Bekijk actueel aanbod

Junior adviseur zakelijk bankieren en CDD

  • Eindhoven
  • Verzekeringen
  • €2300-2800 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd, Project
  • Mbo, Hbo

Je klant echt helpen, is je klant snappen. Eens? Dan is dit een vacature voor jou! Als Junior adviseur zakelijk bankieren en CDD ga je aan de slag met en voor allerlei ondernemers in Nederland. Dankzij de adviesgesprekken die jij voert, weet jij precies welke ondernemers en bedrijven klant worden van de bank en draag je bij aan fraudebestrijding en het voorkomen van witwaspraktijken.

Jij als Junior adviseur zakelijk bankieren en CDD

Mooi dat je verder bent gaan lezen! Dat betekent dat je nieuwsgierig bent. Precies die nieuwsgierigheid is van harte welkom in dit team en vormt de basis van de hele goede klantgesprekken die je dagelijks gaat voeren. Elke week komen er (online) aanvragen binnen voor nieuwe zakelijke producten van de bank. Deze aanvragen wordt verdeeld binnen de teams, waardoor je iedere dag met andere type ondernemers in gesprek bent. Van webshops tot nagelsalons en van koeriersdiensten tot horecazaken. Voor alles is tegenwoordig wel een markt, dus ook een ondernemer die jij kunt spreken.

Als Junior adviseur zakelijk bankieren voer je telefonische adviesgesprekken met (startende) ondernemers die naast een betaalrekening ook mogelijk geïnteresseerd zijn in andere zakelijke producten van de bank, zoals schadeverzekeringen, internetkassa’s en spaarproducten. Op internet is al veel te vinden, maar ze bellen of mailen jou niet voor niets! De verwachtingen zijn hoog. De zakelijke klant wil zijn zaakjes vooral snel geregeld hebben, maar jij bent ook verantwoordelijk voor een volledig dossier en het stellen van moeilijke vragen. Kun jij deze belangen op een slimme manier bij elkaar brengen?

Jij voorkomt fraude en witwaspraktijken
Precies daar komt het aspect CDD in beeld. Want dat jij alles van de klant te weten wil komen heeft naast een passende dienstverlening ook te maken met Customer Due Dilligence. Het ken-je-klant-principe. Financiële instellingen worden in toenemende mate geconfronteerd met criminele en frauduleuze situaties waar ze indirect aan bijdragen. Bijvoorbeeld het onbedoeld faciliteren van witwaspraktijken of het financieren van criminele en/of terroristische organisaties. Jij bent de ‘first line of defense’ om dit te voorkomen.

Door de juiste vragen te stellen en goed te inventariseren maak je een klantprofiel op en bouw je aan een volledig dossier. Dit profiel vergelijk je met de geldende CDD-richtlijnen. Zo zorg jij ervoor dat de klanten die de bank krijgt, ook daadwerkelijk klanten zijn die de bank wil. Ook daar is je nieuwsgierige instelling essentieel en het begin van jouw succes in deze baan.

Omdat je zoveel ondernemers spreekt, gaat veel klantcontact je communicatief makkelijk af. Het geeft je voldoening veel in contact te zijn met klanten. Daarnaast heb je het nodige inzicht en begrip om ondernemen en ondernemers echt te snappen. Je denkt als een bank, maar ook als ondernemer. Je begrijpt daarvoor zakelijke rechtsvormen en financieringsstructuren, hebt een scherp oog op details en natuurlijk het nodige inlevingsvermogen. Je klant echt helpen is immers je klant snappen!

Je gaat aan de slag bij Rabobank in Eindhoven. Daarnaast werven wij voor locaties Rotterdam, Amsterdam en Deventer. Dagelijks werk je tussen 08:00 en 18:00 samen met ruim 125 collega’s. De eerste 3 weken staat er een uitgebreid opleidingsprogramma voor je klaar op locaties Deventer en Rotterdam. Wij zorgen natuurlijk voor je overnachtingen tijdens de opleidingsweken als dat nodig is.

Zet alvast 27 augustus of 9 september in je agenda. Dan zijn de selectiedagen gepland. Wil jij graag bij Rabobank werken en Rabobank met jou, dan kun je 7 oktober of 4 november starten!

Het komende jaar ga je via Rochewood aan de slag als Junior zakelijk adviseur, maar daar eindigt het niet. Je gaat namelijk alles leren van zakelijk bankieren en fraudebestrijding. Vakgebieden waar nog veel meer in te leren valt, bijvoorbeeld als CDD-analist in een expertiseteam. Een mooie vervolgstap om samen naar toe te werken!

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2300-2800 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring met klantadvies op afstand, bij voorkeur in de financiële dienstverlening
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl