Bekijk actueel aanbod

Interim opdracht als zakelijk acceptant

  • Den Haag
  • Verzekeringen
  • Jouw uurtarief is tussen de €50-65 ex. btw
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo

Komende zomer in voor een uitdagende vervolgopdracht als interim zakelijk acceptant? Of juist op zoek naar je eerste opdracht als freelancer? Per 1 juli kan je al samen met Rochewood de uitdaging aan, pas later beschikbaar? Geen probleem!

Jij als Interim zakelijk acceptant

Wat je als Acceptant allemaal doet? Dat hoeven we jou als ervaren (interim) Acceptant niet te vertellen! Wat deze opdracht er een maakt om serieus te overwegen, natuurlijk wel. Een opdracht voor in ieder geval 3 tot 6 maanden via Rochewood bij bijvoorbeeld Nationale Nederlanden in Den Haag. Jij richt je in deze periode hoofdzakelijk op het (her)beoordelen en accepteren van verzekeringen in de volmacht. Of je nu net start als interim of al meerdere opdrachten hebt uitgevoerd, wij gaan met jou het gesprek aan.

Ondernemers hebben in lang niet alle gevallen duidelijk in beeld wat de gevolgen zijn van een schade. Als Acceptant volmacht op het gebied van brand, AVB of agro spoor je de polissen op waar verbeterkansen liggen. Samen met het intermediair (advies en verkoopkanaal voor de klant) ga je hier vervolgens mee aan de slag. Volstaat de premie nog wel voor de gedekte risico’s? Kun je met de juiste clausules en uitsluitingen tot een verlaagd risico komen zonder een hogere premie te vragen? Als Acceptant weet jij het beste antwoord! Je snapt de impact voor de klant en de positie van het intermediair. Tegelijkertijd snap je ook dat niet elke klant behouden kan blijven. De boodschap breng je dus inhoudelijk onderbouwd én communicatief tactvol. Het vinden van balans hierin is precies wat deze opdracht voor jou uitdagend maakt.

Heb jij ervaring als zakelijk acceptant op (brand) beurs? Dan biedt deze opdracht jou nog een extra uitdaging. Jij gaat dan de onderhandelingen aan over de tekenpercentages en weet de verwachtingen op de juiste manier te managen.

Zoals gezegd verwachten wij dat deze opdracht in ieder geval 3 tot 6 maanden gaat duren. Maar zit je hier goed, dan is een verlenging ook zeker niet uitgesloten. Het team waarin je werkt is op zijn zachts gezegd divers te noemen. Interne en externe krachten, generalisten en specialisten. Alles wat op zakelijk acceptatievlak valt te bedenken, dat heeft dit team in huis. Wekelijks worden er agile stand-ups georganiseerd. Men weet waar ze gezamenlijk aan werken. Het team is ongeveer 20 collega’s groot.

Deze opdracht is te vervullen als freelancer of op projectbasis bij ons in dienst. Ideaal dus als volgende interim opdracht of als je juist overweegt te beginnen als freelancer, maar een goede bemiddelaar voor je eerste opdracht zoekt.

Widget: Freelance (2)

Ook voor jou kunnen wij de schakel zijn tussen jouw kwaliteiten en de opdracht die daarbij past. Benieuwd hoe we dat doen?

Lees verder
 • Contract Projectcontract
 • Salaris Jouw uurtarief is tussen de €50-65 ex. btw
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar werkervaring als zakelijk acceptant op het gebied van brand, verkeer, AVB of agro
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl