Bekijk actueel aanbod

Junior financieel adviseur complex beheer

  • Apeldoorn
  • Hypotheken
  • €2200-2700 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Voelen klanten zich vrij om belangrijke aspecten van hun financiële situatie met jou te bespreken? Zoek jij een inhoudelijke uitdaging op het gebied van hypotheek & vermogen, waar je veel contact met klanten hebt? Combineer dit met de uitdaging om als gedetacheerde specialist net even wat extra te brengen en jij kunt via Rochewood aan de slag als Junior financieel adviseur complex beheer!

Jij als Junior financieel adviseur complex beheer

Als Junior financieel adviseur complex beheer ga je namens Rochewood aan de slag bij een bank in Apeldoorn! In dit team is er voldoende werk aan de winkel, dus kun jij solliciteren op een jaarcontract bij Rochewood. Wordt dit jouw eerste project als Rochewood-professional?

Primair sta jij opgesteld voor klanten op het gebied van wonen en vermogen. Vooral de hypotheek en alles wat daarmee te maken heeft, is een belangrijk onderdeel van je werk. Zo spreek je dagelijks klanten over de (blijvende) betaalbaarheid van de hypotheek. Eenmaal daarover in gesprek passeren zaken als inkomen, werk, pensionering en toekomstdoelen de revue. Is de situatie van de klant veranderd en past het financiële plaatje nog wel? Is het een goed moment iets te veranderen en is een adviesgesprek daarvoor een goed idee?

Inhoudelijk krijg je te maken met materie als lijfrentes, kapitaalverzekeringen, aflossingsvrije hypotheken en meer. Je zet je in voor proactief productbeheer vanuit de bank. Daarvoor vind je complexe producten interessant en ben je bereid je er helemaal in vast te bijten. Hoe meer complexiteit hoe beter en wat jou betreft kom je combinaties in producten tegen die het geheel nog veel spannender maken. Vanuit up-to-date vakkennis ben jij een betrouwbare adviseur voor de klant. Je inventariseert, informeert, maakt bewust en activeert. Jouw commercieel instinct en zorgvuldigheid helpt je om een klant in beweging te krijgen en zelfverzekerd financiële keuzes te maken.

De ambitie van onze opdrachtgever is om de levenslange financiële partner van klanten te zijn, en zij wil daarbij graag helpen bij te maken keuzes op het gebied van financiële zaken. Het verkrijgen van inzicht in de wensen, mogelijkheden en situaties van klanten is hoe jij als Financieel adviseur direct aan deze ambitie bijdraagt!

Deze afdeling is een centrale afdeling waar genoeg te ontdekken en te leren valt. Je bedient klanten vanuit heel Nederland. Je werkt samen in een groot team waarin gestructureerd gewerkt wordt, maar ook zeker ruimte is om te sparren. Juist als gedetacheerde specialist breng jij iets extra’s door actief en kritisch mee te denken over processen en manier van werken. Jouw ervaringen met en kennis van projectmanagementmethodes als LEAN kunnen jou in deze omgeving juist goed van pas komen.

De opdracht duurt in ieder geval een 3 maanden met grote kans op verlenging als je het naar je zin hebt en het werk goed bij je past. Wat ons betreft eindigt het daar niet. Je mag dit zien als een eerste opdracht via Rochewood waarbij we samen gaan nadenken over interessante vervolgstappen in de toekomst. Detachering is iets wat jij ziet als een mooie uitdaging!

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Kies je voor detachering, dan kies je voor ervaringen. Judith heeft al projecten afgerond bij Rabobank, Achmea en nu Univé en kan je daar alles over vertellen!

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-2700 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet, Wft-vermogen
 • Kennis en ervaring Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met financieel/hypothecair advies, bij voorkeur met complexe financiële producten
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl