Bekijk actueel aanbod

Recruiter

  • Harderwijk
  • Intern
  • €2700-3000 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Word jij veel benaderd en verbaast het jou hoe onpersoonlijk deze berichten zijn? Valt het jou op dat vacatureteksten onvoldoende concreet zijn? Heb jij een duidelijke mening en ideeën over hoe dit beter kan? Mooi, want dit is een van de onderwerpen waarover wij als recruiters dagelijks nadenken. Kom jij jouw ideeën met ons delen?

Jij als Recruiter

Recruitment is een vak apart, binnen Rochewood is er dan ook een apart Recruitmentteam waar jij onderdeel van uitmaakt. Iedere Recruiter heeft een eigen specialisme, zowel vakinhoudelijk als branche gerelateerd. Rick bijvoorbeeld heeft een specialisme op Online Marketing en de bancaire functies. Kennis delen vinden wij belangrijk en dus leren we ook graag meer over jouw specialisme!

In een reguliere werkweek ben je zo’n 40% van je tijd in gesprek met professionals. Dit zijn zowel telefonische gesprekken als sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor voor de vacatures binnen jouw specialisme. Je werft hoofdzakelijk professionals die bij ons op (jaar)contract komen en een carrière in de detachering ambiëren. Daarnaast heb je een werving en selectie traject per keer lopen waarbij je een professional voor een van onze opdrachtgevers werft. 

De overige 60% van jouw tijd besteed je aan heel praktische zaken zoals het schrijven van vacatureteksten, benaderen van professionals uit ons eigen netwerk via Linkedin of het voorstellen van professionals bij onze opdrachtgevers. Ook ben je in jouw rol bezig met minder praktische zaken zoals het professionaliseren van ons Recruitmentproces. Denk daarbij aan optimaliseren van vacatureteksten, het aanbrengen van wijzigingen in de werkwijze ten behoeve van de Candidate Experience of het onderzoeken (en misschien wel implementeren) van een nieuwe wervingstool.

Misschien heb je nog nooit gehoord van Rochewood. Dat is niet erg, wel lastig voor ons. Want hoewel we goed kunnen vertellen wie we zijn en wat we doen, zal je vooral moeten ervaren hoe persoonlijk en zorgvuldig wij zijn. Twee kernwaarden die we hoog (lees: heel hoog) in het vaandel hebben. Je zult dit ook terug zien in onze manier van werken en omgang met elkaar.

Juist in de commerciële wereld van arbeidsbemiddeling waarin wij ons begeven zijn we onderscheidend in onze werkwijze. Juist vanwege die werkwijze hebben we de afgelopen jaren mooie klanten mogen verwelkomen, denk daarbij aan Achmea, Rabobank, Vivat, Nationale Nederlanden, a.s.r., Aegon, AON en dan nog de niet genoemde tussenpersonen, Arbodiensten en expertise bureaus met wie we samen werken.

Op kantoor hebben we 14 collega’s verdeeld over 3 teams, Accountmanagement, Finance & Operations en Recruitment. We werken intensief met elkaar samen en de processen zijn goed op elkaar aangesloten. De intensieve samenwerking is ook nodig om samen successen te behalen en de gezamenlijke bonus binnen te slepen!

Widget: Wat wij doen

Van elke functie waarin we bemiddelen vind je een pagina met informatie. Bekijk ze vooral eens om een (nog beter) beeld te krijgen!

Lees meer
Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Interviews, blogs en nieuwsberichten vind je hier!

Ontdek Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2700-3000 (40 uur)
 • Prestatiebeloning Variabel salaris tot €18.000 per jaar en meer bij een overscore op de (team)targets
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov)
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget Vrijheid opleidingen te volgen
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Thuiswerken, Macbook, iPhone 10, Korting op (zorg)verzekering en een bijdrage in de kosten
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Tenminste 3 jaar ervaring als Recruiter
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

We zijn vooral op zoek naar een collega die ons team (heel) goed aanvult. Dat is natuurlijk best lastig te vertalen naar harde eisen. Daarom dagen wij jou uit samen met ons het juiste antwoord te vinden. Doe daarom vooral extra je best op de motivatievragen want deze worden meegenomen in de selectie.

De vacature sluit op 7 oktober en dan maken we de eerste selectie! Zorg dat je erbij zit en verras ons met jouw sollicitatie. Wij kijken ernaar uit!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl