Bekijk actueel aanbod

Financieel adviseur complex beheer

  • Apeldoorn
  • Hypotheken
  • €3000-3500 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • Project
  • Mbo, Hbo

Voelen klanten zich vrij om complexere aspecten van hun financiële producten met jou te bespreken? Zoek jij een inhoudelijke uitdaging op het gebied van hypotheek & vermogen, waar je veel contact met klanten hebt? Combineer dit met de uitdaging om als gedetacheerde specialist net even wat extra te brengen en jij kunt via Rochewood aan de slag als Financieel adviseur complex beheer!

Jij als Financieel adviseur complex beheer

Als Financieel adviseur complex beheer ga je namens Rochewood aan de slag bij een bank in Apeldoorn! In dit team is er voldoende werk aan de winkel, dus kun jij solliciteren op een jaarcontract bij Rochewood. Wordt dit jouw eerste project als Rochewood-professional?

Primair sta jij opgesteld om klanten te benaderen die in het verleden een complex financieel product hebben gesloten. Dit kan zijn een hypotheek, een gerelateerde verzekering of een vermogensproduct. Is de situatie van de klant veranderd en past het financiële plaatje nog wel? Begrijpt de klant wat hij of zij heeft afgesloten en wat de (toekomstige) consequenties zijn van het product? Is het een goed moment om iets te veranderen en is een adviesgesprek op kantoor daarvoor een goed idee?

Jij vindt complexe producten interessant en bent bereid om je er helemaal in vast te bijten. Hoe meer complexiteit hoe beter en wat jou betreft kom je combinaties in producten tegen die het geheel nog veel spannender maken. Vanuit up-to-date vakkennis ben jij een betrouwbare adviseur voor de klant. Je inventariseert, informeert, maakt bewust en activeert. Jouw commercieel instinct en zorgvuldigheid helpt je om een klant in beweging te krijgen en zelfverzekerd financiële keuzes te maken.

De ambitie van onze opdrachtgever is om de levenslange financiële partner van klanten te zijn, en zij wil daarbij graag helpen bij te maken keuzes op het gebied van financiële zaken. Het verkrijgen van inzicht in de wensen, mogelijkheden en situaties van klanten is hoe jij als Financieel adviseur direct aan deze ambitie bijdraagt!

Deze afdeling is een centrale afdeling waar genoeg te ontdekken en te leren valt. Je bedient klanten vanuit heel Nederland. Je werkt samen in een groot team waarin gestructureerd gewerkt wordt, maar ook zeker ruimte is om te sparren. Juist als gedetacheerde specialist breng jij iets extra’s door actief en kritisch mee te denken over processen en manier van werken. Jouw ervaringen met en kennis van projectmanagementmethodes als LEAN kunnen jou in deze omgeving juist goed van pas komen.

De opdracht duurt in ieder geval een 3 maanden met grote kans op verlenging als je het naar je zin hebt en het werk goed bij je past. Wat ons betreft eindigt het daar niet. Je mag dit zien als een eerste opdracht via Rochewood waarbij we samen gaan nadenken over interessante vervolgstappen in de toekomst. Detachering is iets wat jij ziet als een mooie uitdaging!

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Kies je voor detachering, dan kies je voor ervaringen. Judith heeft al projecten afgerond bij Rabobank, Achmea en nu Univé en kan je daar alles over vertellen!

Lees verder
 • Contract Projectcontract
 • Salaris €3000-3500 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet, Wft-vermogen
 • Kennis en ervaring Werkervaring met hypotheken en gekoppelde, complexe financiële producten
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lennard van den Brink
Managing partner
t
06 12 87 61 72
e
l.brink@rochewood.nl