De waarde van werk is voor iedereen anders. Wat is voor jou belangrijk? Als werkgever en bemiddelaar is dat waar ons werk om draait. Op een persoonlijke en betrokken manier zetten wij ons in voor meer dan 120 collega’s en samenwerkende freelancers in de financiële wereld. Stuk voor stuk echte specialisten uit het juiste hout gesneden.

Icoon - Smiley (75px)

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan.

Icoon - Verrekijker (75px)

Via Rochewood kom je nog eens ergens. We werken samen met meer dan 35 verschillende opdrachtgevers in Nederland. We vinden samen met jou ongetwijfeld de juiste match. Het is ook nog eens goed voor jouw netwerk. Wedden dat je straks weer met een glimlach aan het werk gaat?

Icoon - Versnellen (75px)

Via Rochewood maak je werk van je carrière. Dankzij ons netwerk krijgen wij je aan de juiste (digitale) tafels en krijg je de kans uitdagend werk te doen. Daarnaast maken wij werk van jouw ontwikkeling door te investeren in nuttige vakopleidingen. De volgende stap in je carrière zet je zo een stuk sneller.

contentblok---freelance-1-tekst-en-afbeelding

Al jaren werken wij succesvol samen met freelancers aan interim-opdrachten. Als bemiddelaar weten we onze kennis van de markt en uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers in te zetten voor echte vakspecialisten op diverse vakgebieden als verzekeringen, letselschade en sociale zekerheid. Ook voor jou kunnen wij de ideale schakel zijn tussen dat wat je het best kan en de opdracht die daarbij past.

Lees meer
Icoon - Persoonlijk (75px)

Weten waar je aan toe bent en wat je met elkaar afspreekt, vormt de basis voor de relatie die we met elkaar aangaan. We steken veel tijd jou te leren kennen en willen jouw belangen zo goed mogelijk behartigen. Wat belangrijk is voor jou, is dat ook voor ons.

Icoon - Netwerk (75px)

Wij hebben en onderhouden een uitgebreid relevant netwerk. Jij profiteert daardoor van een continue instroom aan uitdagende opdrachten. Wij begrijpen de markt, kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons.

Icoon - Processen (75px)

Wij zorgen voor goede contracten, accurate facturatie en vlotte betaling. Wij hebben onze processen op orde en staan klaar voor jou wanneer dat nodig is. 

We werken met steeds meer opdrachtgevers samen. Dankzij onze reputatie genereren we een continue instroom van bezoekers en sollicitanten die graag hun carrière bij Rochewood willen vervolgen. Dit resulteert in een omvangrijk en waardevol netwerk. Daarnaast is onze website en bereik beschikbaar voor opdrachtgevers die eigen vaste vacatures op een onderscheidende manier willen invullen.

Lees meer
Collega - Dennis 1 (kleurblok met afbeelding pagina)
Icoon - Detachering (75px)

Wij zijn niet alleen detacheerder, maar net zo goed werkgever voor meer dan 80 collega's. Stuk voor stuk vakspecialisten met relevante ervaring en veel kennis. Handig als je als opdrachtgever tijdelijk versterking nodig hebt of er een belangrijk project op de planning staat. Onze specialisten zijn gecertificeerd en klaargestoomd te werken als tijdelijke kracht in jouw team.

Icoon - Bemiddeling (75px)

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers samengewerkt aan succesvolle interim-opdrachten. Dat doen we nu nog steeds. Ideaal als je specifieke expertise kunt gebruiken. Bijvoorbeeld omdat er een belangrijke nieuwe klant is bijgekomen, een van je eigen experts is uitgevallen of je simpelweg te veel werk te doen hebt. 

Icoon - Recruitmentmarketing (75px)

Om in een krappe arbeidsmarkt nieuwe collega’s te vinden, is arbeidsmarktcommunicatie onmisbaar. Hoe presenteer je jezelf als werkgever? Hoe maak je een goede vacature die aanzet tot solliciteren? En wat moet je doen als jouw ideale kandidaat helemaal niet zoekt naar een nieuwe baan? Wij hebben antwoorden.

Naar vacatures