Bekijk actueel aanbod

Starter adviseur zakelijk

  • Deventer
  • Verzekeringen
  • €2300-2800 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd, Project
  • Mbo, Hbo

Je klant helpen, is je klant snappen. Eens? Dan is dit een vacature voor jou! Als Zakelijk adviseur ga je aan de slag met ondernemers en ondernemingen. Je inventariseert, stelt de juiste vragen en neemt geen genoegen met een half verhaal. Dankzij de gesprekken die jij voert, weet jij precies welke ondernemers en bedrijven klant worden en draag je daardoor bij aan fraudebestrijding. Benieuwd naar meer?

Jij als Starter zakelijk adviseur

Mooi dat je verder bent gaan lezen! Dat betekent dat je nieuwsgierig bent. Precies diezelfde nieuwsgierigheid is van harte welkom in dit team en vormt de basis van de hele goede klantgesprekken die je dagelijks gaat voeren. De bank is dag en nacht bereikbaar waardoor er elke week een duidelijke werkvoorraad ontstaat vanuit alle online aanvragen voor nieuwe zakelijke bankrekeningen. Deze wordt verdeeld binnen de teams waardoor je iedere dag met andere type ondernemers belt om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Daarnaast beantwoord je binnenkomende telefonie, help je mee met het beantwoorden van de vragen per e-mail of ben je druk met uitzoekwerk in het geval van een bijzondere casus.

Je voert als Zakelijk adviseur gesprekken met (startende) ondernemers die naast een betaalrekening ook mogelijk geïnteresseerd zijn in andere zakelijke producten van de bank, zoals verzekeringen, internetkassa’s en spaarproducten. Op internet kan men al veel te weten komen, maar ze bellen jou niet voor niets! De verwachtingen zijn hoog. De zakelijke klant wil zijn zaakjes snel geregeld hebben, en jij bent verantwoordelijk voor een goed volledig dossier. Kun jij deze belangen op een slimme manier bij elkaar brengen? Onderweg zorg je voor een vloeiende, vlekkeloze customer journey. Adviseer je een vervolggesprek met een collega-specialist? Dan regel je dat gelijk!

Dat jij alles van je klant te weten wil komen heeft naast een passende dienstverlening ook te maken met CDD, ofwel Customer Due Dilligence. Het ken-je-klant-principe. Financiële instellingen worden in toenemende mate geconfronteerd met criminele en frauduleuze situaties waar ze indirect aan bijdragen. Bijvoorbeeld het onbedoeld faciliteren van witwaspraktijken of het financieren van criminele en/of terroristische organisaties. Als Zakelijk adviseur ben jij de ‘first line of defense’ om dit te voorkomen. Door de juiste vragen te stellen en goed te inventariseren maak je een klantprofiel op. Een profiel dat je continu vergelijkt met de geldende CDD-richtlijnen. Zo zorg jij ervoor dat de klanten die de bank krijgt, ook daadwerkelijk klanten zijn die de bank wil. Altijd al willen in- en deduceren als Sherlock? Dit is je kans!

Ook daar is je nieuwsgierige instelling essentieel en het begin van jouw succes in deze baan. Veel klantcontact gaat je communicatief makkelijk af, maar is ook iets waar je energie van krijgt. Het geeft je voldoening veel in contact te zijn met klanten. Je hebt daarnaast het nodige inzicht en begrip om ondernemen en ondernemers echt te snappen. Je begrijpt daarvoor zakelijke rechtsvormen en financieringsstructuren, hebt een scherp oog op details en natuurlijk een het nodige inlevingsvermogen. Je klant helpen is je klant snappen!

Je gaat aan de slag bij een grootbank in Deventer. Daarnaast werven wij voor locaties Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In totaal werk je samen met 125 collega’s. De afdeling is dagelijks open tussen 08:00 en 18:00. In die werktijden ben je flexibel inzetbaar. Natuurlijk staat er ook een uitgebreid opleidingsprogramma van 3 weken voor je klaar. Deze kan plaatsvinden op een andere locatie dan waar je gaat werken.

Het komende jaar ga je via Rochewood aan de slag als Zakelijk adviseur, maar daar eindigt het niet. We zien dit als mooie eerste opdracht die uitstekend vervolg kan gaan krijgen bij onze andere opdrachtgevers. Je kiest immers niet voor niets voor de afwisseling van detachering! Wat dacht je ervan om straks hetzelfde werk te doen, maar dan bij de grote verzekeraars in Nederland?

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
Verhalen - Acceptant 3 (blauw/grijs)

Kies je voor detachering, dan kies je voor ontwikkeling. Daar kan Anne met haar ervaring bij Rabobank en Interpolis je alles over vertellen!

Lees verder
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2300-2800 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als particulier of zakelijk adviseur in de financiële dienstverlening, bij voorkeur ervaring met CDD
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!