeve van de Candidate Experience of het onderzoeken (en misschien wel implementeren) van een nieuwe wervingstool.

Misschien heb je nog nooit gehoord van Rochewood. Dat is niet erg, wel lastig voor ons. Want hoewel we goed kunnen vertellen wie we zijn en wat we doen, zal je vooral moeten ervaren hoe persoonlijk en zorgvuldig wij zijn. Twee kernwaarden die we hoog (lees: heel hoog) in het vaandel hebben. Je zult dit ook terug zien in onze manier van werken en omgang met elkaar.

Juist in de commerciële wereld van arbeidsbemiddeling waarin wij ons begeven zijn we onderscheidend in onze werkwijze. Juist vanwege die werkwijze hebben we de afgelopen jaren mooie klanten mogen verwelkomen, denk daarbij aan Achmea, Rabobank, Vivat, Nationale Nederlanden, a.s.r., Aegon, AON en dan nog de niet genoemde tussenpersonen, Arbodiensten en expertise bureaus met wie we samen werken.

Op kantoor hebben we 14 collega’s verdeeld over 3 teams, Accountmanagement, Finance & Operations en Recruitment. We werken intensief met elkaar samen en de processen zijn goed op elkaar aangesloten. De intensieve samenwerking is ook nodig om samen successen te behalen en de gezamenlijke bonus binnen te slepen!

Widget: Wat wij doen

Van elke functie waarin we bemiddelen vind je een pagina met informatie. Bekijk ze vooral eens om een (nog beter) beeld te krijgen!

Lees meer
Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Interviews, blogs en nieuwsberichten vind je hier!

Ontdek Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-2400 (40 uur)
 • Bonus Variabel salaris tot €18.000 per jaar en meer bij een overscore op de (team)targets
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Opleidingen Vrijheid opleidingen te volgen
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Dit kan je eerste Recruitmentbaan worden! Ervaring als Recruiter is daarom niet noodzakelijk, wel een ijzersterke motivatie
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

De enige harde eis voor deze baan is een hbo-diploma. Verder zijn we vooral op zoek naar een collega die ons team (heel) goed aanvult. Dat is natuurlijk best lastig te vertalen naar harde eisen. Daarom dagen wij jou uit samen met ons het juiste antwoord te vinden. Doe daarom vooral extra je best op de motivatievragen want deze worden meegenomen in de selectie.

De vacature sluit op 7 oktober en dan maken we de eerste selectie! Zorg dat je erbij zit en verras ons met jouw sollicitatie. Wij kijken ernaar uit!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl