Bekijk actueel aanbod

Vacature Expert particuliere verzekeringen bij Rabobank

  • Breda
  • Verzekeringen
  • €2000-2400 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd, Project
  • Mbo, Hbo

Wat maakt werk volgens jou uitdagend? Als je net even wat langer moet nadenken over het juiste antwoord? Of als collega’s en klanten vooral voor moeilijke vragen juist bij jou aankloppen? Ja en ja? Dan is Expert verzekeringen bij Rabobank in Breda jouw ideale volgende stap!

Jij als Expert particuliere verzekeringen

Hoewel er steeds meer online is te zien en vergelijken, is advies altijd prettig voor een goed en zelfverzekerd besluit. Helemaal als het gaat om iets ontastbaars als een verzekering. Sommigen betalen liever geen cent te veel, maar wat als je vervolgens op de snelweg net wat te enthousiast van baan wisselt en schade rijdt? Daarom vinden veel mensen het nog steeds prettig om advies in te winnen over verzekeringen. Om even iemand te spreken die precies weet wat er mogelijk is en wat het best is om te doen. Om zelfverzekerd verzekerd te zijn. Precies die adviseur ben jij!
 
Dagelijks spreek je allerlei particuliere klanten die je helpt en adviseert over verzekeringen. Van aansprakelijkheid tot autoverzekeringen en van het verzekeren van de eigen woning tot die hele avontuurlijke, once-in-a-lifetime-wereldreizen. Ligt de oplossing niet voor de hand? Dan kijk je natuurlijk of alternatieven mogelijk zijn. Maatwerk via Interpolis (de verzekeraar waar Rabobank mee samenwerkt) of toch het advies het risico ergens anders te verzekeren? Jij kiest! Wat de oplossing ook is, jij zorgt ervoor dat mensen graag klanten worden en blijven. Tevredenheid staat voorop. Is jouw klant namelijk tevreden? Dan is commercieel resultaat een natuurlijk vervolg van je werk.
 
Omdat je veel mensen spreekt en adviseert, is het allereerst belangrijk dat je hier energie van krijgt. Dat kan zijn omdat je graag mensen helpt, adviseert of gewoon heel blij wordt van de complexiteit van verzekeringen. Je schakelt eenvoudig tussen telefoon, mail en chat, behoudt overzicht over je werk en bent zeker scherp op inhoudelijke details zoals schadeverleden, polisvoorwaarden, premies en bijzondere clausules. Tot slot is het leuk te weten dat je ook voor collega’s van andere kantoren de expert bent voor de moeilijkste vragen over particuliere verzekeringen. Ook dat geeft weer een leerzame dynamiek aan deze rol.

Samen met ons ga je aan de slag bij Rabobank in Breda. In het team Afdekken risico particulieren werk je samen met allerlei verzekeringsspecialisten. Dit team is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. Omdat het rooster wekelijks varieert op basis van je beschikbaarheid, is flexibiliteit is dus iets wat wel bij je past. Bijvoorbeeld omdat het uitstekend past naast je studie?
 
Op 17 september start er een hele nieuwe opleidingsgroep waar jij in kunt starten. De selectiedag hiervoor staat gepland tussen 12 en 23 augustus. Omdat we er vroeg bij zijn heb je komende zomer dus nog alle tijd wft-diploma’s erbij te halen. Wij betalen ze voor je. Wij zien deze vacature vooral als goed begin van onze samenwerking. Zie je het dus op termijn zitten je verder te ontwikkelen? Dan gaan we er samen werk van maken!

Verhalen - Adviseur 1 (blauw/grijs)

Manuela heeft precies deze stap gezet. En eerder op deze afdeling met ons samengewerkt! Benieuwd naar haar verhaal en ervaringen?

Lees verder
Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2000-2400 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring met klantadvies en (digitaal) klantcontact, bij voorkeur met particulier verzekeren
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl